İstek Battle Priest Damage Eksikliği yada Skill %ap hasar oranı degerlendirilmesi.

canciger4444

Üye
Merhabalar. Brawler setli 2500 ap ye sahip (+8 Earthshaker 170 ap ) bir karakter ile ornek veriyorum Winged Maiden mobuna 70 skili ile 1800 damage atar iken +6 arch sworda sahip ve 1900 ap ye sahip charın vurdugu damage 1600. Aradaki ap ucurum (600 ap ) itemin sahip oldugu AP ucurum ( arch 6+ : 130 ap +8 earthshaker 170 ) aradaki hasar farkı sadece 200. Bu durum hakkında bir ARGE çalışması ricasında bulunmaktan başka bir çarem yok muhtemelen ama bu durumun adil olmadığını belirtmek isterim.

themurolity

Üye
Oyun açıkdığı günden beri söylüyoruz bunu karakterlere ve itemlere denge gelmeli. İtemli ile itemsiz karakter arasında 250 damage farkı oluyor. Neden item yapsın insanlar ? Rogueler vitality set takıyor ve kendi takılarını tercih etmiyor. Oyunda beklenenler yapılmazken saçma sapan işlere öncelik veriliyor. Nisan ayından beri priest R kaçırıyor bakan yok.

GizliPriest

Üye
Cozum basit düşük seviye itemlere devam duzeldigin de yüksek silahlara geçersin itemi sat gb ni tut :) fark ettin mi bilmiyorum ama neredeyse bütün bpler itemlerini satmış ve arc 7 takıyor :D

machinee

Üye
defansi daha dusuk bir mobta dener misin bir de bu hasarı merak ettim.
bence fark normal. 500 600 fark etse zengin olmayan oynayamaz oyunu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt