Balıkçılık Exp Diğer meslekelre göre daha az exp veriyor

kaan26

Üye
Balıkçılık Exp Diğer meslekelre göre daha az exp veriyor Bu normal mi yoksa olması gerekenbumu ?
Öregın : Corn Felan İlk Bölgede "1Lv" Olarak Cıkıyor 24 - 48 Arası Exp Veriyor. Lunaskard'da 2Lv Asparagus onion eşyaları 144-250 arası exp veriyor.
Balıkcılıkta 24 - 72 Arası Exp Veriyor.

BeyazAfrikali

Üye
balıkçılığı nerde yapıyorsun ben dorionda yapmaya kalktığım item failed diyor

gs09gs09

Üye
balığa attıkmı bişi yapmıoz demila kasıo kendi kendine :D öyleyse atam dursun sabahtan akşama kadar 100 100 kassın elle uğraşamıcam :D bide oltaya para veriormuyuz veriorsak gerek yok :D

ByBrky

Üye
Suan ıcın 4 tane Olta var. Common Uncommon Rare Epic. Common Hata veriorsa uncommon kullan.
Uncommon oltayı belli bir seviyeye gelmeden kullanamaman gerek. Bizde balıkçılık çalışmıyor. Sende çalışıyorsa nasıl çalıştığını söyle de hem biz bilelim, hem yöneticiler bugları kapatsın.

kaan26

Üye
Uncommon oltayı belli bir seviyeye gelmeden kullanamaman gerek. Bizde balıkçılık çalışmıyor. Sende çalışıyorsa nasıl çalıştığını söyle de hem biz bilelim, hem yöneticiler bugları kapatsın.
Ilk Basladıgımda, Common Aldım Kullandım Sıkıntı yoktu . Ardından 1 Patch Geldi. Common Kullanılmadı " Equitment Level Error" Yazıordu. Bende Gittim Uncommand Olanı aldım taktım ve balıkçılık yapmaya başladı. Epic olanı da var Elimde takamıorm levelden ötürü olsa gerek.

Edit : Balıkçılığı da Dorion'da Slimmy Moblar var Sahil Kenarında. Orada yapıyorum

Lasrok

Üye
Az exp vermesi isabet olmuş bence zaten afk bir şekilde yapabiliyor en azından yavaş kasılması mantıklı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt