İstek Balık Tutarken Makro Uyarısı Mı?

xxxOLRICxxx

Üye
Balık tutayım dedim. Bu konuda yeterli bilgi açıklama vs yok. 10k'lık olta aldım, balık tutulmuyor. İyi de bu olta ne işe yarıyor? Neyse, almışken 1m'lik olanı alayım dedim... Yine balık tutulmuyor. 100K'lık olta lazımmış. Bu konuda bir rehber, açıklama, kolay ulaşılabilir bir yerde olsa da gereksiz harcama yapmasak... Neyse asıl mevzu bu değil!

D10'da 100K'lık oltam ile balık tutulan mekanlardan birine gittim. F'ye bastım, kendi kendine oltayı attı balığı tuttu, oltayı çekti, sonra tekrar attı. Makro vs yok. Bir defa F'ye basıyorsun, balık tutma olayını döngüye alıyor. Dedim güzelmiş, başka işlerle uğraşırken bırakırım balık tutar. Bir süre sonra ekranda Makro uyarısı. Ceza olarak oyunu yeniden başlatmam gerekiyormuş. Ama balık tutmaya da devam ediyor Char aynı zamanda. Şimdi bu bir bug mu değil mi? Benim her defasında F'ye basmayı tekrarlamam gerekiyor mu gerekmiyor mu? Bir bilgi yok! Şimdi ben oyun kuralları dahilinde miyim değil miyim? Balık tutarken F'ye bir defa basınca döngü tekrarlanıyor ve sürekli balık tutmaya char devam ediyorsa makro uyarısı niye var? Hatta ceza uyarısı neden geliyor? Eğer balık tutma olayı ise ben neden sanki bir suç işliyormuşum gibi cezalandırıldığımı bildiren bir mesaj görüyorum. Dahası cezayı hak eden bir durumsa -ki makro yok, dolayısıyla mümkün değil- relog atmadığım halde char balık tutmaya neden ve nasıl devam edebiliyor?

Yani anlamadım. Şu anda bu mesajı ikinci monitörde yazıyorken ben, yan tarafta char balık tutuyor kendi başına. Relog atmadım, bug mu değil mi bilmiyorum. Bug ise düzeltin değilse lütfen o uyarıyı görmeyeyim... Zira suç işlemiyorum, oyunda olan bir özelliği olduğunu, kodlandığını sandığım haliyle kullanmaya çalışıyorum.

Toxic

Üye
Macro uyarısında genel bir problem mevcut pazarda bile bu uyarı geliyor :)

kaan26

Üye
pazarda oturan chara bile geliyor o takılma bende balıktayım suan

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt