Balıkçılık ve mining hk. oyun ekibine soru

Rhae

Üye
Yaklaşık 15 gündür 7/24 balıkçılık kasmaya çalışıyorum.20 lvl yeni olabildim ve rare oltayı taktım ancak rare oltanın mavi balık yakalama şansı %20 falan olsa gerek.5 balıktan 1i catch 4ü escaped oluyor.Benim bilmek istediğim şu;20 lvl balıkçılıkla 29 lvl balıkçılığın bu mavi balıkları yakalama şansı aynı mı?Eğer şans sürekli aynıysa bu adeletsiz oluyor ve çalışmalarınıza ekleyin lütfen bu durumu.

Miningı hızlı geliştirmek için 10m verip aldığım kazmanın hızının 1mlik kazmadan çok da farkının olmadığını gördüm.Bir arkadaşla aynı saniye başladık iki farklı madeni kırmaya.Bende 10 kendisinde 1mlik kazma vardı.Ben 8/8 bar tamamlarken arkadaş 7/8 di ve bende 1sn sonra bitirdi.Ayrıca 1mlik kazma kullandığı için kazım başı 960 xp alırken ben 10mlik kazma kullanarak kazım başı 640xp aldım.10x birim daha pahalıya aldığım kazma bana hiçbir avantaj sağlamadı.Bu durumu da değerlendirmeye alırsanız sevinirim.

Not: Sorulara cevap verirken lütfen mesleklerle ilgili rehber gelecektir değil de net cevaplar verirseniz seviniriz.

CuneytARKIN

Üye
Oyunda herşeyin deneme yanılma yoluyla keşfedilmeye çalışılması güzel fakat 1m lik ekipman 10m lik ekipmanların sanıldığının aksine fayda değil zarar sağlaması entresan. Umarız detaylı bir bilgilendirme gelir. Oyun gerçekten kapsam olarak geniş bir oyun burdaki herşeyi keşfetmek kaç yılımızı alır, kaç kişi bu kadar vakit ayırabilir o da ayrı bir tartışma konusu

SvZ

Üye
İnşAllah biz bunları çözmek için vakit harcarken birileri '' kanks '' larına sufle vermiyordur.

Rhae

Üye
Oyun için ticketa geri dönüş aldım.
Fishing levelinin balık tutma şansına herhangi bir etkisinin olmadığı 20 levelde de 30 levelde de şansın aynı oldugunu söylediler.Bu durumun "deneyim" mantığı altında yanlış olduğunu düşünüyorum.Balıkçılık afk olmasına rağmen cok fazla zaman isteyen bi iş.20 levelve Bluefin Tuna yakalama oranı %20 ise 29 levelde bunun %40 gibi bir miktara ardışık bir şekilde artması gerektiğini düşünüyorum. @Vision

SvZ

Üye
Bence buna şükret. Bi güncelleme gelir hem oran düşer hem de bozulur sistem. Hatta üstüne üstlük Exp kasması zorlaşırsa bu konuya ağlayarak cevap yazarız.

Benbu

Üye
10m lik çapayı taktığında dv deki malzemeleri de toplayabiliyordun 1m likle toplanmıyordu böyle bir farkı vardı
fakat exp dusurdugunu bilmiyordum

Bum

Üye
2 ay önce yapılan planlama yayınında söylenene göre, yüksek level balıkları tutma oranını arttırmak için yeni gelecek meslek olan arkeolojiden solucan ve şimdi tuttuğun küçük balıkları yem olarak kullanabilecekmişiz. Mevcut durumda çok kaçıyor balıklar ama planlanana göre craft güncellemesi sonrası kolaylaşacak.

Miningde farkı görememenin sebebi 20 level materyal toplamış olmanız. 10m'e almış olduğun kazma 30 level materyal için 1m'e alınan 20 level materyal için. Bu farkı 1 level doriondaki materyallerde daha iyi görebilirsin ama topladığın şeylerin levelları arttıkça aradaki hız farkı kapanıyor. Mevcutta oyun 10x farkla satıyor olabilir, craftı yetiştiremedikleri için böyle konulmuş gene gelecek craft güncellemesinden sonra görev ile alacakmışız yani 10x fiyat farkı olmasının duruma etkisi yok. Minik bir tavsiye de yapayım 10mlik kazma aldıysan mining meslek levelını 30 yapmaya bak yoksa yeni gelecek güncellemede kullanamayacak duruma gelebilirsin.

Rhae

Üye
2 ay önce yapılan planlama yayınında söylenene göre, yüksek level balıkları tutma oranını arttırmak için yeni gelecek meslek olan arkeolojiden solucan ve şimdi tuttuğun küçük balıkları yem olarak kullanabilecekmişiz. Mevcut durumda çok kaçıyor balıklar ama planlanana göre craft güncellemesi sonrası kolaylaşacak.

Miningde farkı görememenin sebebi 20 level materyal toplamış olmanız. 10m'e almış olduğun kazma 30 level materyal için 1m'e alınan 20 level materyal için. Bu farkı 1 level doriondaki materyallerde daha iyi görebilirsin ama topladığın şeylerin levelları arttıkça aradaki hız farkı kapanıyor. Mevcutta oyun 10x farkla satıyor olabilir, craftı yetiştiremedikleri için böyle konulmuş gene gelecek craft güncellemesinden sonra görev ile alacakmışız yani 10x fiyat farkı olmasının duruma etkisi yok. Minik bir tavsiye de yapayım 10mlik kazma aldıysan mining meslek levelını 30 yapmaya bak yoksa yeni gelecek güncellemede kullanamayacak duruma gelebilirsin.
Umarım dediğin gibi olur 10mlik kazmayı, orağı 1lvlde takmak zaten saçmalık

LEPSON

Üye
Çoğu şey değişse zorlaşsa iyi olur şuanki toplama craft olayı çok basit

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt