+ Bastığım item eski haline döndü ?

LoveRise

Üye
Arkadaşlar hepinize merhaba,

Az önce ezik bir bıçağı kasabilmek için +6 bastım sonrasında oyundan çıktım ve premium yükledim, oyuna geri girdim +2 olarak duruyor ?

Nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz?

( An itibari ile tekrar bastım ve yandı harika :) )

Kenshin

Üye
Merhaba,

Konu ile ilgili Destek Ekibimize siteden ya da oyundan bilet (ticket) oluşturun. İnceleyip mağduriyet varsa düzelteceklerdir.

SturmgeweahR

Üye
Merhaba,

Konu ile ilgili Destek Ekibimize siteden ya da oyundan bilet (ticket) oluşturun. İnceleyip mağduriyet varsa düzelteceklerdir.
Destek ekibiniz maalesef saçma sapan bir yazıyı Ctrl+C yaparak kopyalamış ve her ticketa Ctrl+V olarak yanıt veriyor . İstediğimiz geri dönüşü alamıyoruz .

LoveRise

Üye
Destek ekibiniz maalesef saçma sapan bir yazıyı Ctrl+C yaparak kopyalamış ve her ticketa Ctrl+V olarak yanıt veriyor . İstediğimiz geri dönüşü alamıyoruz .
Nasıl bir talep oluşturdun bilemiyorum ama beni yönlendirdiler ve şu an discord kanalından yetkili ile görüşüyorum bir sorun göremedim ilgileniyorlar

SturmgeweahR

Üye
Nasıl bir talep oluşturdun bilemiyorum ama beni yönlendirdiler ve şu an discord kanalından yetkili ile görüşüyorum bir sorun göremedim ilgileniyorlar
Bütün sorunum şuydu . Oyun kapandı puss eşyalarımı çekerken ve çektiğim puss eşyaları silindi . Bugün 3. gün ve hala geri dönüş yapılmadı . Gayette açıklayıcı ve net şekilde sorunumu dile getirdim

syroax

Üye
Bende kaybolan itemler için ticket attım oyundan maalesef yardımcı olamıyoruz deniliyor. +6 birsürü item bastım kağıdıydı parasıydı derken zaten oyunda zar zor item yapmaya çalışıyoruz. Scrool hediyesi olacağı söyleniyor benim sorunum scrool değil itemlerim o yüzden çokta önemli değil ticket atıyor olmanız.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt