İstek Auction House - BUG ve Aktiflik

N4RS1ST

Üye
Öncelikle Merhaba,

Auction House birkaç gündür BUG'lı en azından item piyasa değerini öğrenebildiğimiz sistemin de çökmüş olması bir hayli hüsrana uğratıyor.
Bunun dışında Premium özellikleri içerisinde bahsedilen Auction House ( Pasif Pazar - Offline Merchant ) Sisteminin bir an önce aktif olması gerekmekte. Zira premiumun en büyük avantajını kullanamıyoruz. Şimdiden teşekkürler..

thedarga

Üye
Premium almasaydım keşke dedim bende offline pazar bir türlü gelmedi en iyi yani o çünkü pazar için pc açıp bırakıp gitmek istemiyorum.
premium almasaydın exp kasamazdın.
premium almasaydın skilleri 0-layamazdın.
premium almasaydın öldüğünde(ki bu aralar lag var :)) 2 kat fazla exp kaybederdin.
premium almasaydın daha fazla tamir/craft/upgrade! parası öderdin..

benim de hoşuma gitmiyor AH nin bug da olması. tek tek pazar gezip fiyat bakıyorum. offline market zaten kesinlikle açılmalı artık!!
dorion da adım atamıyoruz her yer pazar lag fazla oluyor. pazar açamıyor yada kuramıyoruz.. 20-30 item koyabileceğimiz bir offline market sistemi gelmeli.
aynı zamanda offline marketlerinde de bulunduğumuz yerden alış-satış yapabilmeliyiz diye düşünüyorum.

Szchull

Üye
Oyunda şuan kodaki market sc sistemi işliyor resmen. Komedi ya...

Auction House adlı bu sistemin​

Auction House ile alakası yok. 2. pc si olmayan oyunu oynarken pazar kuramıyor ticaret yapamıyor. 2022 yılında saçma sapan bir pazar sistemi bence.​

nightblade

Üye
Oyunda craft sisteminin bakım adı altında tamamen kapatılması ve AH'nin bug altında olması oyunu son 1 haftadır işkence haline çevirdi. Bir şey üretemiyorsun. Önceden ürettiklerini satamıyorsun. Üretim malzemelerinin değeri düştü.

En çok anlamadığım konu ise üretimin ne zaman geleceği belirsiz bir güncelleme yüzünden tamamen oyuncuya kapatılması. Sanki kapatmasalar üzerinde çalışamıyorlarmış gibi. Açık bırak ister 1 haftada tamamla ister 5 senede tamamla ama üretimi neden kapatıyorsun bu süreçte. Açık kalsın sen güncellemeyi tamamlayınca bir bakımla oyuna eklersin zaten. Neden durduk yere oyuncuyu sizin çalışmanızı beklemeye zorluyorsunuz ki.

Üretim sistemi açılana kadar oyuna ciddi bir ara verdim. Sadece foruma girip yeni güncelleme gelmiş mi diye kontrol edip gidiyorum. Artık Rise Online oynadığım boş zamanlarımda oyunu oynamadığım için can sıkıntısından başka oyunlara yönelebiliyorum. Bu sistem yakın zamanda gelmezse oyun aklımdan çıkıp gidecek açıkçası.

Son düzenleme:

N3v3N

Üye
Oyunda şuan kodaki market sc sistemi işliyor resmen. Komedi ya...

Auction House adlı bu sistemin​

Auction House ile alakası yok. 2. pc si olmayan oyunu oynarken pazar kuramıyor ticaret yapamıyor. 2022 yılında saçma sapan bir pazar sistemi bence.​

Vergiyi de getirdiler tam oldu :D

N3v3N

Üye
Oyunda craft sisteminin bakım adı altında tamamen kapatılması ve AH'nin bug altında olması oyunu son 1 haftadır işkence haline çevirdi. Bir şey üretemiyorsun. Önceden ürettiklerini satamıyorsun. Üretim malzemelerinin değeri düştü.

En çok anlamadığım konu ise üretimin ne zaman geleceği belirsiz bir güncelleme yüzünden tamamen oyuncuya kapatılması. Sanki kapatmasalar üzerinde çalışamıyorlarmış gibi. Açık bırak ister 1 haftada tamamla ister 5 senede tamamla ama üretimi neden kapatıyorsun bu süreçte. Açık kalsın sen güncellemeyi tamamlayınca bir bakımla oyuna eklersin zaten. Neden durduk yere oyuncuyu sizin çalışmanızı beklemeye zorluyorsunuz ki.

Oyuna üretim sistemi gelene kadar ara verdim. Sadece foruma girip yeni güncelleme gelmiş mi diye kontrol edip gidiyorum. Umarım oyunu unutmadan önce tamamlayabilirler boşu boşuna kapadıkları üretim sistemini.

Belirsiz tarihte gelecek olan güncelleme için oyunu komple kapatmadiklarina dua et

Asetan

Üye
premium almasaydın exp kasamazdın.
premium almasaydın skilleri 0-layamazdın.
premium almasaydın öldüğünde(ki bu aralar lag var :)) 2 kat fazla exp kaybederdin.
premium almasaydın daha fazla tamir/craft/upgrade! parası öderdin..

benim de hoşuma gitmiyor AH nin bug da olması. tek tek pazar gezip fiyat bakıyorum. offline market zaten kesinlikle açılmalı artık!!
dorion da adım atamıyoruz her yer pazar lag fazla oluyor. pazar açamıyor yada kuramıyoruz.. 20-30 item koyabileceğimiz bir offline market sistemi gelmeli.
aynı zamanda offline marketlerinde de bulunduğumuz yerden alış-satış yapabilmeliyiz diye düşünüyorum.
Hocam exp bonusu var da 3 gün daha kasar exp bonusu çıkarırsın stat veya skill sıfırlamaya ihtiyaç duymadım. Birde ölsemde taş var üzerimde parti arkadaşım kaldiryor az exp kaybediyorum yani 90 100 lira verip birşey kazanamadım bence. Oyuna destek olduk küçük bir miktarda o kadar premium şuan tatmin etmiyor beni sen stat skill sifirliyorsan çok senin işine yarar o doğru da ben kendi açımdan belirttim çok katkısı yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt