Asassian Jobunun Skillerini Seri Vurabilmesi Hakkında (0.8 Yerine 0.6)

AthenSlayeR

Üye
Merhaba,

Assasian karakteri skillerini 0.8 saniye aralıkla vurması gerekirken combo yaptığı zaman skilleri vurduğunda bu hız 0.6 saniyeye düşmektedir.

Daha önceden ( yaklaşık 3 yıl önce ) warrior karakteri 60 - 45 ard arda vuramasın diye 45 - 60 - 70 - 85 skillerini aynı anda döndürterek bu durumun önünü kesmiştirniz. Fakat bu durumdan asaslar halen yararlanmakta ve büyük üstünlük kurmaktadırlar.

Alfa sürecinde daha Aarvad serveri açılmamışken asas ile warrior vs atabiliyor ve denklik sağlanabiliyodu. Şuan eşit itemli 2 warrior 1 asasa karşı kaybetmektedir. Durum bu kadar vahim bir haldedir.

Bu durum haliyle oyunda Assasian karakterlerin büyük dominasyonuna sebep vermektedir.

Lütfen konuyu tam olarak idrak etmeden yorum yazmayın.

Konuyla ilgili yapacağınız çalışmaları merakla beklemekteyim.

Saygılarımla

Son düzenleme:

Reverentia

Yönetici
Game Master
Selam,

Oyun içi istek/talep/öneri/şikayet ya da benzeri durumları Destek bileti üzerinden iletmeniz gerekmektedir.

İyi forumlar.

N3v3N

Üye
2 saniyede 4 defa R vuruyorlar. Her skile 1 R hasar çıkıyor. Warrior silahlarindaki elemental hasarlar nerflendiginde assas silahlarına dokunulmadi. 2 katı elemental hasarları mevcut.

2 katı hızda R hasar, 2 katı elemental hasar derken 2 saniyede basılan pot assasin vurduğu R hasarlarıni bile karşılayamıyor.

Ne kadar defans yaparsan yap true damageler defanstan bağımsız vuruyorlar. İsterse 10k defans yap, 3-4 k damageyi yine atacak o assas. Assasin atağı ne kadar çoksa o kadar çok true damage vuracak, rakibin defansının bir önemi yok. Tüm sınıflar rakip defans ve resistanstan etkilenirken assasa ayrıcalik tanınmış.

Oldukça mobil bir karaktere slide eklenmiş, skill bar karıştırma, kör etme, can çalma skilleri derken tüm kozları assasa vermişler.

Ofansif yönü bu kadar güçlü iken defansif yönü de unutulmamış. Priestten seri cure alıyor, maşallah. Minoru de 2k pota eş değer. Hele hele bir skilleri varki kafadan herşeye 5 anti alıyor. Hatta magelere karşı bile. Scout 52 skili, tüm hasarları %5 azaltıyor. Aynı master pasifleri gibi çalışıyor. Şuanda rogue sınıfı harici tüm sınıflar %15 hasar azaltiyorken, rogue %20 hasar azaltıyor. 1k vurdugunuz assasin aslında 800 damage alıyor.

7/24 çalışan kritik skilleri, minör pot, hasar ciftleme, mobility, seri skill ve R vuruslari derken ortaya muazzam bir sınıf çıkmış.

Son düzenleme:

robben34

Üye
2 saniyede 4 defa R vuruyorlar. Her skile 1 R hasar çıkıyor. Warrior silahlarindaki elemental hasarlar nerflendiginde assas silahlarına dokunulmadi. 2 katı elemental hasarları mevcut.

2 katı hızda R hasar, 2 katı elemental hasar derken 2 saniyede basılan pot assasin vurduğu R hasarlarıni bile karşılayamıyor.

Ne kadar defans yaparsan yap true damageler defanstan bağımsız vuruyorlar. İsterse 10k defans yap, 3-4 k damageyi yine atacak o assas. Assasin atağı ne kadar çoksa o kadar çok true damage vuracak, rakibin defansının bir önemi yok. Tüm sınıflar rakip defans ve resistanstan etkilenirken assasa ayrıcalik tanınmış.

Oldukça mobil bir karaktere ci derken tüm kozları assasa vermişler.

Ofansif yönü bu kadar güçlü iken defansif yönü de unutulmamış. Priestten seri cure alıyor, maşallah. Minoru de 2k pota eş değer. Hele hele bir skilleri varki kafadan herşeye 5 anti alıyor. Hatta magelere karşı bile. Scout 52 skili, tüm hasarları %5 azaltıyor. Aynı master pasifleri gibi çalışıyor. Şuanda rogue sınıfı harici tüm sınıflar %15 hasar azaltiyorken, rogue %20 hasar azaltıyor. 1k vurdugunuz assasin aslında 800 damage alıyor.

7/24 çalışan kritik skilleri, minör pot, hasar ciftleme, mobility, seri skill ve R vuruslari derken ortaya muazzam bir sınıf çıkmış.
oyun hakkında yeterince bilgim yok knight daha once oynamamıstım metın2den geldım ben ama bu bahsettiğiniz slide , skill bar karıştırma, kör etme, can çalma gibi skiller neden okçuda yok ben okcu oynuyorum 1 ekibe dahil oldum parti içindeyken rush 2 bile kullanamıyoruz bir ara herkes okçudan şikayetçiydi dürüst olalım okçu kendi başına hangi joba kafa tutabılır suan aşırı zayıflatılmış bu skiller eksiltildiyse eğer

AthenSlayeR

Üye
oyun hakkında yeterince bilgim yok knight daha once oynamamıstım metın2den geldım ben ama bu bahsettiğiniz slide , skill bar karıştırma, kör etme, can çalma gibi skiller neden okçuda yok ben okcu oynuyorum 1 ekibe dahil oldum parti içindeyken rush 2 bile kullanamıyoruz bir ara herkes okçudan şikayetçiydi dürüst olalım okçu kendi başına hangi joba kafa tutabılır suan aşırı zayıflatılmış bu skiller eksiltildiyse eğer
Okçu için 4 yıl önce bir önerim vardı forumda yorum yapmıştım tekrar yapayım.
Okçu koşu hızı o zamanlar asas hızındaydı . Ben warrior ve priest hızında olması gerekiyor dedim. Yıllar sonra biraz yavaşlattılar ama halen yeterli değil. Okçu yakından daha güçlü olabilir. Sorun 2 Pt okçu bir araya gelince oluyor. Çözüm ise koşu hızının warrior ve priest hızına getirilmesidir.
Oyun yönetiminin açtığım konuları dikkate alması önerimdir.

AthenSlayeR

Üye
Bu konuyla ilgili ticket atıldı fakat geri dönüş yapılmadı. Konunun atlanmaması gerektiğini düşünüyorum.

AthenSlayeR

Üye
Bu konuyla ilgili oyun içinde bir hata mevcuttur konu ile ilgili assasian karakteri dışında tüm joblarda mağdur olmaktadır. Oyuncu olarak ekstra yapmam gereken bişey varsa memnuniyetle destek verebilirim. Hatayı gördüm ve bildirdim. Yanlış düşündüğüm veya atladığım düşünmediğim bir kısım varsa açıklamanızı rica ederim.

Saygılarımla

Reverentia

Yönetici
Game Master
Okçu için 4 yıl önce bir önerim vardı forumda yorum yapmıştım tekrar yapayım.
Okçu koşu hızı o zamanlar asas hızındaydı . Ben warrior ve priest hızında olması gerekiyor dedim. Yıllar sonra biraz yavaşlattılar ama halen yeterli değil. Okçu yakından daha güçlü olabilir. Sorun 2 Pt okçu bir araya gelince oluyor. Çözüm ise koşu hızının warrior ve priest hızına getirilmesidir.
Oyun yönetiminin açtığım konuları dikkate alması önerimdir.
Yukarıda ki mesajda belirttiğim gibi, öneri istek talep için Oyun içi destek biletini kullanmanız gerekiyor.

Bunlara ek olarak, her ilettiğiniz öneri ya da talebin gerçekleşmesi söz konusu değildir. Şirket içerisinde de bir çok arge çalışması mevcut olup, oyuncularımızın ilettiği önerileri ekstra değerlendirmekteyiz. Oyuna etki edecek durumlarda olumlu/olumsuz şekilde tarafımızca incelendikten sonra herkes için olumlu bir sonuç çıkması durumunda önerileriniz hayata geçmektedir. Fakat belirttiğim gibi her önerinin gerçekleşmesi pek mümkün değil.

Ek olarak belirttiğiniz durumlar hususunda da bir hata mevcut değildir, dolayısıyla Hata bazlı düzeltilecek bir durum yoktur.

robben34

Üye
Yukarıda ki mesajda belirttiğim gibi, öneri istek talep için Oyun içi destek biletini kullanmanız gerekiyor.

Bunlara ek olarak, her ilettiğiniz öneri ya da talebin gerçekleşmesi söz konusu değildir. Şirket içerisinde de bir çok arge çalışması mevcut olup, oyuncularımızın ilettiği önerileri ekstra değerlendirmekteyiz. Oyuna etki edecek durumlarda olumlu/olumsuz şekilde tarafımızca incelendikten sonra herkes için olumlu bir sonuç çıkması durumunda önerileriniz hayata geçmektedir. Fakat belirttiğim gibi her önerinin gerçekleşmesi pek mümkün değil.

Ek olarak belirttiğiniz durumlar hususunda da bir hata mevcut değildir, dolayısıyla Hata bazlı düzeltilecek bir durum yoktur.
@Reverantia yukarda bahsettiğim gibi kngiht değil, metin2den gelmiştim slide skillbar karıştırma kör etme can çalma gibi skiller varmış galiba esinlendiğiniz oyunda okçu sizcede skill konusunda çeşitlilik açısından zayıf değilmi skill hasarlarından bahsetmiyorum çeşitlilik olarak şuan düşük level skilleri ve skill book ile açılan skiller arasındaki tek fark hasar kaldıki pt içindeyken rush 2 bile kapalı bu arada athen slayer arkadaşın bahsettiği warrior ve priestin okcu ile aynı hızda kosması fikrine katılmıyorum yinede saygı duyarım vardır bir fikri onunda mesela bakıyorum ara sıra knıghtın videolarına okçu 1e1 wslerdede yeterli bir seviyede ama burda bana kalırsa pek yeterli değil bunu en iyi şöyle anlatabilirim eski instagram gönderilerinize veya herhangi bir youtuberin videosuna bakacak olursanız heryerde okçu vardı çünkü oynanabilir bir jobdu ama şuan bence 1e1 wsde çok zayıf geçen gördüm farm atan bir str priesti 2 okçu kesmek istedi dv haritasında 1 str pri 2 tane okçuyu hiç zorlanmadan rahat bir şekilde kesti şuan aktif oyuncu değilim ama gözardı edilmesini istemem tabii

Moderatör tarafında düzenlendi:

AthenSlayeR

Üye
@Reverantia yukarda bahsettiğim gibi kngiht değil, metin2den gelmiştim slide skillbar karıştırma kör etme can çalma gibi skiller varmış galiba esinlendiğiniz oyunda okçu sizcede skill konusunda çeşitlilik açısından zayıf değilmi skill hasarlarından bahsetmiyorum çeşitlilik olarak şuan düşük level skilleri ve skill book ile açılan skiller arasındaki tek fark hasar kaldıki pt içindeyken rush 2 bile kapalı bu arada athen slayer arkadaşın bahsettiği warrior ve priestin okcu ile aynı hızda kosması fikrine katılmıyorum yinede saygı duyarım vardır bir fikri onunda mesela bakıyorum ara sıra knıghtın videolarına okçu 1e1 wslerdede yeterli bir seviyede ama burda bana kalırsa pek yeterli değil bunu en iyi şöyle anlatabilirim eski instagram gönderilerinize veya herhangi bir youtuberin videosuna bakacak olursanız heryerde okçu vardı çünkü oynanabilir bir jobdu ama şuan bence 1e1 wsde çok zayıf geçen gördüm farm atan bir str priesti 2 okçu kesmek istedi dv haritasında 1 str pri 2 tane okçuyu hiç zorlanmadan rahat bir şekilde kesti şuan aktif oyuncu değilim yakın zamanda bırakacağım ama gözardı edilmesini istemem tabii
Okçunun vuruş gücü arttırılabilir. Bence sorun ne olursa olsun okçunun kaçabiliyor olması. Okçu kaça kaça ırka vuracaksa piyadeye süvariye ihtiyaç yok. Okçu warrior ve priest hızında koşmalı

Reverentia

Yönetici
Game Master
Bu konuyla ilgili oyun içinde bir hata mevcuttur konu ile ilgili assasian karakteri dışında tüm joblarda mağdur olmaktadır. Oyuncu olarak ekstra yapmam gereken bişey varsa memnuniyetle destek verebilirim. Hatayı gördüm ve bildirdim. Yanlış düşündüğüm veya atladığım düşünmediğim bir kısım varsa açıklamanızı rica ederim.

Saygılarımla
Belirttiğim gibi, Öneri ve talepler için Oyun içi destek biletini kullanmalısınız, uygun görüldüğü takdirde değişiklikler yapılabilir, uygun görülmez ise değişmeyebilir. Belirttiğiniz öneri ve taleplerin tamamı değerlendirme sürecinden geliştirici ekip ve bizler tarafından olumlu-olumsuz olarak değerlendirilmektedir.

İyi forumlar.

robben34

Üye
Okçunun vuruş gücü arttırılabilir. Bence sorun ne olursa olsun okçunun kaçabiliyor olması. Okçu kaça kaça ırka vuracaksa piyadeye süvariye ihtiyaç yok. Okçu warrior ve priest hızında koşmalı
Ben şahsen her bir sınıfın (job'un) birbiriyle 1e1 attıkları wslerde birbirlerine denk olmalarından yanayım eğer birbirlerine denk olurlarsa çok keyifli bir oyun oynayabilceğimiz kanaatindeyim bu sayede her bir kişi kendi hür iradesiyle ister solo ister ekip halinde istediği sınıfı rahatlıkla oynayabilir

N3v3N

Üye
Ben şahsen her bir sınıfın (job'un) birbiriyle 1e1 attıkları wslerde birbirlerine denk olmalarından yanayım eğer birbirlerine denk olurlarsa çok keyifli bir oyun oynayabilceğimiz kanaatindeyim bu sayede her bir kişi kendi hür iradesiyle ister solo ister ekip halinde istediği sınıfı rahatlıkla oynayabilir

Bence de oyle olmalı ama assasin sinifi herkesi kesebilsin diye dizayn edilmiş. Seri R, seri skill, skill bar kilitleme, kör etme, can çalma, hızlı koşma, ileri sıçrama, seri cure, seri minör, hasar, pot ve minör ciftleme, %5 hasar azaltma, 110 resistans skili, defanstan bağımsız hasar vurma... Counteri olmayan bir sınıf. Defansın 2k da olsa 10k da olsa önemi yok. assasin her koşulda rakibi kesmek ve ölmemek üzere dizayn edilmiş. Sonuç olarakta tek rakibi kendisi. Diğer sınıflarla arasinda uçurum var.

Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt