Her sınıfın kendince avantajları var elbette daha iyi bir strateji düşünün.
Otistik Üye Katılım 5 Mar 2024 Mesajlar 113 Puanları 18 5 Mar 2024 #21 Her sınıfın kendince avantajları var elbette daha iyi bir strateji düşünün.
jaunbae Üye Katılım 14 Nis 2022 Mesajlar 63 Puanları 8 5 Mar 2024 #22 Otistik' Alıntı: Her sınıfın kendince avantajları var elbette daha iyi bir strateji düşünün. Genişletmek için tıkla ... BP'nin avantajı farmdır. Farmda da asas bpden slot alıyorsa geçmiş olsun BPye.
Otistik' Alıntı: Her sınıfın kendince avantajları var elbette daha iyi bir strateji düşünün. Genişletmek için tıkla ... BP'nin avantajı farmdır. Farmda da asas bpden slot alıyorsa geçmiş olsun BPye.
Mephisto17 Üye Katılım 24 Haz 2022 Mesajlar 7 Puanları 3 5 Mar 2024 #23 Bunun benzeri bir konu da ben açmıştım. problem biraz slotların inanılmaz dağınık olmasından kaynaklı. biz pes edip okcu döndük
Bunun benzeri bir konu da ben açmıştım. problem biraz slotların inanılmaz dağınık olmasından kaynaklı. biz pes edip okcu döndük
Thymus91 Üye Katılım 19 Nis 2021 Mesajlar 52 Puanları 8 5 Mar 2024 #24 bendede hem bp hem okcu var bp ile farm yapıyorum okcu ile de dvde pk+kutu görevleri v.s yapıyorum o şekilde oyun serüvenimi devam ettiriyorum bence solo oyuncular bu şekilde olmalı ama ekip dedin mi benim için tek gerçek melee'dir.
bendede hem bp hem okcu var bp ile farm yapıyorum okcu ile de dvde pk+kutu görevleri v.s yapıyorum o şekilde oyun serüvenimi devam ettiriyorum bence solo oyuncular bu şekilde olmalı ama ekip dedin mi benim için tek gerçek melee'dir.
tatakee T Yeni Üye Katılım 5 Mar 2024 Mesajlar 7 Puanları 3 6 Mar 2024 #25 Otistik' Alıntı: Her sınıfın kendince avantajları var elbette daha iyi bir strateji düşünün. Genişletmek için tıkla ... bpnin tek avantajı farmdı zaten eğer arkadaşın dediği gibi gelip asaslar bpden kutu alıyosa bpnin oyunda hiç olmaması gerekir.
Otistik' Alıntı: Her sınıfın kendince avantajları var elbette daha iyi bir strateji düşünün. Genişletmek için tıkla ... bpnin tek avantajı farmdı zaten eğer arkadaşın dediği gibi gelip asaslar bpden kutu alıyosa bpnin oyunda hiç olmaması gerekir.