Tek bluewingi +1 den+7 basan arkadaşım var dostum bu senin şanssızlığın.30 adet epik itemden 1 tane +6 alamadım bu oyunu çok fazla p2w yapar 1 aylık emek çöp oldu. Ama oyundan soğudum.
Kankam bu şansızlık değil resmen piyasa yükselsin zenginler para yesin diye yapıyorlar.15 tane +5 den +6 yapamadım
Kağıtla bastım minoları 6 ya merak etme knk yine yaktı 6 bu bu arada 6 yagerçekten up işi çok zor kagıt olmadan basmak intihar resmen 25 gundur +7 fp set yapamya çalıyorum 10 taneden 1 tane belki geçiyor 6 ya bide fp bu
Aynen kardeşim amaç o zaten + basma bukadar zor olamaz zengin insanlar basıyor sonra zenginliğine zenginlik katıyor kara düzen var.item'ler ulaşılabilir değil. tamam zor olsun hemen end game'e ulaşılmasın isteniyor ama item ticaretinin döndüğü bir oyunda bu birilerini zengin etmekten başka bir işe yaramıyor. adam bir tane takı drop'u alıp 20-30 bin tl fiyata satışa koyuyor. bakıyosun gerçekten o takıdan başka yok oyunda. adam istese 100 bin diyecek yani. ee madem öyle bir item var oyunda, neden bu kadar erişilmez bir noktada? x bir epic silah +7 olduğunda 3-5 bin tl ediyor. ya arkadaş bu sadece bir silah. bunun daha armor'u var, takısı var... ne yapalım? malum oyundaki gibi pvp yapabilmek için 50-60 bin tl para mı yatıralım? bu item'lar bu kadar ulaşılmaz olduğu sürece üç beş pazarcının oyuncağı olacağız gibi görünüyor.
Oyun çok ucuzzzz ooo şak şakkitem'ler ulaşılabilir değil. tamam zor olsun hemen end game'e ulaşılmasın isteniyor ama item ticaretinin döndüğü bir oyunda bu birilerini zengin etmekten başka bir işe yaramıyor. adam bir tane takı drop'u alıp 20-30 bin tl fiyata satışa koyuyor. bakıyosun gerçekten o takıdan başka yok oyunda. adam istese 100 bin diyecek yani. ee madem öyle bir item var oyunda, neden bu kadar erişilmez bir noktada? x bir epic silah +7 olduğunda 3-5 bin tl ediyor. ya arkadaş bu sadece bir silah. bunun daha armor'u var, takısı var... ne yapalım? malum oyundaki gibi pvp yapabilmek için 50-60 bin tl para mı yatıralım? bu item'lar bu kadar ulaşılmaz olduğu sürece üç beş pazarcının oyuncağı olacağız gibi görünüyor.
Knk konu para değil konu senin emeğinin başkasına kayması ya 30 erikten Birtane +6 alamamak nedir bukadar saçma birsey olamaz.Oyun çok ucuzzzz ooo şak şakk) Ucuz olan sadece premium. Bunu hep söyledim yinede söylüyorum pk aşamasına gelindiğinde itemleri yine pazarcıdan alacaksınız pazarcılar çıkan her itemi anında stokluyor depoluyor. Hedef kitleyi sadece ko dan oyuncu çekmek için yola çıkarsan sonuçlarıda aynı olur. Yazık çokta kaliteli bi oyun oysa ki....
Yazık ama knk oyuna devam ediyorum ama gerçekten yazıkoyunda sürekli upgrade oranlarıyla item drop rate leriyle oynanıyor her gün belki her saat. gmlerde potansiyometre var heralde çevirip duruyorlar