Başlatıcı Sürümü Hatası

mystogan

Üye
Screenshot_2.png

her yeniden başlattığımda bu hatayı alıyorum

sanne2

Üye
Sanırım herkes içni böyle şu an beklemekten başka yapıcak bir şey yok büyük ihtimal.

Erdal_Bakkal

Üye
Rise online klasörü altında Game klasörü var onun altında direk exe var ordan gir

Paris

Üye
Merhaba,

Launcher'i açıp dosyaları kontrol edip girmeyi deneyebilirsiniz.

darbe001

Üye
Merhaba,

Launcher'i açıp dosyaları kontrol edip girmeyi deneyebilirsiniz.
ben dosya kontrolü yapayım dedim başlattım kaldı böyle sunucudan onay alamıyor dosya kontrolü için defalarca kapattım açtım bayadır bekliyorum ilerlemiyor malesef...

Paris

Üye
ben dosya kontrolü yapayım dedim başlattım kaldı böyle sunucudan onay alamıyor dosya kontrolü için defalarca kapattım açtım bayadır bekliyorum ilerlemiyor malesef...
Tekrar kontrol ettim bir sorun olmadı. Bilgisayarınızı ve internetinizi resleyip dener misiniz?

Namelesss

Üye
Sürekli böyle tıkanıp kalıyor..............

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    591.9 KB · Görüntüleme: 59

X A

Üye
Ara sıra aynı hata bendede çıkıyor ama bir kaç kere kapatıp açınca düzeliyor.

darbe001

Üye
Tekrar kontrol ettim bir sorun olmadı. Bilgisayarınızı ve internetinizi resleyip dener misiniz?
deneyeyim
modemi resetledim pc yi resetledim ve halen aynı 1 saatten fazladır bu şekilde bu arada kapatıp açıyorum ve yine aynı böyle kalıyor ilerleme yok dosya kontrolü dedikden sonra bu şekilde kaldı.

Paris

Üye
deneyeyim

modemi resetledim pc yi resetledim ve halen aynı 1 saatten fazladır bu şekilde bu arada kapatıp açıyorum ve yine aynı böyle kalıyor ilerleme yok dosya kontrolü dedikden sonra bu şekilde kaldı.
Yurt dışından mı bağlanıyorsunuz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt