İçim sıkkın vallahi ya bu nedir. Ekli dosyayı görüntüle 5677
Hesap adlarınızı yazabilir misiniz gerekli yerlere ilgilenmeleri için ileteceğim.vallah sürekli olarak askıda kalıyorum artık bende sinir yaratmaya başladı
Giriş kaynaklı sorunlar meydana gelebiliyor, geliştirici ekip konuyla ilgilenmekte. Hesabınız askıdaysa kullanıcı adınızı yazabilir misiniz? düzeltilmesi için üst birimlere ileteceğim.bende askıda kaldım 1 saat oldu nedir abi bunun sebebi
oyundaki nick name HaplessGiriş kaynaklı sorunlar meydana gelebiliyor, geliştirici ekip konuyla ilgilenmekte. Hesabınız askıdaysa kullanıcı adınızı yazabilir misiniz? düzeltilmesi için üst birimlere ileteceğim.
oyundaki nick name Hapless
kullanıcı adım aytekbaba
Tamamdır, düzeltilmesi için iletişime geçtim.1 saattir askıda kaldım çarın nici :XanderCaqee lütfen bi çözüm bulunsun
ilgin için teşekkür ederimTamamdır, düzeltilmesi için iletişime geçtim.
Rica ederim, iyi forumlar.ilgin için teşekkür ederim
Character ismi oOTTOoYaklasik 1 saattir bende askidayim duzeltilmesini istiyorum
Oyun içi isminizi yazabilir misiniz?Yaklasik 1 saattir bende askidayim duzeltilmesini istiyorum
oOTTOoOyun içi isminizi yazabilir misiniz?
Düzeltilmesi için iletişime geçtim.oOTTOo
EywallahDüzeltilmesi için iletişime geçtim.
TatanKaa askidayim giremiyorumHesap adlarınızı yazabilir misiniz gerekli yerlere ilgilenmeleri için ileteceğim.
İlgileniyorum.TatanKaa askidayim giremiyorum
Siz ilgileniyorsunuz fakat ilgili üst birimler konudan biraz uzak aldigimiz premiumlar bos yere gidio ve insanlar oyundan uzaklaşiyorlar.Düzeltilmesi için iletişime geçtim.