Askıda kalan karakterler

iBarny

Üye
Hesabım gene askıda kaldı 30 dk dır modem reslememe rağmen gene giremiyorum sürekli sc bastığımda bu sıkıntı oluyor cz de daha ne kadar güzel dille söylememiz gerekiyor kaldırmıyorsa bir kaç sunucu daha açın artık bunda inat etmenin bir manası yok sürekli çarlar cz de askıda kalıyor buna bir çözüm bulun !

askıda kalan karakter nick : joAwenixa

Thracian

Üye
Ekibimiz sorunun farkında ve iyileştirmeler için gerekli çalışmalar yapılıyor en kısa sürede kaldığınız yerden oyun keyfinize devam edeceksiniz , geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.

toot

Üye
Ekibimiz sorunun farkında ve iyileştirmeler için gerekli çalışmalar yapılıyor en kısa sürede kaldığınız yerden oyun keyfinize devam edeceksiniz , geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz.
2 saat olacak neredeyse yanımdakı arkadasım catır catır oyunu oynarken ben mal mal kendısını ızlıyorum neymıs norun town.

Ali_KaPLaN

Üye
bu kadar az kişinin oldığıu yer 1 saat oldu dv yada dorion da değil lütfen bu kadar saat oldu !!!!!!!!!!!!!!!!

Figma

Üye
Dijital bir ürün geliştirme süreci kolay bir süreç değil. Geliştirme esnasında, alfa ve beta testlerinin ardından bile proje canlıya girdikten sonra kullanıcılar sürekli olarak bug bulabiliyor. Bug bulmanın haricinde yeni özellik ve geliştirme talepleri de oluyor. Açıkacası ben de kızıyorum sunucular yetersiz kalıyor ve sürekli ağır bir şekilde oynuyoruz. Pazardan ürünlere bakmak imkansızı geçtim bankaya item alıp bırakmak bile tam bir işkence. Bunlar yük testi yapılmadığından veya böyle bir senarya düşünülmeden olmuş olabilir. Yakın zamanda büyük bir güncellemenin geleceğini düşünüyorum. Umarım geliştirici ekip kullanıcı kaybetmeden en kısa sürece oyunu iyileştirir.

Turin

Üye
Moda yazdım ticket atıp en kısa süre en kısa süre dediler 2 saat oldu. Ben oynayamadıktan sonra telafi olarak 20 pet 10 ay premium verseler nolcak

toot

Üye
Moda yazdım ticket atıp en kısa süre en kısa süre dediler 2 saat oldu. Ben oynayamadıktan sonra telafi olarak 20 pet 10 ay premium verseler nolcak
valla canımı sıkan tek sey oyun bu kadar guzelken boylece basit hatalar yüzünden kötü görünmesi . düşünsene okadar insana ballandıra ballandıra anlatıyorsun cekmeye calısıyorsun ve mahcup oluyorsun.

Figma

Üye
Neden id paylaşılıyor ki benim oyundaki ismim ile forumdaki aynı zaten. Bir şey mi oluyor?

toot

Üye
girebilirsiniz arkadaslar oyun geldi emegi geçenlere tesekkurler

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt