İstek Battle Point Market

Porteur

Üye
MMO genel olarak oyunlar kendi karakterimizi güçlendirip, diğer karakterlerin üstüne çıkılması üzerine kurulu oyunlardır. Çok çalışan, çok emek harcıyan her zaman bir adım önde olur.
Rise Online'da karakter güçlendirmesi, malesef sadece yaratık kesmek üzerine kurulmuş.
Oyun'daki en büyük amaç exp kasmak. Expimizi kastık, item yükselticez..
Neden yine yaratık kesmek zorundayız.
Yaratık kesmek, boss kesmek ve pazar dışında bir alternatifimiz olmalı.
Neden kastığımız Battle Pointler'le oyundaki mevcut itemleri alamıyoruz.
Battle Point market; farmdan sıkılan, pazarda gereksiz yere zaman harcayan insanları DV haritasına çekip eğlenmelerini sağlayabilir.

Battle Point Market'te oyunun bütün itemleri olmalı. Değer sıralamasına göre'de battle point fiyatı olmalı..
Bir oyuncu boss'lardan yüzü gülmüyorsa, kastığı battle point'lede arzu etttiği eşyayı almalı.

Şu boss'tan item düşmüyor,zindan'dan item düşmüyor muhabbetlerinide ortadan kaldırmış oluruz.
Battle Pointini kas istediğin eşyayı al..

Hunharium

Üye
Bu konuya kesinlikle katılıyorum, hatta belki daha düzgünü narun stone gibi taş satın alınabilse, epic itemlerinki bir miktar unique item atan taşların fiyatları biraz daha yüksek bir miktar olsa hoş olabilir. En azından bu konu hakkında düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Pk oyunun en keyifli yanı ve yok sayılmamasında fayda vardır.

xDoggyz

Üye
kanka yayınlarda beta döneminde bp ile item alınacabileceği söyleniyordu ama ne zaman gelir yada gelirmi bilmiyorum

hidroliktr

Yeni Üye
pvp değil burası karıştırdın sanırım. battle point ile clan yükseltimi yapılacak.

N3v3N

Üye
Çoğu mmorpgde kazandigin savaş puanları ile item alabiliyorsun.
Guzel bir uygulama olur. Tabi bu itemlerin nontrade olması gerekir. Yoksa item alıp alıp satarlar :D

thedarga

Üye
peki BP kasamayan gariban işçi arıları ne yapacak ?? 3-5 kişi GB alıp item yapıcak önüne geleni kesip BP marketten istediğini alıp benim saatlerce farm yaparak çıkarttığım bi itemi bedava alacak ? mantıklı mı peki ?

Zbam

Üye
peki BP kasamayan gariban işçi arıları ne yapacak ?? 3-5 kişi GB alıp item yapıcak önüne geleni kesip BP marketten istediğini alıp benim saatlerce farm yaparak çıkarttığım bi itemi bedava alacak ? mantıklı mı peki ?
Kanka şey yapalım herkes 1 level olsun townda birbirimize yumruk atalım adil olur kendine uygun olan oyun stilinde kas işte itemını isteyen bpyle isteyen farmla kassın

thedarga

Üye
Kanka şey yapalım herkes 1 level olsun townda birbirimize yumruk atalım adil olur kendine uygun olan oyun stilinde kas işte itemını isteyen bpyle isteyen farmla kassın
olur valla gelin hadi :D parmakların arasına iğne koymak yok ama :ROFLMAO:

WoxHades

Üye
BP ile item alınacaktı zaten ama ne zaman gelir bilmiyorum.Hatta geldiğinde de ciddi miktarda BP istemeli.Az BP ile gereksiz item alacağımıza yüksek BP ile işimize yarıcak itemler almalıyız.

Porteur

Üye
BP ile item alınacaktı zaten ama ne zaman gelir bilmiyorum.Hatta geldiğinde de ciddi miktarda BP istemeli.Az BP ile gereksiz item alacağımıza yüksek BP ile işimize yarıcak itemler almalıyız.
Oyundaki mevcut her item alınabilirse, insanlar akın akın BP kazanmaya uğraşıcaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt