Attack Skill Ağacı - Knight Skill Ağacı Karşılaştırması

MJOLNIR

Yeni Üye
Warrior Attack skill ağacı ve Knight skill ağacı arasındaki farklar

Warrior attack skill ağacı :

3376 attack power 5 skill hasarı

4673 damage

Warrior knight skill ağacı :

3331 attack power 5 skill hasarı

4066 damage

Alan skilleri hasarı (Warrior's Surge Hariç)

3331 attack power 4 skill hasarı

2470 damage

Alan skilleri hasarı (Warrior's Surge Dahil)

3331 attack power 4 skill hasarı + Warrior's surge

2790 damage

Karakterde 7 rünsüz imperial set - Rünsüz +8 enhanced hellreaver +0 brawler's takı seti (pendant dahil 5 parça) orta seviye item var
Karşılaştırma amaçlı hazırlanmıştır.

Edit: Warrior's surge skili moblarda ve karşı ırkta çalışmakta

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Eline sağlık. Surge skili çalışmıyor diye biliyordum. Moblara karşı işlevsiz olup rakibe karşı mı etki ediyor?

Atak 85 skili ile 5k vurdugum moba knight 85 ile 4k vurdum. Hasar arttıkça aralarındaki hasar farkı da artıyor.

İnt priest değil de rogue veya kalkansiz priest olsaydı fark daha çok olurdu.

Ayrıca knight alan 80 skili, knight 85 tekli skilinden daha fazla vuruyor :)

Tavsiye olarak; aynı defansa sahip rogue mage priest ve warrior bulup alan vurursan sınıflara göre ne kadar farklı vurduğunu görebiliriz.

MJOLNIR

Yeni Üye
Eline sağlık. Surge skili çalışmıyor diye biliyordum. Moblara karşı işlevsiz olup rakibe karşı mı etki ediyor?

Atak 85 skili ile 5k vurdugum moba knight 85 ile 4k vurdum. Hasar arttıkça aralarındaki hasar farkı da artıyor.

İnt priest değil de rogue veya kalkansiz priest olsaydı fark daha çok olurdu.

Ayrıca knight alan 80 skili, knight 85 tekli skilinden daha fazla vuruyor :)

Tavsiye olarak; aynı defansa sahip rogue mage priest ve warrior bulup alan vurursan sınıflara göre ne kadar farklı vurduğunu görebiliriz.
Öncelikle teşekkür ederim :)

Warrior's surge skilini moblara karşı deneme fırsatım olmadı müsait bir zamanda deneyip ilavesini yaparım
benim burda gözüme çarpan alışık olduğumuz alan vurma kadar efektif olmaması 5 warrior varyasyonunda bütün warriorlar 4 skill vursa bile düşürme ihtimalleri çok çok az alan skillerinde.verimli olmadığını düşünüyorum yapılmış olmak için yapılmış gibi.

85 e 85 kıyasladığımda knight 85 ne yazıkki daha az hasar çıkarmakta.
frenzy %25 defans keserken 400 ap den fazla olmamak kaydıyla atak bonus veriyor rampage %15 miktarında ap bonusu veriyor 400 ap limiti yok ancak scsiz salt atağın 2666 ve üzeri olması durumunda verdiği ap 400 ve üzerine çıkıyor

85 atak skill ağacında rakibi yakalama ve kaçma üzerine mobilite sağlayan skiller ve knighta nazaran iyi bir atak skili var
knight skill ağacını kullanmaksa hem iyi hasar veren 85 ten hem attack ağacının sağladığı mobiliteden dolayı bolca handikaplı buna karşılık elde ettiğimiz alan hasarı şansı götürüsünün yanında getirisi az işlevsiz ve gereksiz geldi bana.dediğiniz gibi sadece en yüksek alan skili (belki 2. de sayılabilir bir nebze) haricindeki diğer 2 skill yok hükmünde
yani death valleyde warrior vs warrior partilerinde sadece alan vurma ile birbirlerini düşürme ihtimalleri çok çok zor ki daha kolay düşmesi gereken mage partisinde bile düşmüyor nerdeyse.

diğer joblara karşıda deneyip konuya ilave edeceğim

HereComesTheB00M

Yeni Üye
Kesinlikle katılıyorum ve elden gecirilmesi gerekiyor skillerin bunların ustune dmg fix sorunuda AP si yuksek warrior ile ortalama AP si olan warrior arasındada pek bi fark yok var ama tatmin edici hic değil. Artı deneyimledigim kadarıyla magelerle warriorlara alan skili olarak hemen hemen aynı vurmakta hasarı.

MJOLNIR

Yeni Üye
Genel fikrim;
  • Knight 85 skilinin attack 85 ile birebir aynı hasarda olması gerektiği (stack hariç)
  • Alan skillerinin etki alanı aşırı dar çapta ve vurulma mesafesi kısa.
  • Etkilediği alan genişlemeli öyleki z targete bağlı hale getirildi ancak 2 adım ilerlendiğinde hem vuruş mesafesi kısa kalıyor hemde etkilediği alan kısa olduğu için çok kolay boşa çıkarılabilmekte
  • Hasarları tatmin edici değil,hasar düzenlemesi yapılmalı.Ortalama bir karaktere sahibim bazen bilerek yere vurmaların içine dalıyorum aldığım hasarları gözlemlemek için düşmüyor karakter girdiğim gibi el kol sallaya sallaya çıkıyorum.Normal şartlarda alan vurma skillerinin içine girmek her job için büyük risk oluşturmalı.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Bu saatten sonra çok bişey değişeceğini sanmıyorum. Zorla getirilen skiller sonuçta. Üzerinden 2 patch geçti ama hiçbir aksiyon alınmadı. Aksine Target şartı geldi :) Kim itiraz ettide daha ilk patchte nerflendi? 70 skilleri de buglu...Atak warriorda bile kanatma skilleri hala buglu...

Aasas olsaydı ivedilikle buglari duzeltilirdi. Sonucta skilleri düzgün çalışan tek sınıf.

MJOLNIR

Yeni Üye
Bu saatten sonra çok bişey değişeceğini sanmıyorum. Zorla getirilen skiller sonuçta. Üzerinden 2 patch geçti ama hiçbir aksiyon alınmadı. Aksine Target şartı geldi :) Kim itiraz ettide daha ilk patchte nerflendi? 70 skilleri de buglu...Atak warriorda bile kanatma skilleri hala buglu...

Aasas olsaydı ivedilikle buglari duzeltilirdi. Sonucta skilleri düzgün çalışan tek sınıf.
kimlerin itiraz ettiğini ve dinlenildiğini biliyoruz :) ama öyle veya böyle düzeltmek zorundalar.hatrı sayılır yatırım gerektiren warrior karakterinin bu kadar işlevsiz kılınması yönetime de zarar yazar.ayriyeten zaten takılardaki health bonus ve resist bonusları yetersizken miss fortune diye bir skill varken ayriyeten 70 skilininde defle beraber resistte azaltmasınıda ayrıca saçma buldum.

fstab

Üye
beyler beyler napıyorsunuz gerçekleri burda böyle açıkca söylerseniz konu kilitlenip silinebilir, ki bu konuyada olacağı bu rez alın :D
benim görüşüm ise sadece söz verildi ve cok vakit geçtiği için sözde getirilmiş olmak için getirilmiş bir yetenek seti olmuş ne animasyon efekti var ne başka bişey tüm skiller aynı sekilde vuruyor gözüküyor rampage basıyorsun basıp basmadıgın belli değil, alan hasarı olarak geçiyor ama vurduğu alan 2 adamı anca kapsıyor herkes iç içe geçecek ki öyle vuracaksın kısacası baştan savma yapılmış bir şey olmus.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt