Ban Ekibi Problemleri

Benbu

Üye
Öncelikle kimseye nefret kustugum yok tamamiyle gerçekleri konsacagım

Banlardan sormlu olan ekip kimse artık tamamiyle kendi psıkolojık durumlarına gore ban yaptıklarını dsunuyorum

Tam 1 hafta boyunca defalarca vıdeo atmama ragmen adamı banlamadılar ama bana atma kardesım artık dıye tıcket banı attılar sonrasında dıscord uzerınden ust bı yetkılıye zorla yalvar yakar videoyu ızletmem sonucunda ıslem yapıldı

defalarca kufur anaavrat sovme fotoları atıldı bazıları ban bazıları degıl bu nasıl oluyor ?

defalarca ınfernolarda afk videolarını atmama ragmen hala banlanmayanlar nasıl olabiliyor ? işin garibi sonradan bi sekilde ulastıgım yonetıcıler hak verıp nası banlıyor ?

onlarca ticketim var dc deki neredeyse tüm yöneticilerin mesaj kutularında atılmıs oalrak ve banlayın artık nolur diye yalvaran mesajlarım var

Sahi neye göre banlıyorsunuz ? iyi günlerinizi söyleyin bizde ona göre yazalım

JohnPlane

Üye
bana pek inandırıcı gelmedi bir keresinde birisine anan yazdım diye ban yemiştim :D

DenizBerat

Üye
Ayni durumdan bende şikayetciyim. Özellikle kingdom haritalarinda belli başli 3 5 karakter var. Bu adamlar full macro. Her yerlerinden belli. 10 a yakin video çektim. 30 a yakin macro report ettim gönderdim. Hiç birine en ufak bir cezai işlem yapmadilar. SS LER videolar macro reportlari. Oyundan gram anlamayan birisi gelsin baksin 1 dakika izlesin adamin macro olduğunu direk söyler. Adama mob çekiyorum kesiyor. Sürekli z aliyor. Ses seda yok. Pot basmiyor 2 mob gelirse üstüne yatiyor. Trade açik ise trade ye cvp vermiyor yatiyor. Belli başli adamlar 3 5 kişi. Karakterler ayni. Defalarca 1 aydir belki uğraştim 1 kere ceza almadilar. Adamlar in ss lerini bile gönderdim macro açiyorsam sanane ceza olsa bana verirler idi dedikleirni. Ama yok tik yok. Küfür için ayni şeyi söyleyemem direk ceza aliyorlar. Bir adam sabah saat 9 dan gece 4 e kadar ayni yerde ayni hareketler le farm yapmasinin mümkünati yok.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt