Auction House Ve Premium Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AnkaraTR

Üye
Merhaba, oyuna uzun bir aradan sonra tekrar döndüm eskiden toplayıcılıkla ufak tefek kazançlar sağladığım için boş zamanlarında toplayıcılık yapıp AH de satarım afk kalacağım zamanda charı exp ye koyar afk kalırım tüm toplayıcılık levelerini kastığım için çok satış hakkı vermesi için komple premium aldım. ama satış yapamadım bakımda dediler bir kaç saate yada bir güne en geç açılır sandım ama 3 gün oldu yeni gördüm forumda 1 aydır kapalı olduğunu yine forumda gördüm bilinçli kapatıldığını pazar ve gb fiyatını tutmak için gibi şeyler söylenmiş aslı nedir bu işin ben premiumu sırf bunun için aldım durum böyle olunca ben bu premiumu şu an kullanmak istemiyorum nasıl iade eder chasımı geri alırım ? sadece exp pre yeterliydi kalana gb çeker elime item alır exp mi kasarım şu an boşa uğraşıyorum sabah 8 akşam 8 çalışıyorum boş zamanlarımda kastığım itemleri yine olmayan boş zamanlarımda oturup pazarda mı satacağım bu iş böyle olmaz. premiumumu iade etmek ve chasımı geri almak istiyorum ne yapabiliriz yardımcı olur musunuz. en azından exp pre ile değiştirip aradaki farkı iade almak istiyorum exp prenin hediyeleride var bu prenin yok sadece ah için aldığım premium çöp olmuş durumda. gereğinin bir an önce yapılması gerekiyor.

Son düzenleme:

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bu tarz konularda oyun için destek bileti sistemini kullanımız gerekmektedir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt