phorsky123
Üye

Oyuna her bakım girdiginde her yaptıgımız görevler hemde aldıgımız expler gidiyor boşu boşuna kasıyoruz lütfen düzeltin artık bu sorunu böyle hata olmaz...
bir türlü dc ye giremedim adresı varsa verebılırmısın hocam
o zaman çok sıkıntı. Oyun geri dönüyorsa.. Kendileri kaybederaçılsa ne olcak ki yine aynı mevzular dönüyor emekler boşa çıkıyormuş sureklı sw sıfırlama söz konusu
totonuzdan element uydurmayın ya. kim diyor sıfırlama söz konusu o bu saçma sapan söylentielraçılsa ne olcak ki yine aynı mevzular dönüyor emekler boşa çıkıyormuş sureklı sw sıfırlama söz konusu
valla dostum forumdan konulara bakarken rastladım bilemiyorum o kadarınıtotonuzdan element uydurmayın ya. kim diyor sıfırlama söz konusu o bu saçma sapan söylentielr
valla dostum forumdan konulara bakarken rastladım bilemiyorum o kadarınıtotonuzdan element uydurmayın ya. kim diyor sıfırlama söz konusu o bu saçma sapan söylentielr
Merhaba,Oyuna her bakım girdiginde her yaptıgımız görevler hemde aldıgımız expler gidiyor boşu boşuna kasıyoruz lütfen düzeltin artık bu sorunu böyle hata olmaz...