Öneri Auction House Önerisi

mawa

Üye
Merhabalar,
Auction House hakkında birkaç öneride bulunmak istiyorum. Auction House konsepti yıllardan beri kullanılan ve mükemmel bir ticaret sistemi olmasına rağmen şuan oyunda tüm fonksiyonlarıyla açık olmadığı için oyun piyasasına büyük bir ölçüde zarar veriyor. İnsanlar fiyat koyarken AC'ye bakıp en düşük 10M'e koyan varsa kendisi 9.5M'e koyuyor. Bunu bir kişinin yapması tabiki de sıkıntı değil fakat bunu herkes yapınca 10M'lik eşyanın fiyatı saatler içinde 6-7M gibi komik fiyatlara düşebiliyor. Auction House'ın tamamiyle açılmasını ya da en azından tüm fonksiyonlarıyla açılana kadar geçici süreliğine kapatılmasını öneriyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar.

DiabIo

Üye
Öncelikle selamlar, bahsettiğiniz gibi ah tüm özellikleriyle aktif olması konusunda size tamamen katılıyorum ve eminim ki bu konu gündemdedir. Ancak tam olarak çalışmıyor olsa bile bu sistemin oyuna zarar vermesi konusunda ise tam aksini düşünüyorum. Bu sistem tamamıyla oyuncuların faydasına yönelik. Neden mi? Çünkü bir itemin fiyatını AH da 3-5m aşağıya fiyat koyanlar değil arz-talep belirler. O an hızlıca nakite ihtiyacı olanlar daha ucuza itemlerini satabilir. Bu sistem tam manasıyla çalıştığında da böyle olacak. Talep varsa hızlıca düşük fiyattan satılan itemlerden sonra mutlaka sizin iteminizi almaya birileri gelecektir. Arz fazla ise fiyat olması gerektiği seviyeye inecektir. Böylece kimse almak istediği item için fazladan para vermek zorunda kalmayacak. Bu sistemin olmadığı senaryoda kim kime ne kadardan kaptırırsa şeklinde bir piyasa oluşuyor, örnekleri mevcut. Asıl piyasa dengelerini ise bu işleyiş bozuyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt