+ Basma sorunu

AP0LLOON

Üye
30 adet epik itemden 1 tane +6 alamadım bu oyunu çok fazla p2w yapar 1 aylık emek çöp oldu. Ama oyundan soğudum.

looksepic

Üye
3 gündür +5'e eşya geçiremiyorum. Şanssızlık olduğunu pek sanmıyorum. Bence arkadaşınız çok şanslı.

derler677

Üye
gerçekten up işi çok zor kagıt olmadan basmak intihar resmen 25 gundur +7 fp set yapamya çalıyorum 10 taneden 1 tane belki geçiyor 6 ya bide fp bu

bthepyek

Üye
item'ler ulaşılabilir değil. tamam zor olsun hemen end game'e ulaşılmasın isteniyor ama item ticaretinin döndüğü bir oyunda bu birilerini zengin etmekten başka bir işe yaramıyor. adam bir tane takı drop'u alıp 20-30 bin tl fiyata satışa koyuyor. bakıyosun gerçekten o takıdan başka yok oyunda. adam istese 100 bin diyecek yani. ee madem öyle bir item var oyunda, neden bu kadar erişilmez bir noktada? x bir epic silah +7 olduğunda 3-5 bin tl ediyor. ya arkadaş bu sadece bir silah. bunun daha armor'u var, takısı var... ne yapalım? malum oyundaki gibi pvp yapabilmek için 50-60 bin tl para mı yatıralım? bu item'lar bu kadar ulaşılmaz olduğu sürece üç beş pazarcının oyuncağı olacağız gibi görünüyor.

AP0LLOON

Üye
item'ler ulaşılabilir değil. tamam zor olsun hemen end game'e ulaşılmasın isteniyor ama item ticaretinin döndüğü bir oyunda bu birilerini zengin etmekten başka bir işe yaramıyor. adam bir tane takı drop'u alıp 20-30 bin tl fiyata satışa koyuyor. bakıyosun gerçekten o takıdan başka yok oyunda. adam istese 100 bin diyecek yani. ee madem öyle bir item var oyunda, neden bu kadar erişilmez bir noktada? x bir epic silah +7 olduğunda 3-5 bin tl ediyor. ya arkadaş bu sadece bir silah. bunun daha armor'u var, takısı var... ne yapalım? malum oyundaki gibi pvp yapabilmek için 50-60 bin tl para mı yatıralım? bu item'lar bu kadar ulaşılmaz olduğu sürece üç beş pazarcının oyuncağı olacağız gibi görünüyor.
Aynen kardeşim amaç o zaten + basma bukadar zor olamaz zengin insanlar basıyor sonra zenginliğine zenginlik katıyor kara düzen var.

Aceresta

Üye
Oyun çok ucuzzzz ooo şak şakk :)) Ucuz olan sadece premium. Bunu hep söyledim yinede söylüyorum pk aşamasına gelindiğinde itemleri yine pazarcıdan alacaksınız pazarcılar çıkan her itemi anında stokluyor depoluyor. Hedef kitleyi sadece ko dan oyuncu çekmek için yola çıkarsan sonuçlarıda aynı olur. Yazık çokta kaliteli bi oyun oysa ki....

blacksecond

Üye
son güncellemede +5 oranı ile oynandı bu bi gerçek güncelleme gelmeden önce +5 şansı daha yüksekti şimdi bende geçiremiyorum hiç oyunun yapısıyla sürekli oynuyorlar hiç iyi değil madem oyun tam istediğiniz gibi olmamıştı betada kalacaktı açmıcaktınız oyunu

AP0LLOON

Üye
Oyun çok ucuzzzz ooo şak şakk :)) Ucuz olan sadece premium. Bunu hep söyledim yinede söylüyorum pk aşamasına gelindiğinde itemleri yine pazarcıdan alacaksınız pazarcılar çıkan her itemi anında stokluyor depoluyor. Hedef kitleyi sadece ko dan oyuncu çekmek için yola çıkarsan sonuçlarıda aynı olur. Yazık çokta kaliteli bi oyun oysa ki....
Knk konu para değil konu senin emeğinin başkasına kayması ya 30 erikten Birtane +6 alamamak nedir bukadar saçma birsey olamaz.

unqual

Üye
Genelde ya upgrade zor olur drop kolay yada drop zor upgrade kolay. Bizde ikiside zor :) 1 ay oldu hala görev itemleriyle geziyorum :):)

RaywinTR

Üye
oyunda sürekli upgrade oranlarıyla item drop rate leriyle oynanıyor her gün belki her saat. gmlerde potansiyometre var heralde çevirip duruyorlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt