Auchtion House Sonrası Fiziksel Pazarların Gözükmemesi

syleus

Yeni Üye
Merhaba,

Auchtion house sistemi üzerinde bir item araması yaptıktan sonra fiziksel pazarları görüntüleyemiyorum.

Diğer bir konu olarak da Auchtion house ve normal pazar sistemleri arasında bir ayrım mı var? Pazarda bir küpeden 7 adet var ise auchtion house üzerinde 4 adet gözükebiliyor. Bazı kullanıcıların bu Auchtion house pazar sistemine erişim hakkı olmadığı için burada ürün listeleyemiyorlar mı?

Meapr

Moderator
Merhaba,
Herhangi bir ayrım söz konusu değil, sadece tek bir pazar sistemi bulunmaktadır. Tüm ürünler satışa konulduğu gibi görünmektedir.
Belirttiğiniz diğer konu (AH sistemi üzerinden item araması yaptıktan sonra fiziksel olarak görünmemesi) ekip tarafından biliniyor ve gerekli incelemeler yapılıyor. Bu durumun, gelecek güncellemelerden birinde düzeltilmesi planlanıyor. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Keyifli oyunlar!

syleus

Yeni Üye
Sanırım o zaman başka bir hata daha oluşuyor çünkü dün pazarda Swiftness ring için arama yaptığımda 4 ilan gözüküyordu fakat pazarları gezdiğimde bu sayının aslında daha çok olduğunu gördüm.

Meapr

Moderator
Sanırım o zaman başka bir hata daha oluşuyor çünkü dün pazarda Swiftness ring için arama yaptığımda 4 ilan gözüküyordu fakat pazarları gezdiğimde bu sayının aslında daha çok olduğunu gördüm.
1737806771065.png

Bir sonraki denemenizde sayfayı yenileyerek tekrar deneyebilirsiniz. Eğer sorunun devam ettiğini düşünüyorsanız, destek birimi üzerinden bir bilet oluşturarak durumu iletebilirsiniz. Gerekli kontroller bu şekilde sağlanacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt