Bazı karakterler skil efektleri yetersiz

Lolgamelol2

Üye
Özellikle magenin tekli skilleri efekt olarak hiç bir albenisi yok çok yetersiz vuruş.Ayrıca nova meteor parlama efektleri daha belirgin olmalı

clubneo

Üye
oyunların en fazla görsel efekti olan karakteri her zaman magedir. gel gelelim mage e bile çalışılmamış. ko daki mage efektleri nasıl burdakine bin basabilir ya? yeşil ateş novası falan, sanki efektleri yapan adam renk körü, cidden skandal ya mage efektleri,bir an önce düzeltip geliştirmeliler.

Pitou

Üye
Priest'te de aynı sorun var.
Priest oynarken ne attığım skilli anlayabiliyorum ne karşıdan gelen skilli anlayabiliyorum effect yok.Heal atarken elimin gerçek bir parlamaya sahip olması gerekiyor tamam partydeki oyunculara giden heal effecti az olsun ona okeyim fakat Priest elini kaldırdığında kendinde gözüken effect belirgin olmalı.
Madem oyunda ki çoğu özellik kodan esinlenilmiş bari effectleride aynısını yapsaydınız vallahi daha güzel olurdu.

Lolgamelol2

Üye
Priest'te de aynı sorun var.
Priest oynarken ne attığım skilli anlayabiliyorum ne karşıdan gelen skilli anlayabiliyorum effect yok.Heal atarken elimin gerçek bir parlamaya sahip olması gerekiyor tamam partydeki oyunculara giden heal effecti az olsun ona okeyim fakat Priest elini kaldırdığında kendinde gözüken effect belirgin olmalı.
Madem oyunda ki çoğu özellik kodan esinlenilmiş bari effectleride aynısını yapsaydınız vallahi daha güzel olurdu.
aynen skil efektleri çok yetersiz aslında bütün sınıfların skil efektleri yetersiz inşlah acık betada bunları görmeyiz..

Arlina

Üye
Katılıyorum mage'in tüm skilleri yenilenmeli. Şu an hem çok cılız hemde yapay duruyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt