Öneri Auction House Bilgilendirmesi

mawa

Üye
Merhabalar, Auction House tam anlamıyla ne zaman açılacak? Hiçbir bilgi verilmiyor, en azından üzerinde çalışılıyor vs. bir açıklama yapılsaydı ona göre beklerdik. Auction House açılıp %5 vergi koyulsa en azından Dorion'daki lag sorunu kalkar ve insanlar daha kolay pazar kurar. Teşekkürler @BEARFACT @SunRise

JaxSui

J
Bunların hepsi 15 Nisanda açılışta vaddilen özelliklerdi. Ne kadar acı ki üzerinden 3,5 ay geçti ve hala stabil ve anlatıldığı gibi değil.

Lag ve FPS drop konusunda çok etkili olacağını ben de düşünüyorum.

Klausnicky

Üye
Merhabalar, Auction House tam anlamıyla ne zaman açılacak? Hiçbir bilgi verilmiyor, en azından üzerinde çalışılıyor vs. bir açıklama yapılsaydı ona göre beklerdik. Auction House açılıp %5 vergi koyulsa en azından Dorion'daki lag sorunu kalkar ve insanlar daha kolay pazar kurar. Teşekkürler @BEARFACT @SunRise
Sürekli bu konudan bahsediyorum, gerçekten oyunda ki en önemli şeylerden birisi bu olay. Halen aktif edilmemesi çok saçma. Pazar kurmaktan dolayı farm yapamıyorum veya diğer şeylere vakit kalmıyor.

Alkoer

Üye
Pazardan bişey almak istedim dorion 1 full diyor girilmiyor. 2 de piyasa farklı 3 te farklı.

Oyunun tüm bölgelerini listeleyen bir AH olsa istediğim bölgede iken istediğim itemi arayıp bulsam ne harika olur.

Oyunun daha alpha aşaması öncesi vaad edilen ve resmi çıkışta olacak denilen özellik hala yok.

Bu oyunu tercih etme sebebim diyebilirim. Yoksa 20 senelik oyunlar var AH olmayan neden onları oynamayayım

N3v3N

Üye
Ah sistemiyle ilgili açıklama yapılacak mı ? Oyuncular olarak kendi kendimize yazıp duruyoruz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt