Asaslar Master 25 Skill Nerf Yemesi Lazım.

HeaveN

Üye
Death valley Pk uzun süre farm atıyorum , Asaslar herşey güzel güzelde olması gerekiyo ama bu master 25 haliba skill sayfamı kapatıyo adam heal alcam char kendi cure atıyo kafası karışıyo.

- Bu skill gerek yoktu bence kör , hız , kritik , uçma üstüne karşıdaki adam skillerini kapatıp seni kesiyo bana saçma geldiği için forum yazmak istedim hiç bir şekilde char tutamıyoruz o skil vurunca.

- İyi oyunlar herkese

Witch_King

Üye
Asas ve nerf? Bu iki kelimenin bu forumda yan yana gelmesi yasaklandı haberin yokmu. Ne haddimize asas paşazadelere nerf gelmesini istemek. Valla direk ban filan yeriz dikkatli olun konu açarken.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Skilin amacı zaten o "Düşmanı şaşırtır. Hedefin yetenek çubuğunu 2 saniye boyunca karıştırır.." Bir kör skili yada ayak kırma değil.

Önerinizi oyun içerisinden destek bileti oluşturarak iletebilirsiniz.

RickSancheZz

Üye
zaten asastan maxium 2 skil yiyip ölüyoruz, bu skilin bi antiside yok karşılığında ne yapıcaz bilmiyorum, skili barı kapattığında hiç bişey yapmadan ölmeyi bekliyoruz çok garip

Gensuke

Üye
zaten asastan maxium 2 skil yiyip ölüyoruz, bu skilin bi antiside yok karşılığında ne yapıcaz bilmiyorum, skili barı kapattığında hiç bişey yapmadan ölmeyi bekliyoruz çok garip
aynen kanka gelene geçene 2 tane vuruyoruz ölüyor warriorın yanından geçiyoruz bir anda kayboluyolar

RickSancheZz

Üye
aynen kanka gelene geçene 2 tane vuruyoruz ölüyor warriorın yanından geçiyoruz bir anda kayboluyolar

ben kendi açımdan konuşuyorum, mageyim +7 kalkanım +7 setim 7 k canım var, dvde gezerken bir anda 5800 damage yiyorum sonra rastgele bi skil daha geliyor ölüyorum

HeaveN

Üye
@RickSancheZz Aynen onu diyom skil kapatma vurunca char bırakıyom ben ölümü bekliyosun escape atılmıyo heal alamıyosun.

N3v3N

Üye
Skill bar karıştırma, 2 adet kör etme, 1 adet vurunca görünmez olma, hızlı koşma ve ileri sıçrama skilleri varken Assaslara isteseniz de vuramazsiniz :D

berktun

Üye
Magede kaleb var aynı şekilde belirli yeteneklerin kullanılmasını 'şansa' bağlı engelliyor saçma bi şekilde kalebli adam kendi cureünü alabiliyor o ayrı konu ama oyundaki bütün kitle kontrol etkileri şansa bağlı tutarken körü ve confuse'u %100 tutmamalı asasların.
Prieste ayarlayıp atınca partiyi patates ediyolar.
Eğer 85 cap son capse warrior knight skill ağacının biran önce gelip bütün sınıflara kapsamlı bir dengeleme güncellemesinden geçmesi gerekiyor.

DeadLegion

Üye
Butun skillerin kapanmasi yerine sadece atak skillerinin kapanmasi ya da silah dusurme olarak bildigimiz ozellikle degistirilmeli bence. Mevcut haliyle bu skill susturma gibi calisiyor bu da haksizliga yol aciyor.

Gensuke

Üye
abi ben oyunun iyiliği için kendimden feragat etmek istiyorum şuan asasım ve çok güçlü olduğum için warrior veya mage'e çevirebilir bir admin beni (açtığım kadar skillin tekrar açık olması şartıyla)

Opus Magnum

Üye
Asaslar son zamana kadar çok iyi durumdaydı, fazla tank fazla seri ve fazla "yetenekliydi"ler.

Ancak ne zaman takı yükseltme geldi, ataklar can ve defanslara oranla düşük katsayı ile artmaya başladı. Tam da o anda asaslar dolaylı yoldan nerf yedi. Warriorlar 12k hpleri gördü, hakeza diğer joblar da bir hayli tanklaştı. Canları ve defansları öncesine göre %10 15 artı. Ancak asasların atakları bu seviyede artmadı. Aslında warriorların da pek artmadı ancak dps leri iyi konumda olduğu için 85 skilli ile bunun etkisini minimum seviyede hissettiler. (Warriorum, şu an warriorların durumu eskisine kıyasla daha iyileşmiş durumda). Mageler ise topluca oynadıklarından bu durumdan çok etkilenmediklerini görüyorum, kendi içlerinde sorun gördüğü kısımlar vardır illa ki. Okçular fena değil ama son yamada fena dövmüşler biraz iyileştirilebilir.

Asaslar son ana kadar iyiydi, oynayanlardan kimse ses çıkarmıyordu. Çıkaranlar da ajitasyon yapıp mevcut durumları çakılmasın diye ayak yapanlardı. Ancak şimdi o asasın eskisi kadar görkemli bir durumu yok. Hala çok seri hala çok tank(rolüne kıyasla) hala daha yetenekli. Ama eskisi gibi öldürücü değil.

İyi oldu biraz da onlar ağlamalı artık.

GrejuwalTRl

Üye
Asaslar son zamana kadar çok iyi durumdaydı, fazla tank fazla seri ve fazla "yetenekliydi"ler.

Ancak ne zaman takı yükseltme geldi, ataklar can ve defanslara oranla düşük katsayı ile artmaya başladı. Tam da o anda asaslar dolaylı yoldan nerf yedi. Warriorlar 12k hpleri gördü, hakeza diğer joblar da bir hayli tanklaştı. Canları ve defansları öncesine göre %10 15 artı. Ancak asasların atakları bu seviyede artmadı. Aslında warriorların da pek artmadı ancak dps leri iyi konumda olduğu için 85 skilli ile bunun etkisini minimum seviyede hissettiler. (Warriorum, şu an warriorların durumu eskisine kıyasla daha iyileşmiş durumda). Mageler ise topluca oynadıklarından bu durumdan çok etkilenmediklerini görüyorum, kendi içlerinde sorun gördüğü kısımlar vardır illa ki. Okçular fena değil ama son yamada fena dövmüşler biraz iyileştirilebilir.

Asaslar son ana kadar iyiydi, oynayanlardan kimse ses çıkarmıyordu. Çıkaranlar da ajitasyon yapıp mevcut durumları çakılmasın diye ayak yapanlardı. Ancak şimdi o asasın eskisi kadar görkemli bir durumu yok. Hala çok seri hala çok tank(rolüne kıyasla) hala daha yetenekli. Ama eskisi gibi öldürücü değil.

İyi oldu biraz da onlar ağlamalı artık.
Okçular ölsün biraderim. ( Okçuyum ) :)

kimyasal

Üye
2-3 asas milleti saniyesinde patates ediyor, üstteki arkadaşın dediği gibi warrior knight skilleri geldiği zaman asası,mage ne varsa yeniden elden geçmesi gerekli.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt