Atack ban büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tanerrr

Üye
Arkadaslar ben Bu Macro Değil Ötesinde Birşey Yada Rise Koxp Çıktı. Bu konudakı prıest benım. atack ban yedim muhtemelen. Sizlerden yardım ıstıyorm boyle bir haksızlıga goz yummayın malum oyun gibi.Sözde macro dıyor koxp dıyor .Onların gozunden bakacagım konuya koxp bıldıgım kadarıyla yok onu eliyorm zaten.Macro desen hangı prıest macro kullanır anlamıs degilim okcu olsam da bi slota koysam neyse. A rkadaslar o vıdeoyu ızleyen net gorur chatten adama cevap vermısın kı vermeyedebılırım kımseye yazı yazma zorunlugum yok.Kendıme heal atıyorm . Elimle Z basıyorm R basıyorm moba kosuyorm . Demiş ki oto z basıyor uzaktakı moba gitmiyor ya bende ıllegal bısey olsa uzaktakı moba gtmezmı gider. Ben goruyorm mob uzakta gtmıyorm cunku elımle oynuyorm emek verıyorm. bu arkadas bana musallat olup benı exp yede yatırdı olması gereken sey onun ceza alması.Ama Rise online world neye dayanarak bana atak ban verdi anlamıs deglm.Bir an once hatanızdan vazgecin RİSE ONLİNE WORLD ekibi haksızlık yaptınız bana ben magdurum 3 saattir ve kım bılır daha kac saat magdur olacagm bir tane kendını bılmez bır ınsan yuzunden.Sizi kınıyorm

MrJacues

Üye
Taner Hocam Merhaba,

Videoyu izledim. Seke seke gitmenizin sebebi nedir acaba 3. şahıs bakışından yorumlayabilir misiniz? Malum oyunda bu olsa k0xp olarak nitelendirilir fakat siz emek emek kasıyorum diyorsunuz. İzah ederseniz ve kanıtlı video atarsanız daha iyi olur. RoW ekibi engel işleminizi veya banınızı kısa sürede kaldırır diye düşünüyorum.

İyi oyunlar.

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Merhaba öncelikle,

Konuyla alakalı herhangi bir haksızlık bulunmamaktadır Taner Bey. Nickinizi inceleyen arkadaş direkt olarak bahsettiğiniz konudan bağımsız bir kontrol gerçekleştirip işlem yapmış, Atak kısıtlamanız 24 saat sonra tekrar aktif hale gelecektir ancak tekrarı halinde KALICI olarak uzaklaştırma alacağınızı lütfen unutmayın.

Karakteriniz makro tespiti için kullandığımız teste tabii tutulmuş ve makro olduğunuz belirlenmiştir

Bir sorun olduğunuz düşünüyorsanız Discord üzerinden Digital veya bana ulaşabilirsiniz.

İyi oyunlar, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt