Auction House Dolandırıcılarına dikkat

machinee

Üye
+1 itemi ucuza+7 itemmiş gibi auction house'a koyan dolandırıcılara dikkat edelim.

2 tane ss atıcam. bütün değerli epik itemlerde aynı tezgah var.
Çok kişi farketmiştir zaten ama 1 kişi bile dikkat etse kardır.
Dalgınlığıza gelip çekersiniz uyarayım dedim.

Ekli dosyalar

• a1.png
    a1.png
    320.3 KB · Görüntüleme: 250
  • a2.png
    a2.png
    309 KB · Görüntüleme: 247

Opus Magnum

Üye
Çok var böyle kansız, özellikle repair hammerda büyük tezgah kurmuşlar. 3 kağıdı fena seviyoruz nedense.

Balerion

Üye
Hocam bunların bir amacı daha var: piyasayı düşürmek. En ucuza koyuyorlar ki o item artı kaçmış diye bakmadan satacak biri o fiyata ks atacakken onu baz alıyor. O +1 göre satışa koyuyor. Bunun örneklerine de çok denk gelirsiniz. +7 olan item pazarda 310, 300, diye gidiyor arada 250ye bir tane +1 var ondan sonra 245, 240 diye gitmiş fiyatlar. Yani bu aynj zamanda piyasa öldürme taktiği

ZeReF

Üye
Bu arkadaşı daha önce ticket atmış bulunmaktayım 3 veya 4 adet ss ile hemde fakat oyun yönetimi oyun içi ticaret durumuna her hangi bir şekilde karışılmıyacağını söyledi ve dikkatli olmamızı önerdi. Yönetim bazı durumda gerçekten çok yetersiz kalıyor..

platoon0x

Üye
valla serbest piyasa filan dinlemem bunu yapan oyuncuya başta 3 7 30 gün perma diye sırayla banı atarım, burada ne yapılmak istendiği çok bariz, "alacak olan dikkat etsin" deyip işin içinden çıkmak bana vurdumduymazlık gibi geliyor

Anthelior

Üye
ben bu adama dolandırıldım yonetım bırsey yapmadı
Benzer durumu ilettim ancak bir yaptırım olmayacağını sadece bizim dikkat etmemiz gerektiğini söylediler.

+7 priest leather satan bir uyanık 1.4M'lik parçaların arasına 14M'lik başka bir parça koymuştu. Video kaydı alıp yolladım ama üstte dediğim yanıtı aldım.

charmeloon

Üye
Bu elljah benzeri nicki olan her iteme boyle yapiyor. Bir kisi daha vardi. Ss aldim report edecektim. Foto yukleyince oyun donuyordu, report edemedim. Sunshard, golden snake, vixen, hatred falan aratin, ayni kisiler hepsine ayni seyi yapiyorlar.

Digital

Yönetici
Game Master
Merhaba,

Her oyuncu istediği itemi istediği fiyata satabilir.Bizim bu duruma müdahale etmemiz dolaylı yoldan oyun içi fiyatlara müdahale etmemiz demek.Eşya seviyeleri için görsel bir çalışma yapılabilir.

İyi forumlar.

DeadLegion

Üye
Merhaba,

Her oyuncu istediği itemi istediği fiyata satabilir.Bizim bu duruma müdahale etmemiz dolaylı yoldan oyun içi fiyatlara müdahale etmemiz demek.Eşya seviyeleri için görsel bir çalışma yapılabilir.

İyi forumlar.
Her dolandirici istedigi fiyattan satabilir demek istediniz galiba. Magdur olan oyuncu ne yapacak bu durumda? Hepsini gectim ben oyunun kasmasi yuzunden yanlis iteme tikladigim icin dolandirildim. Burada suclu bizzat sizsiniz.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt