girmiyor girmiyor girmiyorrrrrrRise online klasörü altında Game klasörü var onun altında direk exe var ordan gir
ben dosya kontrolü yapayım dedim başlattım kaldı böyle sunucudan onay alamıyor dosya kontrolü için defalarca kapattım açtım bayadır bekliyorum ilerlemiyor malesef...Merhaba,
Launcher'i açıp dosyaları kontrol edip girmeyi deneyebilirsiniz.
Yurt dışından mı bağlanıyorsunuz?ben dosya kontrolü yapayım dedim başlattım kaldı böyle sunucudan onay alamıyor dosya kontrolü için defalarca kapattım açtım bayadır bekliyorum ilerlemiyor malesef...
Tekrar kontrol ettim bir sorun olmadı. Bilgisayarınızı ve internetinizi resleyip dener misiniz?ben dosya kontrolü yapayım dedim başlattım kaldı böyle sunucudan onay alamıyor dosya kontrolü için defalarca kapattım açtım bayadır bekliyorum ilerlemiyor malesef...
deneyeyimTekrar kontrol ettim bir sorun olmadı. Bilgisayarınızı ve internetinizi resleyip dener misiniz?
deneyeyimTekrar kontrol ettim bir sorun olmadı. Bilgisayarınızı ve internetinizi resleyip dener misiniz?
modemi resetledim pc yi resetledim ve halen aynı 1 saatten fazladır bu şekilde bu arada kapatıp açıyorum ve yine aynı böyle kalıyor ilerleme yok dosya kontrolü dedikden sonra bu şekilde kaldı.Tekrar kontrol ettim bir sorun olmadı. Bilgisayarınızı ve internetinizi resleyip dener misiniz?
Yurt dışından mı bağlanıyorsunuz?deneyeyim
modemi resetledim pc yi resetledim ve halen aynı 1 saatten fazladır bu şekilde bu arada kapatıp açıyorum ve yine aynı böyle kalıyor ilerleme yok dosya kontrolü dedikden sonra bu şekilde kaldı.
ankara dan bağlanıyorum.Yurt dışından mı bağlanıyorsunuz?
Geneli yurt dışı olan bir problem mevcut. Yetkili ekibe ilettim bilgi aldığımda dönüş sağlayacağım.ankara dan bağlanıyorum.
teşekkür ederim cevabınızı bekliyoruz kolay gelsin.Geneli yurt dışı olan bir problem mevcut. Yetkili ekibe ilettim bilgi aldığımda dönüş sağlayacağım.