Askı problemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bossy

Üye
Hocam yaklaşık yarım saattir oyuna girmeye çalışıyoruz. Bi yardım edecek yönetici yok mu acaba ? Her gün exp sc siliniyor dün 10 adet boşuna gitti bize de yazık ondan feragat et bundan feragat et hoş bi durum olmamaya başladı artık. Acil çözüm bekliyoruz. Teşekkürler

wattjamez

Üye
Hocam yaklaşık yarım saattir oyuna girmeye çalışıyoruz. Bi yardım edecek yönetici yok mu acaba ? Her gün exp sc siliniyor dün 10 adet boşuna gitti bize de yazık ondan feragat et bundan feragat et hoş bi durum olmamaya başladı artık. Acil çözüm bekliyoruz. Teşekkürler
Sana kesinlikle hak veriyorum elimden geldiğince tamam diyorum buna da eyvallah falan da yoruyor artık...

bossy

Üye
Sana kesinlikle hak veriyorum elimden geldiğince tamam diyorum buna da eyvallah falan da yoruyor artık...
Yani Destekliyoruz Türk yapımı vs. diyerek ancak ne zaman res gelse bi rollback oluyor ya sc gidiyor ya exp gidiyor hadi hepsi gelsin giden vaktimiz gelmiyor, Bir de üstüne bu tarz problemler çıkınca mecburen tepki göstermek zorunda kalıyoruz. Umarım hemen geri dönüş yapılır ve bu problem ortadan kalkar.

cartier

Üye
yani bir hafta oluyor artik.anlayis göstermeye calisiyoruz ama yarim saatir giremiyoruz char askida kaldi

irontitan1

Üye
işin ilginç tarafı oyunu oynarken bir kısım dc oluyor bir kısım olmuyor,bu bir kısım oyuna giriyor,bir kısım giremiyor,girenlerde DW'e geçemiyor,EXP sc ler,sürekli boşa gidiyor,tamam telafi edilecek diyorsunuz ama sürekli böyle mi gidecek siz de hep bir telafi arayışında mı olacaksınız ? Sizden ricamız bu konulara bir çözüm bulunsun her gün askıda kalma sorunu yaşıyoruz gerekirse oyuna 1 gün girmeyelim,bakımı yapılsın sonra girelim temiz temiz oynayalım,biz de siz de kazanın win win.

71network71

Üye
artık bu tip hataların olmaması lazım sizden ricam en kısa sürede çözüp telafi ödüllü vermeniz

bossy

Üye
artık bu tip hataların olmaması lazım sizden ricam en kısa sürede çözüp telafi ödüllü vermeniz
hocam telafi ödülü saçmalık. benim emeğim uğraşım 50 sc verseniz gene çözülmez giden vakti geri getiremezsiniz. Server'da mageler 60 oldu asaslar 56 oldu Warriorlar 60 olamadı daha çünkü sürekli bi dc bi askıda kalıyoruz bi rolback yiyoruz zaten güç bela kasıyoruz.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Konuyla ilgili Discord üzerinden bilgilendirme yapılmıştı. Sorunların çözülmesi bekleniyor, sonrasında hediye ve etkinlikler yapılacaktır.

1650480293049.png

wattjamez

Üye
Yine koptu ve yine askıda kaldık ve inanmayacaksınız sc yine gitti...

Watt

Krofesyonel

Üye
Yani askıda kalıyoruz okey hiçbir açıklamada yapılmıyor. 10 dakikadır bekliyoruz. Millet oyunda yani .Çözüm istiyoruz

Kenshin

Üye
Arkadaşlar, oyun karakter ID'lerinizi Discord üzerinden DM ile bana bildirin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt