Öneri Bazı balıkların çalışmaması ve Bazılarının da Scrollar ile birlikte basılamaması

zannettim

Üye
Birinci sorun "Catfish" balığı kullanılamıyor. Skill bar ' a konulup basılamıyor. İkinici sorun "Skipjack" balığı Buff scroll ile birlikte kullanılamıyo, çünkü buff scroll 1.Bar ' a basılmıyor Scrollar 2.Bar' a basılırken balıklar da yada yemeklerde 2. Bar ' a basılıyor ama priestin verdiği buf 1.Bar'a basılıyor. Sclerin hepsi 1.Bar'a basılırsa bu sorun ortadan kalkacaktır. Yani demek istediğim Yemek ve balıklar bir bar ' a basılırken scroll veya priestin attığı bufflar ikinci barda gözüksün. Bunlarla ilgili düzenlemenin gelmesini rica ediyoruz. Oyuncuların büyük bir çoğunluğu bu durumdan müzdarip lütfen ileriki güncelleme de yada craft tekrardan aktif olduğunda bu durumlarda dikkate alınsın.

MiceS

Üye
Evet bende bunu farkettim hatta pinfish isimli balık yada pigfish tam hatirlamiyorum ismini normalde saniyede 120hp recoveri yapmasi gerekirken çalışmıyor. Yani bunları düzenlemeleri lazim

zannettim

Üye
aynen öyle düzenlemeleri gerekiyor inşallah bu kısımlar öneri istek şikayet bölümü okunuyordur.

zannettim

Üye
++++ Lütfen birisi artık bakabilir mi bu konuya. Önemli bir durum çünkü.

Mmomanyagı

Üye
Pin fish başta olmak üzere bir çok balık bozuk ve geçenlerde verilen öneriyi düşünebilirler. 60 120 recovery balıklarından pot yapabilirsek çok tatlı olurdu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt