Öneri Bakım HK.

AstoVidatu

Üye
Arkadaşlar herkese İyi forumlar diliyorum ;

Herkes şu an bakım şu kadar uzun sürdü bu kadar uzun sürdü şöyle vakit gitti böyle vakit gitti diyor , ne yazık ki doğru haklısınız AMA Oyunun kapalı olması ve giremememizin sebeplerinden en büyüğü herkesin kendi ekibimiz başta olmak üzere DUNGEON muhabbetinden ve ETKİNLİK olmamasından yakınmamızdır. Bu da şu demek oluyor ;

Açık bir şekilde oyun yönetimi YENİ HARİTA ve ETKİNLİKLER ile ilgili çalışmadan dolayı bakımın uzadığını belirtmektedir.

Bu da demek oluyor ki 4 saat ya da 6 saat fark etmez Oyun açıldığın da bizi daha çok memnun edecekse açıkçası gerekirse 8 saat bile beklenebilir , ve oyunda ki geçen süre de DUNGEON girememe Ya da SÜREKLİ aynı şeyleri yapma durumun da kalmayacağımızdır.

Biraz da bu yönden bakarsanız efor ve enerji kaybı yaşamayıp canınızı sıkmazsınız.

Tekrardan SAYGILAR ve İyi Forumlar.

EHTIYAR

Üye
Mesele o değil, mesele yarım saat diye başlayıp 4 saatte bitirememektir. Buna amatörlük mü dersin, vizyonsuzluk mu dersin, öngörüsüzlük mü dersin, o sana kalmış. Bakımdan önce duyuru yapılmaması da cabası...

Moderatör arkadaşlar ancak eleştirel konu ve mesajları silmekle meşgul. O eleştirilerin aslında en çok kendilerine yarayacağının farkına varabilseler keşke...

tears01

Üye
Mesele o değil, mesele yarım saat diye başlayıp 4 saatte bitirememektir. Buna amatörlük mü dersin, vizyonsuzluk mu dersin, öngörüsüzlük mü dersin, o sana kalmış. Bakımdan önce duyuru yapılmaması da cabası...

Moderatör arkadaşlar ancak eleştirel konu ve mesajları silmekle meşgul. O eleştirilerin aslında en çok kendilerine yarayacağının farkına varabilseler keşke...
Kesinlikle katılıyorum

ReginaMeis

Üye
Amatörler. Launcher açıldı, serverlar aktif değil hatası alıyoruz. Değişik bilemiyorum. MMORPG'lerdeki kaliteye alıştık, o seviyeyi beklemek sanırım bizim hatamız.

Ausrine

Üye
Bakım dediğin şey oyuncunun minimum çevrimiçi zamanında yapılır. Özellikle 4 saat gibi bir süreden bahsediliyorsa. Haftasonu izinli bu oyunu oynayan insanların bir çoğu bu gece için plan yapmıştır. Ancak bir çoğunun 4 saati gitti. Elbette daha güzel olacaktır onun için yapılıyor zaten. Ama sabaha karşı 05:00 hafta içi ne bileyim minimum hangi saatlerde çevrimiçi oyuncu oluyorsa o saatte yapmak mantıklıdır. Yanlış saatte yapıldı sadece.

AstoVidatu

Üye
Evet eleştiri her zaman geliştirir fakat sen ben ya da X kişisi normal eleştiri yaparken Forumu sürekli ve düzenli takip ediyorum , genel olarak insanlar hakaretsel şekilde ELEŞTİRİ yaptığı için silindiğini düşünmekteyim Kendi görüşüm , Ama tabi ki eleştiriselliğe açık olunması ve o eleştirilere göre reaksiyon alınması gerektiğini düşünüyorum.

AstoVidatu

Üye
Bakım dediğin şey oyuncunun minimum çevrimiçi zamanında yapılır. Özellikle 4 saat gibi bir süreden bahsediliyorsa. Haftasonu izinli bu oyunu oynayan insanların bir çoğu bu gece için plan yapmıştır. Ancak bir çoğunun 4 saati gitti. Elbette daha güzel olacaktır onun için yapılıyor zaten. Ama sabaha karşı 05:00 hafta içi ne bileyim minimum hangi saatlerde çevrimiçi oyuncu oluyorsa o saatte yapmak mantıklıdır. Yanlış saatte yapıldı sadece.
Yani tabi o konu da evet doğru saat olarak haklısın ama belki de arka plan da bilmediğimiz HATALAR mevcut direk yargılayıcı ya da yıkıcı değil biraz da yapıcı bakmak lazım , fakat SABIR şu an genel olarak hepimiz de çok zor bulunan bir DUYGU maalesef.

AkameGaKill

Üye
Bakım yapılsın harika bir şey adamlar geliştiriyor der geçeriz , Ama bakım var deyip oyunda hala devam eden kişilerin artı sağlamaları ve yayıncıları da bunu destekleyecek yayını yapmaları da bir kanıttır . her ne olursa olsun adalet ve eşitlik sağlanmalı ROLLBACK atılmalıdır oyuna . aksi takdir hoş bir durum olmayacaktır .

AstoVidatu

Üye
Muhtemelen 15-20 dakika içerisin de girişler aktif olacaktır diye umuyoruz.

EHTIYAR

Üye
Ben buraya yazarken kendim için bir şey beklediğimden yazmıyorum. Şahsen, günlerce oyuna girmesem pek umurumda olacağını zannetmiyorum. Zevk aldığım sürece oynarım, zevk alamadığım yerde bırakırım. Oyundan yok para kazanayım yok birinci olayım vs. gibi bir beklentim veya ihtiraslarım yok.

Bununla birlikte, ben dahil birçok oyuncunun, gerekli sabrı gösterdiğine ve göstereceğine de inanıyorum. Burada bir usul hatası yapılmıştır ve birçok oyuncu oldukça haklı bir şekilde serzenişte bulunmaktadır. Örneğin, herkes dışarıdayken birilerinin oynamaya devam ettiği iddiası doğru ise bu vahim bir olaydır ve yönetimin en kısa zamanda buna el atmasını gerektirir. Keza, sonraki bakım veya güncellemelerin oyunun daha az yoğun olduğu saatlerde yapılması gibi öneriler mevcut. Bunlar yabana atılır istekler değil.

Sonuç itibariyle, bugün de sabrederiz, başka zaman da sabrederiz. Yeter ki oyun yönetimi de buralarda yazılan eleştirileri en azından bir sonraki güncellemelerde dikkate alsınlar.

Marceline

Üye
Bundan bir önceki önümüze şu kadar satırlık güncelleme gelecek diye heveslendirmişlerdi sonuç ortada ben şahsım olarak pek fazla beklentiyi yüksek tutmuyorum keza bakıma girişi bile olaylı oldu bakım bitiş zamanı belli bile değil...

Hakkımızda hayırlısı bence beklentisi yüksek olanlar hala oyundan tatmin olamadı. Ama beklentisi az olup böyle şeylerin olabileceğini tahmin edenler işte onlar pek şikayetçi değiller ve onlardan bazıları vatanı savunur gibi savunuyorlar her eleştiride...

AstoVidatu

Üye
Ve Mesela telafi tarzında da insanlar bahsediyor , haklı olabilirler buna karşı %50xp event bile herkesin gönlünü almaya yetecektir belli bir saat boyunca. Umarım yönetim hepsini görüyordur ve ona göre aksiyon alıyordur.

SLev7N

Üye
Özgürce fikir beyan etmek ve eleştirmek tabi ki güzel bir şey ama saygı, sevgi ve hoşgörü olması gerekmektedir. Uzun soluklu bir oyun olmasına rağmen özellikle canlı yayın platformlarındaki yayıncıların ve son zamanlarda gelişen 100 bin TL'lik item, 50 bin TL'lik item vb. paylaşımlar sanırım bu sabırsızlığın, hoşgörüsüzlüğün temelini oluşturuyor. "Yeni server ne zaman gelecek?" diye soru soran var; daha 1 ay olmuş oyun açılalı.

Kusura bakmayın arkadaşlar sizin canlı yayın kanallarınızın, video kanallarınızın içerik üreticisi yönetim ve Rise Online değil. Oyunun çizgilerini, basamaklarını rahat bırakın. Eğrisi ile doğrusu ile sıfırdan kurulmuş bir oluşum Rise Online ekiplerinin tecrübesine tecrübe kazandıracaktır. Önemli olan sıfırdan kurulan bu oyunun 2022 Yılı döneminde oyunu ilk oynayanlardan olduğunuz gerçeğini ve attığınız her adımın oyunun kültürünü oluşturacağını, ilerleyen dönemlerde yeni gelecek serverlar ve yeni gelecek oyuncular için bu kültürün onlara miras kalacağını unutmamanızdır.

1- Para odaklı
2- Günü birlik düşünce
3- Oyunu sabit belirli kişilerle oynamak

Yukarıdaki 3 konuyu felsefe olarak kabul ederseniz, oyun içi iletişim becerinizi, mutlu olma halini ve oyuna olan aidiyet duygunuzu yitirirsiniz. Saygılar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt