Balıkçılık bitmiş

oguzhane

Üye
Evet yaklaşık 5-6 saat pazar açık en ucuz horse mackerel, mullet ve strombusu ben satıyorum ama 1 tane çekilmedi, haliyle para olmayınca ne farm ne başka bir şey yapılamıyor, ne olacak balıkçıların hali arkadaşlar..

GrejuwalTRl

Üye
Başka meslege yönelmeni tavsiye ederim bende balıkcılıgı bıraktım. dv de balık tutabilmek için shrimp gerekiyor. haddarda horse gerekiyor. Ve sonuc olarak ne yem yetiyor ne karsılıgı yetiyor.

hizeN

Üye
Bence meslek olayını tamamen bırakın bu oyunu düz mantık oynamak lazım. Slota git, itemini düşür, dungeonlarını yap, 1 sc pk at çık...

machinee

Üye
Mullet ve Strombus hiçbir işe yaramıyor zaten bedava versen almazlar :)
Horse Mackerel de bir işe yaramıyordu, sonra yem yaptılar 1k civarından gidiyor gibi.

Balerion

Üye
Evet yaklaşık 5-6 saat pazar açık en ucuz horse mackerel, mullet ve strombusu ben satıyorum ama 1 tane çekilmedi, haliyle para olmayınca ne farm ne başka bir şey yapılamıyor, ne olacak balıkçıların hali arkadaşlar..
Öncelikle kendine şu soruyu sormalısın "ben bu balıkçılığı niye yaptım?"
Ben herhangi bir kâr amacı gütmeden kendim kullanmak icin balıkcilik 28 lvl kastım. Şu an nerde ne tutarsam tutayım kullanacağim balıği pazardan almak daha kârlı oluyor. 1000 tane istavrit 1.5m, o kadar istavrit harca 1.5m değerinde balık tutamazsın. Hadi sıfıra sıfir kalıyor diyelim,

Leptop 60 watt. Ayda günde 5 saat balık tutsa ayda 43 lira elektrik yakıyor. Bu zaten 10 m ediyor. Git 40 liralık gb çek niye uğraşasın

hele_hele

Üye
Öncelikle kendine şu soruyu sormalısın "ben bu balıkçılığı niye yaptım?"
Ben herhangi bir kâr amacı gütmeden kendim kullanmak icin balıkcilik 28 lvl kastım. Şu an nerde ne tutarsam tutayım kullanacağim balıği pazardan almak daha kârlı oluyor. 1000 tane istavrit 1.5m, o kadar istavrit harca 1.5m değerinde balık tutamazsın. Hadi sıfıra sıfir kalıyor diyelim,

Leptop 60 watt. Ayda günde 5 saat balık tutsa ayda 43 lira elektrik yakıyor. Bu zaten 10 m ediyor. Git 40 liralık gb çek niye uğraşasın
kardeşim sen dükkan mı işletiyon ben anlamadım? oyun bu oyun adamın yaptığı hesaba bak asdasdasd :D abi sizin mental sorunlarınız var ya yardım almanızı tavsiye ederim.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt