Battle Priest mı Yoksa Okçuyla mı Başlamalıyım

Shenpax

Üye
Oyuna yeni başlayacağım ve Battle Priest ve Okçu arasında kaldım. Sizce hangisini seçmeliyim avantajları nelerdir?

aspasdas

Üye
Oyundan beklentilerini belirleyip bu soruyu kendine yöneltmen daha doğru olacaktır. Battle Priest şuan ki meta üzerinde malesef pvp kısmında kimsenin yanında istemeyeceği bir konumda o yüzden sana Archer oynamanı tavsiye ederim hem pvp hem pve alanın da kendine daha rahat yer bulabilirsin ayrıca BDV ve CFW etkinliklerin de
Battle Priestin takımına sunabileceği etkiden daha fazlasını sunabilirsin. Farklılık istediğin takdir de Assassin rolüne geçip daha keyifli bir pvp şansına da sahip olabilirsin.
Şayet illa ki Priest oynayacaksan da etkinlikler de daha yüksek kazanma oranına sahip olmak istiyorsan INT dönüp support oynamanı tavsiye ederim.

Shenpax

Üye
Oyundan beklentilerini belirleyip bu soruyu kendine yöneltmen daha doğru olacaktır. Battle Priest şuan ki meta üzerinde malesef pvp kısmında kimsenin yanında istemeyeceği bir konumda o yüzden sana Archer oynamanı tavsiye ederim hem pvp hem pve alanın da kendine daha rahat yer bulabilirsin ayrıca BDV ve CFW etkinliklerin de
Battle Priestin takımına sunabileceği etkiden daha fazlasını sunabilirsin. Farklılık istediğin takdir de Assassin rolüne geçip daha keyifli bir pvp şansına da sahip olabilirsin.
Şayet illa ki Priest oynayacaksan da etkinlikler de daha yüksek kazanma oranına sahip olmak istiyorsan INT dönüp support oynamanı tavsiye ederim.
Tamamdır teşekkürler hem farm yapmak hemde bir ekibe girip pvp yapmak istiyorum biraz araştırma yaptım okçu almalıyım sanırım.

murbal

Üye
Tamamdır teşekkürler hem farm yapmak hemde bir ekibe girip pvp yapmak istiyorum biraz araştırma yaptım okçu almalıyım sanırım.
Bp ile pk atamazsın ama masrafsız farm atarsın. İtemli bp ile elbette pk atılır ama çok sağlıklı olmaz. Farm ve az pk diyorsan bp derim.

_F_G_

Üye
Oyunun bp metası farm üzerine ağırlık vermiş durumda. Rahat bir şekilde farmını atarken baskınlarda ayakta durabilirsen db atıp 2 atabilirsin gelene. Pvp olarak tercih edilmiyor. Ama stat skill sıfırlayarak da destek rolünde partilerde yer bulursun. Okçu metası ise kalabalık gruplarla atılan pk' ya dayalı. Çok oyunculu rol yapma oyunu oynarken en önemlisi kendini nerede gördüğün bence. hangi sınıf daha çok içine siniyorsa onunla oynamanı tavsiye ederim.

takosta

Üye
ne acarsan aç bır asas tarafından 1-2 skılle dusuceksın o yuzden asas onlıne oynadıgını unutma ona gore charını aç. gercı mage yada warıorda acsan aynı kaderı paylasıcaksın. o yuzden keyıf aldıgın charı acıp, keyfını kacıracak farmer darlanan slotlardan uzak durucaksın.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt