Bakım Zamanları Ve Sürelerinin Duyurulması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MahmutEmin

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
Oyundaki bakımların ne zaman olacağı ve genel anlamda ne kadar süreceği ile ilgili bilgilendirme yapmılması lazım. 2 saattir giriş yapamıyorum ve ne zaman biteceğini nereden bileceğim ?

MahmutEmin

Yeni Üye
Race
Protean
Job
Rogue(Archer)
7/24 nasıl takip edilsin ki şuraya bir bilgilendirme yazısı yazılsın bilelim. Kaldı ki daha büyük bir sorun var niye sabah yapılıyor bu yamalar ? gece saatlerinde 3 4 gibi başlatsalar yamayı da gün içerisinde böyle rezil etmeseler olmuyor mu kardeşim....

Bismarck

Yeni Üye
Ben eleştiriye bir noktadan katılacağım ama farklı yaklaşacağım. Bakım çok uzun sürecekse bile periyodik bilgilendirme yapılmalı. Şimdi moderatör arkadaşlar Discord'dan bilgi veriliyor diyebilirler ama yetmez. Herkes Discord kullanmıyor ve halihazırda Discord'a erişim engeli var. Ancak oyunu oynayan herkes resmi foruma erişebilir. Her 3 saatte bir falan "Bakım şu ve bu sebeple gereğinden uzun sürdü tahmini bitiş süresi 00:00. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denilse doğru olmaz mı? İletişim çağındayız ve bunu kullanmalıyız bence.

hideonfury

Yeni Üye
Race
Lunaskar
Job
Rogue(Archer)
Sabah 11 gibi oyundan dc yedim ve bir daha giremedim ticket de attım ama geri de dönülmedi. Duyurularda yada forum da konu açılması yöneticiler tarafından çok iyi olurdu.

Acaba sorun bende mi diye 1 saat int de araştırdım. Son olarak foruma üye oldum. Durumun gidişatı ile ilgili bir yönetici bilgilendirme yapacak mı?

Reverentia

Yönetici
Game Master
Güncelleme içeriği için, dün oyun içerisinden ve Resmi kanallarımızdan, whatsapp topluluk dahil paylaşımı gerçekleştirildi.

Ek olarak, belirsizlik üzerine ilerleyen bir entegrasyonda ( Süre bazlı ) olarak hiç bir şekilde net bir saat bilgisi paylaşamayız. Entegre sırasında sorun, sıkıntı, düzenleme vb gibi durumlar yaşanabiliyor, bu da dolaylı yoldan güncellemenin bitmesini ve oyunun açılış saatini etkiliyor.

Konu üzerinde gerekli bilgi paylaşımı sağlandığı için Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt