Arkadaşlar,Merhaba
Genel bir hata kısa süre içinde düzelecektir belirli aralıklarla deneyebilirsiniz giriş yapmayı.
discord dan bi açıklama geldi bununla ilgili. Sorunlar çözüme kavuşunca premiuma kayıp süreler eklenecekmişinşallah çözülür sorun premium süreleri falan boşuna geçiyor
aga ben discordda hiç bi kötü niyeti olmayan alışkanlıktan a ve q harflerini cümlemin sonuna koydugum için ip ban yedim discorddan bu kadar sert bi tepki almak birazda yanlış değil mi discord nickim mert13#2082Sorunun düzelmiş olması gerekmekte, sorununuz devam ediyorsa sadece nickinizi Discord üzerinden bana bildirir misiniz?
ben tamamen el alışkanlığından hiçbir kötü niyetle yazmadım hatta sinir cümlesi bile değildi millet itemim silinmiş diyince benimki neden silinmedi acaba "a" ve "q" yazdım farkdip silmeye kalkışamadan banlandım bari 1 gün falan olsaydı hani şeyde demiyorum o yasak olmamalı diye olsun ama sınırsız ip ban çok değil mi ?Merhaba Mert, Discord sunucumuzda Forum adresimiz gibi bir çok kullanıcı tarafından anlık olarak görüntülenmekte ve gözden kaçabilecek cümle, kelime harfler olması nedeniyle maalesef '' katı '' kurallara sahip.
Küfür, hakaret vb söylemlerde ceza alırsınız.
Sorunun düzelmiş olması gerekmekte, sorununuz devam ediyorsa sadece nickinizi Discord üzerinden bana bildirir misiniz?