Bakım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

phorsky123

Üye
Oyuna her bakım girdiginde her yaptıgımız görevler hemde aldıgımız expler gidiyor boşu boşuna kasıyoruz lütfen düzeltin artık bu sorunu böyle hata olmaz...

qlax

Üye
Şuanda server bakımda yazıyor sizde durum nedir

_AYDOS_

Üye
Son testler yapılıyor bakım bitmiş açılmak üzeredir, discorda açıklama olmuş.

Taun

Üye
15*20 dk içinde geliceğini düşünüyorum belki önemli bir bug bulundu onu kapatmak için çalışıyorlar

qlax

Üye
bir türlü dc ye giremedim adresı varsa verebılırmısın hocam

Enez

Üye
şansa bak oyuna girelim bir bakalım dedik bakıma denk geldik :)

qlax

Üye
açılsa ne olcak ki yine aynı mevzular dönüyor emekler boşa çıkıyormuş sureklı sw sıfırlama söz konusu

qlax

Üye
valla bakalım bir açsınlarda ne olacak görücez

nefkar34

Üye
Oyun hayal kırıklığı zaten. Adamla pt'ye giriyoruz 5 dk sonra ben siliyorum deyip oyundan çıkıyor. Akıcı hareketler yok, görevi yaparken son yaratıkta takılıyor görev ilerlemiyor. Bu kadar ince karakter detayına ne gerek var ki zaten kalkan takınca, elbise giyince bir şey belli olmuyor. Biraz daha sabredelim bakalım ne kadar sürecek bu böyle.

nefkar34

Üye
Oyun hayal kırıklığı zaten. Adamla pt'ye giriyoruz 5 dk sonra ben siliyorum deyip oyundan çıkıyor. Akıcı hareketler yok, görevi yaparken son yaratıkta takılıyor görev ilerlemiyor. Bu kadar ince karakter detayına ne gerek var ki zaten kalkan takınca, elbise giyince bir şey belli olmuyor. Biraz daha sabredelim bakalım ne kadar sürecek bu böyle.

Dilefruz

Üye
Oyuna her bakım girdiginde her yaptıgımız görevler hemde aldıgımız expler gidiyor boşu boşuna kasıyoruz lütfen düzeltin artık bu sorunu böyle hata olmaz...
Merhaba,
Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Sunucu sorunları çözümleri devam ediyor. En kısa sürede düzelecek olup telafi ve etkinlikler gelecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt