Karaborsa oluşturmak için harika bir oyun.Tutulabilen bi yer varmış ancak bir türlü ben de bulamadım malesef.
Allah aşkına benim gönderilerim altına yorum yapma. Rica ediyorum. Lütfen. Aşırı ciddiyetsiz birisisin. İnsanlar sorunlarını çözmek için konu açıyor sen altına dalga geçmek için yorum yapıyorsun. Çok eğlenmek istiyorsan gel Ankaraya pavyona götüreyim seni ama lütfen benim gönderilerime yorum yapma.Av yasağı var
Dalga geçmek için yorum yapmıyorum kardeşim. Amacım eğlenmek gülmek yanlış anlaşıldıysam özür dilerim.Allah aşkına benim gönderilerim altına yorum yapma. Rica ediyorum. Lütfen. Aşırı ciddiyetsiz birisisin. İnsanlar sorunlarını çözmek için konu açıyor sen altına dalga geçmek için yorum yapıyorsun. Çok eğlenmek istiyorsan gel Ankaraya pavyona götüreyim seni ama lütfen benim gönderilerime yorum yapma.
Bazı bölgeler dediğiniz "F" simgesinin olduğu bölgeler ise oralarda deniyorum ve tutamıyorum. "F" simgesinden kastım örneğin Dorion'un ilerisinde bulunan geminin oradaki köprüyü geçince gemiye girişte veya geminin önündeki havada hafif mavimsi "F" simgesi.Merhaba,
Balık tutmanız için bazı bölgelerde olmanız gerekir. Bu bölgedeyken F tuşuna basarak balık tutabirsiniz. Eğer bu bölgedeyken tutamıyorsanız tekrar cevaplarsanız bir hata bildirimi iletebilirim.
Evet, bildirdim en kısa süreçte düzelecektir.Bazı bölgeler dediğiniz "F" simgesinin olduğu bölgeler ise oralarda deniyorum ve tutamıyorum. "F" simgesinden kastım örneğin Dorion'un ilerisinde bulunan geminin oradaki köprüyü geçince gemiye girişte veya geminin önündeki havada hafif mavimsi "F" simgesi.