Öneri + basarken Göz yaşı yerine tercih ederim.

m1d1234

Üye
geliştirme yaparken eşyanın yanma olayı oyunda eşyaların çok fazla birikmemesi aynı zamanda son seviye(veya yüksek seviyeli +7 +8) eşyaların nadir olmasını sağlamaktır ama eşyayı basarken yanması insanın bazen oyunu oynama isteğini azaltabiliyor ki böyle bir durumda oyunu bırakan insanlar vardır eminim

böyle bir sistem yerine eşya geliştirmenin çok zor olduğu(oyunu yayınlayan firmaya, fikri düşünen kimseye, oyunu geliştiren kişiye güneş görmemiş küfürler edilecek kadar) bir sistem daha makul olur sanki

eşya geliştirmek için gerekenler:
1-geliştirmek istediğin eşya
2-geliştirmek istediğin eşyanın aynısı(seviyesi fark etmez) -------> eşyayı yerleştirmez isen %x(bilmem kaç) artı basma oranında artış(küçük bir hile artı basma şansı %0,01 ise artı basma oranında % artışı aslında %0,01 in yüzdesel artışına sebep olur geliştirme oranı o kadarda artmaz sonuçta :) )
3-geliştirme kağıdı
4-bir miktar para(bilmiyorum ne kadar) (eşya seviyesi ne kadar yüksekse o kadar fazla para örnek saatte ortalama 2m kasıldığı bir ortamda +15 eşya geliştirmek için gereken para miktarı sallıyorum 500m ve bu her seviye yükseldiğinde katlanarak artıyor kapitalizm çok yaşa )

eğer geliştirme başarısız olursa 2.seçenekteki eşya silinir ama ana silahımız yanmaz böylece eşya miktarı dengede olur risk almak isteyenler 2.seçeneğe eşya yerleştirmeyip geliştirmeye çalışıp başarısız olursa eşyanın seviyesi düşer
4.seçenek ise tamamen paranın sadece oyuncular arasında değil gerçekten ihtiyaç için kasılmasını sağlamaktır böylece oyunda aşırı para birikimi olmaz

böyle bir durumda olacak şeylerin artı ve eksileri:

artısı yok aslında sadece eksisi var oda eşya yanmadığı için eşyayı geliştiren kimse sadece üzülüp geçecek büyük ihtimal eşya geliştirmesini başarılı bir şekilde yapan kişide sevinecek ama neyse

not : noktalama işaretleri kullanmaya üşendim(Türkçem o kadar da iyi değil zaten) arada nefes alın siz yine de

Moderatör tarafında düzenlendi:

m1d1234

Üye
ilk yorum.....

bdoyu sevmemin sebebi elini sallasan penli adama denk geliyor kimi keserim desem adamın pen seti oluyordu farm yerlerinde paspas görevi görüyorum bıktık be
pazara bakınca aynı eşyadan onlarca var alan yok alsalar da 10 günde 1 tane alıyorlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt