Tamamdır teşekkürler hem farm yapmak hemde bir ekibe girip pvp yapmak istiyorum biraz araştırma yaptım okçu almalıyım sanırım.Oyundan beklentilerini belirleyip bu soruyu kendine yöneltmen daha doğru olacaktır. Battle Priest şuan ki meta üzerinde malesef pvp kısmında kimsenin yanında istemeyeceği bir konumda o yüzden sana Archer oynamanı tavsiye ederim hem pvp hem pve alanın da kendine daha rahat yer bulabilirsin ayrıca BDV ve CFW etkinliklerin de
Battle Priestin takımına sunabileceği etkiden daha fazlasını sunabilirsin. Farklılık istediğin takdir de Assassin rolüne geçip daha keyifli bir pvp şansına da sahip olabilirsin.
Şayet illa ki Priest oynayacaksan da etkinlikler de daha yüksek kazanma oranına sahip olmak istiyorsan INT dönüp support oynamanı tavsiye ederim.
Bp ile pk atamazsın ama masrafsız farm atarsın. İtemli bp ile elbette pk atılır ama çok sağlıklı olmaz. Farm ve az pk diyorsan bp derim.Tamamdır teşekkürler hem farm yapmak hemde bir ekibe girip pvp yapmak istiyorum biraz araştırma yaptım okçu almalıyım sanırım.