Balığı 11 level yaptım ama level error hatası alıyorum

ozy

Üye
Balıkçılığı 11 level yaptım, 1m lik oltayı takamıyorum. Bazı oyuncuların taktığını görüyorum ancak paylaşmıyorlar, ticket attım yakında bilgilendiricez yazdılar. Birileri bu konu hakkında bir bilgiye sahip ancak kimse kimseyle paylaşılmıyor. Yardımcı olur musunuz

Paris

Üye
Merhaba

Meslek sistemi yeni ve geliştiriliyor. Gelecek güncellemelerle bu tarz hatalar düzeltilecek ve rehberler paylaşılacaktır.

Alkoer

Üye
Balıkçılığı 11 level yaptım, 1m lik oltayı takamıyorum. Bazı oyuncuların taktığını görüyorum ancak paylaşmıyorlar, ticket attım yakında bilgilendiricez yazdılar. Birileri bu konu hakkında bir bilgiye sahip ancak kimse kimseyle paylaşılmıyor. Yardımcı olur musunuz
10k lık oltayı takman gerekiyor.

HERO

Üye
1m lik olta (rare) lvl 20+ icin
10m lik Eric 30+

ozy

Üye
peki bu bonito perch felan düştü bunların piyasası nedir almak isteyen varmı benimle iletşime geçsin

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt