İstek Assassin Farm (Solo Oyuncular)

Dimitri

Üye
Merhabalar,

Son bir kaç gündür sınıflar arasındaki farklılıkları inceliyorum ve bu konuda çok fazla kara karışıklığı var topluluk içerisinde. Geliştirici ekip umarım oyun release olmadan bu sınıflar arasındaki sorunları düzeltir. Sonrasında düzeltmek büyük zarara yol açacaktır.

Pitou

Üye
Bir önerim olacaktı Canavarlara anti def verebiliyorlarsa 2x mob koyarlar birini Rogue, birini Warrior aynı anda kesmeye başlar avantajlı olan classlara göre Moba anti def uygulaması koyulabilir. Warrior hızlımı kesiyor Mobun (Axe, spear ,clup,sword) anti defleri arttırılır. Aynı sürede kesene kadar bu devam ettirilebilir.

bthepyek

Üye
bu konu discord üzerinde de sık sık tartışılıyor. umarım asas sınıfı için PVE özelinde bir iyileştirme yapılmıştır.

karashean

Üye
Bir önerim olacaktı Canavarlara anti def verebiliyorlarsa 2x mob koyarlar birini Rogue, birini Warrior aynı anda kesmeye başlar avantajlı olan classlara göre Moba anti def uygulaması koyulabilir. Warrior hızlımı kesiyor Mobun (Axe, spear ,clup,sword) anti defleri arttırılır. Aynı sürede kesene kadar bu devam ettirilebilir.
Sartlari esitlemek icin guzel bir öneri fakat suan hic bir mmorpg oyununda durum boyle degil zaten.Her class pvp ve pve de denk olamaz.Birisi pve de öne cikar birisi solo oyunda iyidir digeri grupca oynarken kendini gosterir.Roguedeki solo oyun kabiliyeti warriorda yok mesela.Bir miktar buff lazim olabilir benim demek istedigim hepsini esitlenmemeli

bthepyek

Üye
Sartlari esitlemek icin guzel bir öneri fakat suan hic bir mmorpg oyununda durum boyle degil zaten.Her class pvp ve pve de denk olamaz.Birisi pve de öne cikar birisi solo oyunda iyidir digeri grupca oynarken kendini gosterir.Roguedeki solo oyun kabiliyeti warriorda yok mesela.Bir miktar buff lazim olabilir benim demek istedigim hepsini esitlenmemeli
katılıyorum. zaten moblara anti-def koymak demek her mob için ayrı ayrı uğraşmak demek. asas sınıfının moblara karşı kullanabileceği bir buff ya da debuff (pasif de olabilir) bu dezavantajı ortadan kaldıracaktır.

akuma2013

Üye
Merhabalar ben başlıkta belirttiğim gibi Assassin classını oynamayı düşünüyorum fakat çok fazla eksisi bulunmakta bu hiç bi oyunda böyle değil açıkçası çok canımı sıkıyor. Örneklendirecek olursam solo doungeon'ı bazı classlar 10 dakika içinde yaparken Rogue 30 dakikada anca bitiriyor ve daha fazla kaynak harcıyor, bunuda geçtim oyunda farm atabileceği slotlar bile aşırı kısıtlı durumda. PVP olarak lafım yok, tüm classlar PVP'de iş yapıyor ama tüm classlar PVE'de iş yapamıyor malesef. Bu oyunda Rogue oynayanlar farm atıp item kasamayacak mı? Ya da int Priest oynayanlar? Hiç bi oyunda classlar arasında bu kadar ayrımcılık bulunmuyor. Bir Mmorpg sever olarak yeni açılan bir oyunu çok kısa sürede 600 saat deneyimledim adı Lost Ark hangi class'ı seçerseniz seçin dungeon'a girince çok rahat bi şekilde hepsi dönebiliyor, Assassin olsun Berserker (Warrior) olsun Bard (Priest) olsun hepsinin hemen hemen aynı. Ben Rogue oynamak istiyorum diye PVE'de bu kadar geri kalmayı kabullenmek istemiyorum. Bir class 30 dakikada dönerken diğerinin 10 dakikada dönmesi hiç normal değil ayrıca oyunda Rogue classının DPS'sinin yetersiz olduğu için farm alanı açık dünyada da oldukça kısıtlı. Ben bir Okçu, Battle Priest ya da Warrior oynamak zorunda değilim her class'a uygun alanlar olmalı bu konuda oyun açılmadan evvel bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum. (Yapılması gereken şeyin şöyle olduğunu düşünüyorum; Skillerin PVE damagelerinin farklı olması gerekiyor. PVP'de her hangi bir oynama yapmadan Savage atıyorum 2300 vururken PVE'ye özel 3400 vuracak bunuda skill'in altına belirtirsiniz. Normal bir Warrior class'ı seri skiliyle ne kadar vuruyorsa moblara Rogue skilleride ona göre hesaplanır, dengelenir.)
Katılıyorum +1

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt