Balikcilik mesleği ile bilgili arkadaşlar bakabilir mi lütfen

uG0TServed

Üye
Balıkcılık mesleğinde 25 lvl yaptım epic olta ile hagardda balık tutuyordum. Ama son gelen pacht ile epic olta tutan 1 kişi yok haggardda ve eskiye nazaran bende hala epic olta ile balık tutmaya calısıyorum ve sabahtan akşama kadar asla doğru düzgün balık tutmuyor. Ben neyi yanlış yapıyorum ne yapmam gerekiyor daha iyi bilen bilgili birileri yardımcı olabilir mi ? Ne değişti bu güncellemeden sonra başka olta mı kullanmalııym yoksa başka yerde mi tutmalıyım 25 lvl balıkcı mesleği olarak ?

RickSancheZz

Üye
unique olta ve horse mackarel yem kullanıyorum güncelleme öncesi ve sonrasında gelen balıklarda bir değişiklik yok bende

SinanS

Üye
Bende epic olta ile hadgarda tutuyorum. Herhangi bir azalma göremedim. Bende aynı oranda balık tutuluyor hala. Tek değişen yem

Benbu

Üye
Death valleyde nasıl tutacağız unigue olta ve shrimp yem kullanmıyormuyuz ayrıca death valleydeki grape leri de topalyamıyorum

Alkoer

Üye
unique olta ve horse mackarel yem kullanıyorum güncelleme öncesi ve sonrasında gelen balıklarda bir değişiklik yok bende
Uniq olta ve horse mackarel ile 9 saatte 8 tane clown fish düştü ben balıkçılığı bıraktım. Sizde nasıl aynı oluyor anlamadım.

RickSancheZz

Üye
Uniq olta ve horse mackarel ile 9 saatte 8 tane clown fish düştü ben balıkçılığı bıraktım. Sizde nasıl aynı oluyor anlamadım.

taş köprüde carp, bluefin, catfish topluyorum bol bol atıyor, mor balıklarda düşüyor onlarda seri satılmasada yüksek fiyattan yavaş yavaş satılıyor.

Alkoer

Üye
taş köprüde carp, bluefin, catfish topluyorum bol bol atıyor, mor balıklarda düşüyor onlarda seri satılmasada yüksek fiyattan yavaş yavaş satılıyor.
Clown fish popüler diye tahta köprüde takılıyorum bayadır. Ama çıkan adet bariz nerfli. Akşama deneyeyim taş köprüyü.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt