Öneri Asasların gördüğü zulüm

cebraaa

Üye
Ben eminim bu oyunda insanlar ya.Asas oynuyodur yada asas oynamak istiyodur
Asas ani hasar , suikastçi dimi kardeşim ? -Evet öyle apiiiiiii
Mage görüyorum hemen iştah ile koşuyorum - oda ne ? Ne göreyim int ile mp mage aynı hasarı atıyor defansı yüksek kesemiyorum ..
Farm yapanları kesiyim başka bir işe yaramıyor karakter diyorum koşuyorum da koşuyorum aha BattlePriest... Tak bir çakıyorum savage ı 1000 ? evet evet 1000.Adam yarı hp vermiş 4k canı var
benımde 2800 :) - Nasıl olsa atağı düşüktür diyorum kesmeye çalışıyorum 700 +300 =1000k seri vuruyor 3 vuruşta yatıyorum ..
Eee ben bu asas karakteri napıyım aga ?Yani söyleyin onu yapıyım ? Yada Jop change getirin parasını neyse verelim cidden bp basıcam hatta videoyada alırım basarken

OBRE

Üye
Oho bide asas ağlaması çekicek forum başladık mesaiye.
Güzel kardeşim bende asas oyuncusuyum eline dual +7 spike takıp 2 parça fp +7 zırh giyip 65 level olmadan full dexini daha tamamlamadan gelip burda job kötü diyorsun.
Lütfen güzel kardeşim Asas pahalı bir jobdur. Parana kıy yada kasıp emeğini koyup çara yatırımını yap bak bakayım nasıl vuruyor.
Saygılar Teşekkürler.

AyZIT

Üye
Herkese göre değişir o itemlerın eksik veya olmaması ama 1k vuran asas 900 vuran asas ben görmedım en dandık sıkılı 500 600 vuruyor asasın 2 atıyor örnek bp lere ha bp vurur malice çakar 200 defın kalır ıllakı dmg yer geberirsin ama o fırsatı vermezsen asasın onunde duracak bp yok yanı dmgleri cok abzürt asasların

cebraaa

Üye
Herkese göre değişir o itemlerın eksik veya olmaması ama 1k vuran asas 900 vuran asas ben görmedım en dandık sıkılı 500 600 vuruyor asasın 2 atıyor örnek bp lere ha bp vurur malice çakar 200 defın kalır ıllakı dmg yer geberirsin ama o fırsatı vermezsen asasın onunde duracak bp yok yanı dmgleri cok abzürt asasların
yav kardeşim biz oynamıyoruz sanki şu oyunu, yazıyosunuz senaryoları valla.

AyZIT

Üye
seneryo neresi merak ettım ya . oynuyorsun demekkı boş oynuyorsun hangi asas 900 vuruyor bp ye gozunu seveyım anti sef set mı var oyundada asas 900 vurcak 1.5k dan aşa vuran asas yok demekki sen yetersizsin

OBRE

Üye
Ben 740 defans ile herhangi bir asastan 1.5 altı damage yedigimi görmedim spike ile. Konu bp pri muhabbeti gibi boşa uzamamalı. Asas yeterince kafi.

AyZIT

Üye
bu bi asasın bp ye karşı damagesi demekki sen yetersizzsin 900 vuruosan görev ıtemlerı ıle pk cıkıorsun demekkı

Ekli dosyalar

• asas.png
    asas.png
    141.3 KB · Görüntüleme: 166

William Windsor

Üye
assas ın priestin damage inden ziyade oyunda çok daha büyük problemler var. class ların dengesi ileride de oturtulabilir.
öncelik sunucuların arttırılıp lagın azaltılması olsun. bu ping ile kim hangi karakteri nasıl oynuyor nasıl vuruyor hiç bir şey oynamıyoruz.
kör dövüşü yapıyoruz cz de.

AyZIT

Üye
geceki restden itibaren her hangi bi lag ping yoktu hocam tum sucunularda cok rahat oynanıyordu

CanavarHun

Üye
Mage görüyorum hemen iştah ile koşuyorum - oda ne ? Ne göreyim int ile mp mage aynı hasarı atıyor defansı yüksek kesemiyorum ..
Farm yapanları kesiyim başka bir işe yaramıyor karakter diyorum koşuyorum da koşuyorum aha BattlePriest... Tak bir çakıyorum savage ı 1000 ? evet evet 1000.Adam yarı hp vermiş 4k canı var
benımde 2800 :) - Nasıl olsa atağı düşüktür diyorum kesmeye çalışıyorum 700 +300 =1000k seri vuruyor 3 vuruşta yatıyorum ..
Eee ben bu asas karakteri napıyım aga ?Yani söyleyin onu yapıyım ? Yada Jop change getirin parasını neyse verelim cidden bp basıcam hatta videoyada alırım basarken
dostum ben priest oynuyorum kalkanımı taktıgım da asas bana 2 atıyor ilk vurdugunda hemen heal çevirebilirsem yaşıyorum vs için 1 şansım oluyo ama kalkanım yoksa direk tek yiyorum kalkanlıyken full hpyken bile 2 asas gelip tek atıyor :D 2 asasın şuanda tek atamadıgı job yok bence sen quest itemini çöpe at üstüne başına item yap daha çok eğlenirsin apen düşük çarında item yok diye kimseyi kesemiyosun

CanavarHun

Üye
bence sen konu başlıgını asaslardan gördüğümüz zulüm olarak değiştir mob kesiyorum adam görünmez yanımda bekliyor canım yarıya düşünce tek atıp gidiyo :D

cebraaa

Üye
bu bi asasın bp ye karşı damagesi demekki sen yetersizzsin 900 vuruosan görev ıtemlerı ıle pk cıkıorsun demekkı
Kardeşim bp yi yatırmak için 50 binlik asasmı yapmam lazım charım 6 binlik belalının charı 50 binlik. BP charın değeri ise 100 TL premium.

CanavarHun

Üye
Kardeşim bp yi yatırmak için 50 binlik asasmı yapmam lazım charım 6 binlik belalının charı 50 binlik. BP charın değeri ise 100 TL premium.
50binlik asas yapmana gerek yok dostum elinde kalkan yokken tek atıyosun zaten kalkanlı da 2 vuruyosun :D daha ne istiyosun acaba eline spike 8 bile alsan yeter en dandik item yani

Muffiin

Üye
Yav atilirda bu kadar atılmaz amma sallamissin battlepriestim 2 k bufla 2800 canım oluyor czde iki asas çok rahat tekliyor sen acemiysen boş konu açma o zaman bende diyorum asas görünmezligi kalksın czde sıkıntı oluyor görmüyoruz boş boş konu açıyorsunuz bazen cidden sovesim geliyor artık kafalara bak pırıl pırıl

Muffiin

Üye
Sen asas olarak BP kesemiyorsan warior oyna oynamayı bilmiyorum diye konu acmiyorsunda başka karakterlere nerf gelsin diye konu aciyorsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt