Merhabalar, Alpha sürecinde warrior ve okcu deneyebilmistim, okcunun gerek farm gerek pk olarak biraz daha iyi oldugu gozume carpmisti fakat official surecte aklimdan Battle Priest oynamak geciyor. Eger ki aramizda Alpha surecinde Battle Priest oynayan varsa nasildi, eksikleri nelerdi ya da sizce nasil olmali paylasabilir misiniz?
Herkese iyi forumlar
Undy, yüzdesi nedeniyle hiç bir işe yaramıyor. (Aldığın 1500 buf ı geçmiyor) Bununla ilgli bildirimde bulunduk ancak değişmeyeceği cevabını aldım. +8 hp set tak çıkar da böyle.

Can düşük kaldığı için malum defi de yok cz de iki oka düşüyorsun.
Heal diğer oyunculara çoğunlukla gitmiyor. Heal attıgında ise diğer karakterler çoktan düşmüş oluyor. Deli oluyorsun. Partydeki oyunculardan sıklıkla küfür yiyorsun.

Farklı hp healler arka arkaya basıldığında char donuyor.
Heal atım anında mana-hp potu basılamıyor.
Seri heal atamıyorsun.
Mana dönüş hızı çok yavaş.
Karakter bazen kelebek gibi kanat çırpma hareketleri yapıyor.
Str bp priest sılahlarının mutlaka görünümünün degısmesı gerekıyor. Str bp priest silahları ınt bp str silahları gibi. :s
vs vs...
Int bp ve str bp ayrımı (priest jobunun ıkı alt sınıfı) henuz yok.
Kısacası bu karakter üzerinde düzeltmeye gidilmeden çöp.
Server da priest de yok.
