Öneri Attığım TİCKET 'e Gelen Cevap Birlikte Bakalım

ZERONKRAL

Üye
Ekran görüntüsü 2021-05-20 235848.png

oyundan cevap geldi bence tatmin edici tek birşey söylicem sen hangi oyunda birşey yazdında sana cevap geldi hadi cevabı bırak söylediklerin oyuna entegre edildi
biraz sabır arkadaşlar bende istiyorum hatalar buglar bugün düzelsin yarın oyun acılsın ama okadar basit değil
Rise Online ve Ekibine Tesekkür Ediyorum süreci sabırla takip ediyoruz..

GELEN CEVAP

Destek #5495421 Mayıs 2021 13:30:26 tarihinde gönderildi.
Merhaba,
1- Şuan alfa aşamasında kullanıcılarımızın tarafımıza ilettiği sorunları çözmeye çalışmaktayız bu aşamalarda izlenme kaybı vb. olması normaldir. Beta sürecinde tekrardan canlanacağını düşünüyoruz.
2-29) Bu aşamada genel olarak ekip çok yoğun çalıştığı için haliyle soru-cevap gibi etkinlikleri şuan için müsait olabildiğimiz zamanlarda yapmaktayız. Ancak ilerleyen süreçlerde bu etkinlikler değişebilir.
3- Simge ve benzeri harfler ilerleyen süreçlerde gelebilir.
4- Alfa 1 sürecinde genel olarak pvp test edildi. Diğer önerilerinizi notlarımız arasına aldık.
5- Bu hata listemizde eklidir kısa sürede düzelecektir.
6- Yeni kostümler henüz oyuna entegre edilmedi ilerleyen süreçlerde edilecektir.
7- Oyun içindeki kostümler henüz nihai değildir ilerleyen süreçlerde tekrardan değişebilir. Konuyu notlarımız arasına aldık.
8-9-12) Karakter yetenekleri, hasar, defans ve dirençleri henüz son halinde değildir geri bildirimler doğrultusunda düzenlemeleri yapılacaktır. Bow konusunu notlarımız arasına aldık.
10- Dagger konusunu notlarımız arasına aldık.
11- Priest yeteneğindeki hatalar bilgimiz dahilinde kısa sürede düzelecektir.
13- Etkinlik haritaları yapım aşamasındadır. Dungeon gibi etkinliklerin beta aşamasında gelmesi planlanmaktadır.
14- Önerinizi listemize ekledik.
15- Beta veya tam sürümde solo oyuncular için gerekli atılımlar yapılacaktır.
16-24-25) Pazar sistemleri nihai değildir ilerleyen süreçlerde tekrardan değişebilir. Önerilerinizi notlarımız arasına aldık.
17-18-19) Konuları notlarımız arasına aldık.
20-33) Yeni gelecek olan ui ile bu ve benzeri sorunlar düzelecektir.
21- Potları kullanıcılarımız oyunu daha daha test etsin diye böyle ayarladık. İlerleyen süreçlerde tekrardan fiyatlar değişecektir.
22- Testlerin başarıyla tamamlanması için macro ile ilgili yaptırım alfa aşamasında bulunmamaktadır. Ancak ilerleyen süreçlerde macro tamamen yasak olacaktır ve yaptırım uygulanacaktır.
23- Bu hatanın farkındayız çalışmalarımız devam etmektedir.
26- Drop listesi şuan için gizli tutulmaktadır. Droplar nihai değildir ilerleyen süreçlerde tekrardan değişecektir.
27- Oyuncu ihlal yapan kullanıcılar hakkında yaptırımlar uygulamaktayız. "https://www.riseonlineworld.com/kullanici-sozlesmesi" linkinden 10. oyuncu davranışları başlığını okuyabilirsiniz."
28- Reklam çalışmaları ilerleyen süreçlerde yapılması planmaktadır.
30-31) Önerilerinizi listemize ekledik.
32- Clan sistemleri nihai değildir ilerleyen süreçlerde tekrardan değişebilir. Önerinizi notlarımız arasına aldık.
Geri bildiriminiz ve detaylı anlatımlarınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

SORULARIM

1)twich'de yerlerdeyiz 50 60 izlenme eskiden 1.ooo ve üstü idi
düşüncem yayın açan arkdaşları tekar oyuna kazandırmak hepsi şuan bdo gibi farklı oyunlarda yayın acıyor
2)discorttan her hafta 1 gün oyunun yönetim ekibiyle oyuncuları arasında soru cevap olmalı oyun ilerleyişi genel konular bilgilendirme yapılmalı
3)BP ' mize göre yani Death Valley 'de toplam kestiğimiz adamlara göre karakter ismimizin yanında harf simge cıkmalıki oyuncular arası rakabet olsun
4)%30 exp buff olmalı artık lwl test edildi diye düşünüyorum oyuncular bian önce oyunun pvp ve item upgr' bölümünüde test etmeli
5)Death Valley'de ki görevler alınmıyor alınsada çalışmıyor
6)Kostümlerin birkaçı bug 'da birbirleriyle aynı ve görsel olarak daha iyi çalışma yapılmalı
7)Pelerinler gerçekten kötü kalitesiz duruyo. Kanatlarda öyle ağım şahım güzel değil sonuçta insanlar tl ile alıcak cezbetmeli
8)mage sınıfı oyunda yeri yokmuş gibi yapılmış halbuki bi oyunu ayakta tutan magelerdir. 1 mage team gelirse 5 mele otomatikmen oynar zaten
9)okcu sınıfı cok uzaktan vuruyo düzeltilmeli. ve ellerindeki yaylar küçük ve görseli daha iyi olabilirdi
10)asas daggerleri gözükmüyor cok kücük kalmış görünmez bugu olması can sıkıcı halende düzeltilmedi
11)pirest heal acamıyor sürekli bug 'da kalıyor
12)wariorlar uzaktan vuruyo rangesi biraz kısaltılmalı.. Blink sikilleride mesafesi 30 metre ise 20-22 metre bandına çekilmeli
wariorlara yere vurma getirilmeli 4 skil toplu warior oyunlarında çok zevklidir ko' ya bakarsanız şuan güncel bu şekilde
13)etkinlik yerinde birçok hata var halen devam eden hızlıca oyuna etkinlik ve zindanlar getirilmeli
14)Death Valley ' bowl ortasına mop koyulabilir insanlar orada mopu keserken pk 'da döner ve oyuna hareket gelir
15)solo oyuncularında oyunda yeri olmalı mop keserken dorobu daha düşük olur partiye göre
16)pazar sistemi tezgah açma bence bu şekilde kalmalı fakat önüne gelen tezgah acıp görüntü kirliliği yapıyor
500 k yada 1m olsun tezgah açma hem oyunda para erir hem herkes açmaz
17)Death Valley'de kendi ve rakip ırkımızı anlamak için 2-3 saniye bi bakıyoruz bizdenmi değilmi görsel bi karmaşa var
18)oyunda fps kayıpları sikil failed vermesi mesala bastım diyorsun ama basmıyor işlemiyor..
19)Death Valley'de rakibe vuruyorsun hasar yemiyor o an bugda kalıyor ve adama 5-6 kere atak yapmana rahmen rakibin can barı oynamıyor
20)Settıngs Game ayarları bölümünde DPI SCALE yerinde sikil bar ve chat bölümünü büyütüp kücültme var fakat istediğimiz yeri büyütüp yada kücültme olmalı
21)pot paralı olmalı insanlar ekonomisini ayarlamayı ögrenmeli makul fiyat olabilir
22)macro yasak olmalı oyunu mahfetti alphadayız tamam betada officalda yasak olcak ama insanların aklına girdi bikere macro 5 yıl daha duyarız macro var kesin bu adamda diye
23)oyundayken ansızın oyun seni atıyor oyundan soğuyor anlık insan
24)pazar tezgahını acmadan kaç coins'e koyduğunu dışardan görebilmemiz lazım
25)offline mercant süresi olmalı mesala 24 saat adam 15 gündür ofline mercant'da kurulu
26)epic itemleri nereden cıktıgını ben biliyorum ama cogu oyuncu özellikle solo oyuncular daha bilmiyor 15 gün geçirenler bile sitede yayınlıyabilirsiniz öğretici olur
27)oyun içinde gb satıyorum diye yazıyorlar SHOUT 'dan direk ban yemeli sorgusuz oyun içi tl ticareti yazılması yasak olması lazım
28)oyun alphada olsa reklam konusuna şimdiden başlatılmalı reklam için oyun başlanmasını beklemek hata olur
29)oyun geliştirici yönetim ve gelen soruları cevaplıyanlar dahil ekibin sayısını hergeçen gün arttırılmalı sonucta hedef Global ise
30)oyun için saygı sevgi yönünden kaliteli ortam yaratılmalı buda şöyle sağlanabilir
mesala örnek veriyorum 1 oyuncu size küfür etti bunu resmiyle raporlarsanız
o oyuncunun oyun içi yazı yazması 1 gün yasaklanmalı devam ederse 1 hafta 1 ay diye gidebilir bu tamamen iyi yöntem olur
31)normal bi oyuncuymuş gibi oyunu test etmeli oyuna girip hatta clanlara girip oyuncuların istek ve talepleri oluşturabilir
32)Clan gradeleri olmalı clan seviyesine göre kolluk yanar seviye seviye
33)görsel olarak oyun zemini cok koyu renkler tercih edilmiş biraz renklendirilebilir biyerden sonra rahatsız ediyor
34)sizleri seviyoruz daha iyi bi oyun için el el saygılarım ZERONKRAL

Son düzenleme:

saintx

Üye
Bir coguna katılıyorum
- Su an icin küfüre sınırsız mute atılıyor ( betaya kadar )
-Reklam iki ucu b.klu degnek su an cektiğin oyuncu officale kadar kalırsa iyi ama bugları görüp giderse tekrar cekmek büyük dert
-Mage sınıfı oyunun şamar oglanı magelere tek atamayan mob / player yok özellikle death valleyde mük..
-Benim ayrıca eleştrim bi yeri yaparken cok yeri bozmamalı developer arkadaşlar ya da en azından bir patch atıldıgında girilip kontrol edilmeli.
Örn : Herkes summong scrool kullanıyor diye patch atılıyor evet ama patch sonrası bir süre ben mage olduğum halde summon scrool kullanamıyorum yeni patch geliyor summon scrool düzenleniyor ama bu seferde benim tp skillim tekli skillerim fail vermeye baslıyor.
Ayrıntılı ornek olarak
PS: Bug falan yapmaya calısmıyorum pk'nın ortasında nedense tp skilim iptal oluyor ve adam gelene kadar en az 4 en cok 12 kere cekmek zorunda kalıyorum.

Ekli dosyalar

• unknown (1).png
    unknown (1).png
    359.8 KB · Görüntüleme: 38

huseyin35

Üye
Evet bende 7. Maddeye şiddetle katılıyorum. kanat daha güzel olmalı. Daha yakışıklı tavuk olarak görüntü vermeliyiz. Bazıları kanat ile ördek gibi oluyor. Mesela savaşçı dediğin eline kılıç alan adam anka kuşu gibi kanatları olması lazım. Ama uçamıyoruz niye kanatlarımız var diyenlere sesleniyorum tavuğun da var onlarda uçamıyor sonuçta.

Şiddetle kanat istiyoruz herkes tavuk,ördek veya uçan kanatlı hayvanlar gibi olmalı. Çünkü kılıç kalkan ve bıçaklı savaşlarda kanat olmazsa olmaz. Hatta damage yiyince lütfen tavuk yolarken çıkan tüylerin uçuşması gibi tüyler uçuşsun çok gerçekci olur. Kanatsiz oyun böyle civciv gibi oluyor. Kanat olsun lütfen.

huseyin35

Üye
Abi adam pazar sistemi aynı kalmalı ve warrior yere vurmalı demiş. Elim ayağım titriyor kitleye bak. Şimdi geliştiricilere hak verdim bak. Ticketları okuyanların gözünden kan akıyordur. Hatta o gözaltları mor olan bence bu tarz önerileri okuyan ticketlari cevaplayan arkadaş. Adamların beynini yakıyoruz. Tabi bazı şeyleri düzeltemezler sonra

ZERONKRAL

Üye
Abi adam pazar sistemi aynı kalmalı ve warrior yere vurmalı demiş. Elim ayağım titriyor kitleye bak. Şimdi geliştiricilere hak verdim bak. Ticketları okuyanların gözünden kan akıyordur. Hatta o gözaltları mor olan bence bu tarz önerileri okuyan ticketlari cevaplayan arkadaş. Adamların beynini yakıyoruz. Tabi bazı şeyleri düzeltemezler sonra
Hüseyincim ko nun aynısını oynuyosun bi yere vurmamı zoruna gitti komiksin

mikarin

Üye
*Malum oyundan esinlenebilirler ama orada insanlarin hosuna gitmeyen seyleri burda tekrarlamanin mantigi yok.
(saatlerce ve gunlerce exp kasmak/2 gunde 70 olmak)
*Alfada belirtildigi gibi oyunun amaci genel olarak oyun ayaklari ustunde duruyor mu? Oyuncu kapasitemiz ne kadar kaldiriyor?Spike/ lag giriyor mu?
*Bahsettigin cogu sey kodlar uzerinde oynayarak halledilip,oyunlar uzerinde test edilecek seyler
(mage sinifi hasari/defansi/okcu menzili/Prilerin heal atma sikligi/droplar) o yuzden oyun mekanigini bozan ve engelleyen seyleri alfada halletmek oncelik olmali((pazarlar/esyalarin kaybolmasi)

Onerilerin coguna katiliyorum . Bu oyunun daha betasi olacak ama oyuncu kitlesi toksik oldugundan girip hemen gb kasayim char kasayim mantiginde oldugu icin herkes armut pissin agzima dussun modunda. (aci gercek).Kimse kimseyi bu oyunu oynamaya zorlamiyor gonulluluk esasina dayanarak hata bildirimi yapip, istek ve oneride bulunuyoruz. Inaniyorum ki buralari da okuyup geribildirimleri onemsiyorlardir.

Rise Online'in hitap ettigi kesim zaten malum oyunun toksik kitlesinden kacip, oyun gelistiricileri ile beraber ilerleyecegi bir yapi oldugunu dusunup gelmesi .Orada boyle bir olay olmadigi icin zaten yillar icinde yavas yavas kitle kayboldu.

Oyuncu sayisi artar azalir ama bunu belirleyen seyler gelistirici ekibin etkinligi oldukca azalacagini zannetmiyorum.

Equals

Üye
Hüseyincim ko nun aynısını oynuyosun bi yere vurmamı zoruna gitti komiksin
Mageyi silsinler o zaman sonuçta warriorda aynı işi yapıcak warriorun alan skilli kadar saçma bi skill yok adam warriormu magemi belli değil ko'nun aynısını oynuyon diye tüm kötü yönlerinin entegre edilmesine gerek yok diğer konulurda 12. Madde alan sıkılı hariç sana katılıyorum

Son düzenleme:

ZERONKRAL

Üye
Mageyi silsinler o zaman sonuçta warriorda aynı işi yapıcak warriorun alan skilli kadar saçma bi skill yok adam warriormu magemi belli değil ko'nun aynısını oynuyon diye tüm kötü yönlerinin entegre edilmesine gerek yok diğer konulurda 12. Madde alan sıkılı hariç sana katılıyorum
Biraz sabır arkadaşlar gelen TİCKET ' cevabımı okuyun

Biraz sabır arkadaşlar attığım TİCKET' a gelen cevabı okuyun

Ekli dosyayı görüntüle 3122

oyundan cevap geldi bence tatmin edici tek birşey söylicem sen hangi oyunda birşey yazdında sana cevap geldi hadi cevabı bırak söylediklerin oyuna entegre edildi
biraz sabır arkadaşlar bende istiyorum hatalar buglar bugün düzelsin yarın oyun acılsın ama okadar basit değil
Rise Online ve Ekibine Tesekkür Ediyorum süreci sabırla takip ediyoruz..(coğu oyunda TİCKET ' atmak için bile para ödüyorsun ben kimsenin tarafında değilim ama bu adamlar adamdır gerisi yalandır hadi eyv)

GELEN CEVAP

Destek #5495421 Mayıs 2021 13:30:26 tarihinde gönderildi.
Merhaba,
1- Şuan alfa aşamasında kullanıcılarımızın tarafımıza ilettiği sorunları çözmeye çalışmaktayız bu aşamalarda izlenme kaybı vb. olması normaldir. Beta sürecinde tekrardan canlanacağını düşünüyoruz.
2-29) Bu aşamada genel olarak ekip çok yoğun çalıştığı için haliyle soru-cevap gibi etkinlikleri şuan için müsait olabildiğimiz zamanlarda yapmaktayız. Ancak ilerleyen süreçlerde bu etkinlikler değişebilir.
3- Simge ve benzeri harfler ilerleyen süreçlerde gelebilir.
4- Alfa 1 sürecinde genel olarak pvp test edildi. Diğer önerilerinizi notlarımız arasına aldık.
5- Bu hata listemizde eklidir kısa sürede düzelecektir.
6- Yeni kostümler henüz oyuna entegre edilmedi ilerleyen süreçlerde edilecektir.
7- Oyun içindeki kostümler henüz nihai değildir ilerleyen süreçlerde tekrardan değişebilir. Konuyu notlarımız arasına aldık.
8-9-12) Karakter yetenekleri, hasar, defans ve dirençleri henüz son halinde değildir geri bildirimler doğrultusunda düzenlemeleri yapılacaktır. Bow konusunu notlarımız arasına aldık.
10- Dagger konusunu notlarımız arasına aldık.
11- Priest yeteneğindeki hatalar bilgimiz dahilinde kısa sürede düzelecektir.
13- Etkinlik haritaları yapım aşamasındadır. Dungeon gibi etkinliklerin beta aşamasında gelmesi planlanmaktadır.
14- Önerinizi listemize ekledik.
15- Beta veya tam sürümde solo oyuncular için gerekli atılımlar yapılacaktır.
16-24-25) Pazar sistemleri nihai değildir ilerleyen süreçlerde tekrardan değişebilir. Önerilerinizi notlarımız arasına aldık.
17-18-19) Konuları notlarımız arasına aldık.
20-33) Yeni gelecek olan ui ile bu ve benzeri sorunlar düzelecektir.
21- Potları kullanıcılarımız oyunu daha daha test etsin diye böyle ayarladık. İlerleyen süreçlerde tekrardan fiyatlar değişecektir.
22- Testlerin başarıyla tamamlanması için macro ile ilgili yaptırım alfa aşamasında bulunmamaktadır. Ancak ilerleyen süreçlerde macro tamamen yasak olacaktır ve yaptırım uygulanacaktır.
23- Bu hatanın farkındayız çalışmalarımız devam etmektedir.
26- Drop listesi şuan için gizli tutulmaktadır. Droplar nihai değildir ilerleyen süreçlerde tekrardan değişecektir.
27- Oyuncu ihlal yapan kullanıcılar hakkında yaptırımlar uygulamaktayız. "https://www.riseonlineworld.com/kullanici-sozlesmesi" linkinden 10. oyuncu davranışları başlığını okuyabilirsiniz."
28- Reklam çalışmaları ilerleyen süreçlerde yapılması planmaktadır.
30-31) Önerilerinizi listemize ekledik.
32- Clan sistemleri nihai değildir ilerleyen süreçlerde tekrardan değişebilir. Önerinizi notlarımız arasına aldık.
Geri bildiriminiz ve detaylı anlatımlarınız için teşekkür eder, keyifli oyunlar dileriz.

SORULARIM

1)twich'de yerlerdeyiz 50 60 izlenme eskiden 1.ooo ve üstü idi
düşüncem yayın açan arkdaşları tekar oyuna kazandırmak hepsi şuan bdo gibi farklı oyunlarda yayın acıyor
2)discorttan her hafta 1 gün oyunun yönetim ekibiyle oyuncuları arasında soru cevap olmalı oyun ilerleyişi genel konular bilgilendirme yapılmalı
3)BP ' mize göre yani Death Valley 'de toplam kestiğimiz adamlara göre karakter ismimizin yanında harf simge cıkmalıki oyuncular arası rakabet olsun
4)%30 exp buff olmalı artık lwl test edildi diye düşünüyorum oyuncular bian önce oyunun pvp ve item upgr' bölümünüde test etmeli
5)Death Valley'de ki görevler alınmıyor alınsada çalışmıyor
6)Kostümlerin birkaçı bug 'da birbirleriyle aynı ve görsel olarak daha iyi çalışma yapılmalı
7)Pelerinler gerçekten kötü kalitesiz duruyo. Kanatlarda öyle ağım şahım güzel değil sonuçta insanlar tl ile alıcak cezbetmeli
8)mage sınıfı oyunda yeri yokmuş gibi yapılmış halbuki bi oyunu ayakta tutan magelerdir. 1 mage team gelirse 5 mele otomatikmen oynar zaten
9)okcu sınıfı cok uzaktan vuruyo düzeltilmeli. ve ellerindeki yaylar küçük ve görseli daha iyi olabilirdi
10)asas daggerleri gözükmüyor cok kücük kalmış görünmez bugu olması can sıkıcı halende düzeltilmedi
11)pirest heal acamıyor sürekli bug 'da kalıyor
12)wariorlar uzaktan vuruyo rangesi biraz kısaltılmalı.. Blink sikilleride mesafesi 30 metre ise 20-22 metre bandına çekilmeli
wariorlara yere vurma getirilmeli 4 skil toplu warior oyunlarında çok zevklidir ko' ya bakarsanız şuan güncel bu şekilde
13)etkinlik yerinde birçok hata var halen devam eden hızlıca oyuna etkinlik ve zindanlar getirilmeli
14)Death Valley ' bowl ortasına mop koyulabilir insanlar orada mopu keserken pk 'da döner ve oyuna hareket gelir
15)solo oyuncularında oyunda yeri olmalı mop keserken dorobu daha düşük olur partiye göre
16)pazar sistemi tezgah açma bence bu şekilde kalmalı fakat önüne gelen tezgah acıp görüntü kirliliği yapıyor
500 k yada 1m olsun tezgah açma hem oyunda para erir hem herkes açmaz
17)Death Valley'de kendi ve rakip ırkımızı anlamak için 2-3 saniye bi bakıyoruz bizdenmi değilmi görsel bi karmaşa var
18)oyunda fps kayıpları sikil failed vermesi mesala bastım diyorsun ama basmıyor işlemiyor..
19)Death Valley'de rakibe vuruyorsun hasar yemiyor o an bugda kalıyor ve adama 5-6 kere atak yapmana rahmen rakibin can barı oynamıyor
20)Settıngs Game ayarları bölümünde DPI SCALE yerinde sikil bar ve chat bölümünü büyütüp kücültme var fakat istediğimiz yeri büyütüp yada kücültme olmalı
21)pot paralı olmalı insanlar ekonomisini ayarlamayı ögrenmeli makul fiyat olabilir
22)macro yasak olmalı oyunu mahfetti alphadayız tamam betada officalda yasak olcak ama insanların aklına girdi bikere macro 5 yıl daha duyarız macro var kesin bu adamda diye
23)oyundayken ansızın oyun seni atıyor oyundan soğuyor anlık insan
24)pazar tezgahını acmadan kaç coins'e koyduğunu dışardan görebilmemiz lazım
25)offline mercant süresi olmalı mesala 24 saat adam 15 gündür ofline mercant'da kurulu
26)epic itemleri nereden cıktıgını ben biliyorum ama cogu oyuncu özellikle solo oyuncular daha bilmiyor 15 gün geçirenler bile sitede yayınlıyabilirsiniz öğretici olur
27)oyun içinde gb satıyorum diye yazıyorlar SHOUT 'dan direk ban yemeli sorgusuz oyun içi tl ticareti yazılması yasak olması lazım
28)oyun alphada olsa reklam konusuna şimdiden başlatılmalı reklam için oyun başlanmasını beklemek hata olur
29)oyun geliştirici yönetim ve gelen soruları cevaplıyanlar dahil ekibin sayısını hergeçen gün arttırılmalı sonucta hedef Global ise
30)oyun için saygı sevgi yönünden kaliteli ortam yaratılmalı buda şöyle sağlanabilir
mesala örnek veriyorum 1 oyuncu size küfür etti bunu resmiyle raporlarsanız
o oyuncunun oyun içi yazı yazması 1 gün yasaklanmalı devam ederse 1 hafta 1 ay diye gidebilir bu tamamen iyi yöntem olur
31)normal bi oyuncuymuş gibi oyunu test etmeli oyuna girip hatta clanlara girip oyuncuların istek ve talepleri oluşturabilir
32)Clan gradeleri olmalı clan seviyesine göre kolluk yanar seviye seviye
33)görsel olarak oyun zemini cok koyu renkler tercih edilmiş biraz renklendirilebilir biyerden sonra rahatsız ediyor
34)sizleri seviyoruz daha iyi bi oyun için el el saygılarım ZERONKRAL

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt