Battlepriest Pk'da Iş Yapabilir Mi?

GorrTheGodButcher

Üye
Selamlar, kendime oynadığım karakterin yanında bir de battle priest dizmek istiyorum. Genelde farm için kullanıldığından fiyat performansa göre diziliyor bp, düşük masraflı itemlerle dizildiği için de charın pk'da güçlü olup olmadığını henüz anlayamadım açıkçası sizin deneyimleriniz neler? +8, +9 karışık leather set, +8 earthshaker (ya da muadili bir silah) gibi itemlere sahip bir bp sizce kırılgan olmadan pk'da iş yapabilir mi?

Teşekkür ediyorum cevaplar için şimdiden.

Babayiğit

Üye
Bowlda içinden geçerler, DV arka slotlarda ekibinle ufak çaplı pk tabiki atabilirsin

yetiyet

Üye
Tek atmadığın sürece çöp. Şöyle, bu oyunda her job'un bir mobilite veren skilli var ama malesef priestde böyle bir skill yok. Oyuzden kaçmayı geçelim, kimseyi yakalayamayacaksın. Birisine 2 vurdun adamın canı %10 a düştü diyelim senden koşarak uzaklaşacak. Üstüne senin bp oynadığını gören bütün asaslar sana odaklanacak.

DeadLegion

Üye
Earthshakerla pkda oynayamazsin. Cunku menzili cok kisa. Arch sword sart. Farm icin almiyorsan atagina bakip da es alma.

MatchlesS

Yeni Üye
Attackın yüksek defansın da bi o kadar düşük olacak.
2 asas her türlü indirir

MmoRpg

Üye
Selamlar, kendime oynadığım karakterin yanında bir de battle priest dizmek istiyorum. Genelde farm için kullanıldığından fiyat performansa göre diziliyor bp, düşük masraflı itemlerle dizildiği için de charın pk'da güçlü olup olmadığını henüz anlayamadım açıkçası sizin deneyimleriniz neler? +8, +9 karışık leather set, +8 earthshaker (ya da muadili bir silah) gibi itemlere sahip bir bp sizce kırılgan olmadan pk'da iş yapabilir mi?

Teşekkür ediyorum cevaplar için şimdiden.
Npc den alınıp giyilen itemlerle bir karkater dizme hayalin varsa öncelikle çok saçma. Düzgün setlerle ve itemlerle de ap düşük kalacaktır bunun yanı sıra yavaş koştuğunu savaş başlatıp istediğin zaman savaştan sıyrılma yeteneklerinin olmadığını düşününce zor . Kalkan takabilir yüksek heal skillerine sahip olabilir DB skilleri ile düşmanı anlık savuşturabilir ve her zaman Düşmandan gelen DB skillerine sınırsız arınma skillerin olsa bile çok kötü bir mobility e sahip olduğun için savaşın doğasına aykırı kalıp erkenden canını sıkacaktır.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt