İstek Auction House ile ilgili bilgilendirme yapabilir misiniz?

ReginaMeis

Üye
Merhabalar
Beta sürümüne göre gayet ortalama idarelik bir Auction House sistemimiz vardı. Neyden dolayı bu sistem komple kapatıldı. İki üç tane yayıncının yayınında "Bizim pazar gelirimizi azaltıyor." diyenlerin etkisinde kalmadığınızı düşünerekten soruyorum bunu. Güncel MMORPG'lerde olan bir özellikti ve gayet güzel keyifli bir şekilde kullanmaya çalışıyorduk. Bununla ilgili çalışmalarınız var mı? Bizleri bilgilendirir misiniz acaba?

RickSancheZz

Üye
Bencede elle tutulur bir açıklama yapılsın ona göre bekleyelim.

Jacques

Üye
Bozuk çünkü yarın öbürgün açılırsa dikkat edin itemlerin fiyatı %20 %30 düşecek.

ReginaMeis

Üye
Bozuk çünkü yarın öbürgün açılırsa dikkat edin itemlerin fiyatı %20 %30 düşecek.
Çok haklısın. Ben bu oyunun, diğer muadili gibi hayat geçindirme temalı olmasına karşıyım. Oyun dediğin oyun olmalı. Keyif alınmalı. 2022'de yapılan bir oyunsa bu hele, günümüz oyunlarındaki özelliklerin hepsi olmalı ve hatta daha fazlası da düşünülüp eklenmeli. İyileştirmeler yapılmalı. Globale açıldığında tüm uluslardan oyuncuları etkilemek istiyorsak bunlar acil göz önünde bulundurulmalı. Bu yönlerden çok geride oyunumuz.

karanlik07

Üye
Beyler oyun beta sürecinde değil bilginiz olsunda resmî şekilde çıkış yaptı yani .. bu sorunları kapalı beta açık betada falan çözmeleri gerekiyordu. Ayrıca oyunda optimizasyon problemleri hala var ue4 ile oynadığımız çok oyun var sorunsuz şekilde bu geliştirmelerin çoktan bitmesi gerekiyordu … oyunu erken açtılar malesef

Jacques

Üye
Çok haklısın. Ben bu oyunun, diğer muadili gibi hayat geçindirme temalı olmasına karşıyım. Oyun dediğin oyun olmalı. Keyif alınmalı. 2022'de yapılan bir oyunsa bu hele, günümüz oyunlarındaki özelliklerin hepsi olmalı ve hatta daha fazlası da düşünülüp eklenmeli. İyileştirmeler yapılmalı. Globale açıldığında tüm uluslardan oyuncuları etkilemek istiyorsak bunlar acil göz önünde bulundurulmalı. Bu yönlerden çok geride oyunumuz.
Sen karşısın ama reel öyle değil siz tozpembe hayaller kuruyorsunuz tl ile satış olmasa binlerce farmer ve pazarcı oyunu bırakır in cin top oynarız sonra biraz olaylara tepeden bakın binlerce farmer farmlıyor o itemleri pazarcılara getiriyor + lar basılıyor pazar dönüyor sirkülasyon oluyor farmerlar tekrar farma gidiyor czye çıkıyor yatıyor kalkıyor oyuna hareket geliyor tl yi kaldırırsan o farmer oyunu bırakır o pazarcı oyunu bırakır diesde ki gibi akşam 2 pt bi pk atar çıkarız. Beni tlci ilan edicek dingiller hiç uğraşmasın ben emeğimle charımı geliştiriyorum martı dönerci değilim. Bu arada sana katılıyorum keşke dediğin gibi olsa keşke tl olmasa ama kazın ayağı öyle değil malesef bunlar boş hayaller.

ReginaMeis

Üye
Sen karşısın ama reel öyle değil siz tozpembe hayaller kuruyorsunuz tl ile satış olmasa binlerce farmer ve pazarcı oyunu bırakır in cin top oynarız sonra biraz olaylara tepeden bakın binlerce farmer farmlıyor o itemleri pazarcılara getiriyor + lar basılıyor pazar dönüyor sirkülasyon oluyor farmerlar tekrar farma gidiyor czye çıkıyor yatıyor kalkıyor oyuna hareket geliyor tl yi kaldırırsan o farmer oyunu bırakır o pazarcı oyunu bırakır diesde ki gibi akşam 2 pt bi pk atar çıkarız. Beni tlci ilan edicek dingiller hiç uğraşmasın ben emeğimle charımı geliştiriyorum martı dönerci değilim.
Oyunu o kanala sokmaları hata zaten. Bütün oyunlar para kazanmak üzerine mi oynanıyor sanki. O kanala girince de çirkinleşiyor bütün insanlar. Yalanlar, palavralar, saçma sapan laflar. İnsanı soğutuyorlar yani bir oyun yüzünden yemediğimiz küfür kalmıyor.

Jacques

Üye
Oyunu o kanala sokmaları hata zaten. Bütün oyunlar para kazanmak üzerine mi oynanıyor sanki. O kanala girince de çirkinleşiyor bütün insanlar. Yalanlar, palavralar, saçma sapan laflar. İnsanı soğutuyorlar yani bir oyun yüzünden yemediğimiz küfür kalmıyor.
Başka çareleri var mı hocam wow değil ki bu 10milyon kullanıcı yok yada ark değil milyonlar oynamıyor. Hepi topu ko dan gelen 40-50 k kişi onunda yarısı gitti heralde tlyide kapatsınlar bak bin kişi kalıyor mu kalmıyor mu bu adamlar salak değil her şeyin farkındalar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt