Askıda kaldı

Jack3tx

Üye
Karakterin bağlantısı kesilsin mi diye soruyor evet diyorum ama birşey olmuyor giriş yapılamıyor

Jack3tx

Üye
inşallah çözülür sorun premium süreleri falan boşuna geçiyor

DramaCode

Üye
Merhabalar Arkadaşlar Bu Gibi Sorunlar Olabilir. Yetkililer Bizlere Daha iyi Bir Oyun Sunmak için Gece Gündüz Çalışıyorlar Biraz Sabır Lütfen..

LoveRise

Üye
Aynı sorunu yaşıyorum inşallah bir geri dönüş alırız

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Sorunun düzelmiş olması gerekmekte, sorununuz devam ediyorsa sadece nickinizi Discord üzerinden bana bildirir misiniz?

mert13

Üye
Sorunun düzelmiş olması gerekmekte, sorununuz devam ediyorsa sadece nickinizi Discord üzerinden bana bildirir misiniz?
aga ben discordda hiç bi kötü niyeti olmayan alışkanlıktan a ve q harflerini cümlemin sonuna koydugum için ip ban yedim discorddan bu kadar sert bi tepki almak birazda yanlış değil mi discord nickim mert13#2082

Biyan

Üye
Ama bu hata can sikmaya basladi. Saat basi dc yedigimiz yetmiyor birde yarim saat oyuna giremiyoz.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba Mert, Discord sunucumuzda Forum adresimiz gibi bir çok kullanıcı tarafından anlık olarak görüntülenmekte ve gözden kaçabilecek cümle, kelime harfler olması nedeniyle maalesef '' katı '' kurallara sahip.
Küfür, hakaret vb söylemlerde ceza alırsınız.

mert13

Üye
Merhaba Mert, Discord sunucumuzda Forum adresimiz gibi bir çok kullanıcı tarafından anlık olarak görüntülenmekte ve gözden kaçabilecek cümle, kelime harfler olması nedeniyle maalesef '' katı '' kurallara sahip.
Küfür, hakaret vb söylemlerde ceza alırsınız.
ben tamamen el alışkanlığından hiçbir kötü niyetle yazmadım hatta sinir cümlesi bile değildi millet itemim silinmiş diyince benimki neden silinmedi acaba "a" ve "q" yazdım farkdip silmeye kalkışamadan banlandım bari 1 gün falan olsaydı hani şeyde demiyorum o yasak olmamalı diye olsun ama sınırsız ip ban çok değil mi ?

mert13

Üye
ben bide oyunda gördüğüm sorunları anlık discorddan belirten aktif discord kullanıcısıydım etkiledi beni mesela eğer son serverda olursan ordaki oyuncu sayısı azalınca server kapanıyo ve çarlar o server bidaha açılana kadar askıda kalıyo bizde askıda kaldık onu söylicem söyleyemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt