DUYURU Bayramınız kutlu olsun. İyi bayramlar :)

SunRise

Yönetici
Community Manager
Selamlar,

Bizlerin her konuda yanımızda olan, eksikliklerimizin üstünü örtmeye çalışan, arada sinirlenip kızsanızda her zaman desteklerinizi hissettirmeye çalışan sizlere öncelikle kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte sizlerin destekleri bizim için harika motive kaynağı oluyor. Oyunumuzu hep beraber geliştiriyoruz, çok daha iyi bir Rise Online World olana kadar durmak yok :)

Herkesin bayramını kutlar sağlıklı, keyifli ve huzurlu bir bayram dileriz.
İyi bayramlar.

Saygılarımızla
Tarkan Özmen

E9C49A97-C309-4769-AE8F-D324ABE2ADD1.jpeg

skaebneN

Üye
Elinize, emeğinize sağlık. Arada birbirimize sinirlensek de her şeyin daha iyisini istediğimiz içindir. Herkesin bayramı mübarek olsun.

ALPDADAS

Üye
Sizin de bayramınız mübarek olsun. Daha iyisini yapacağınıza ve oyunu daha çok geliştireceğinize inanıyoruz. Elinize emeğinize sağlık.

MajorMikey

Üye
Bizimde tek derdimiz oyun güzel olsun malum oyuna artık hiç bir zaman dönmeyelim.. Sunrise samimi mesajın içinde teşekkür ederiz. :)
Adamsın

SandraB

Üye
aynen insanoğlu yapısı gereği sabırsızdır önemli olan ilerlemek ve görüldüğü üzere oyun çok farklı bir şekilde yol almaktadır ilerde hiç tahmin edemeyeceğimiz bir yapıda olacağına eminim.

JaxSui

J
Hayırlı bayramlar herkese.
Ne kadar kızsak da bazen sinirlenip ağır eleştiriler yapsak da ki ben çok yapıyorum, hepsi oyunu daha iyi görmek için. Umarım bu süreci en kısa zamanda atlatır mükemmel bir oyun deneyimi yaşarız.

DiabIo

Üye
Hayırlı bayramlar herkese.
İnsan bir yanlışını gördüğünde ancak sevdiğine, değer verdiklerine tepki gösterir. Bu şikayetler aslında oyunu ne kadar umursadığımızı gösteriyor bu da böyle bilinsin :)

tigger

Üye
Herkesin sevdikleriyle mutlu bir bayram geçirmesi dileğiyle...

HeaveN

Üye
Mağza bayram indirimleri ne zaman arkdaşlar %10 ?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt