Bazı kişilerin sürekli başarılı upgrade yapması

Riseoyuncu

Üye
Eğer chate dikkat ederseniz bazı kişiler sürekli arka arkaya başarılı upgradeler yapıyor hiç item patlatmıyorlar. Oyuncular arasında da Rise yönetimi bazı kişi/klanlara böyle hak tandığı yönünden dedikodular dolaşmakta umarım bu olay doğru değildir ama bir kişi gelip arka arkaya 4 5 tane +7 epic item basması hiç doğal değil benden size tavsiye chati az kontrol edin.

Dün aldığım ss bu ifşa amaçlı olmadığı için isimleri kapattım. Bu ve benzeri olaylar için açıklama bekliyoruz çünkü biz 1 dolu çantadan bazen bir tane bile +7 gelmiyorken bazı kişilerin arka arkaya 4 5 tane +7 basması hiç normal değil eğer bu doğru ise oyunun patlaması an meseledir.

Resimdeki arka arka 4 tane başarılı upgrade yapılmış hali sansürledim isterseniz orijinal halinide atabilirim.

Adsız.png

Rosalindaa

Üye
Geçenlerde birisi arka arkaya 25 saniye içide 5 adet +7 vixen basmıştı.
image.png

Son düzenleme:

Myra

Üye
Bu durum bir çok oyuncuda şüphe uyandırıyor.

Ries

Yönetici
Game Master
https://forum.riseonlineworld.com/konular/rise-online-world-basarili-upgrade-oranlari.11847/

Bu konuda eşyalarınızı yükseltirken her ne kadar başarılı yükseltme yüzdesini tam olarak göremeseniz de yaklaşık bir değeri ifade etmesi açısından başarı şansınızı ifade eden görsel sunulmuştur.

Oyun içerisinde yer alan duyurularda +7'ye geçen eşyaların duyurusu bulunur +6'dan +7'ye yanan eşyaların duyurusu sağlanmaz.

Kuruntu yapan arkadaşlar öncelikle bu yazdıklarımı okuyabilir.

Benzer bir başlıktan devam eden bir konu varken normalde bu konunun kapatılıp oradan devam edilmesi istenir fakat madem buradan bu kadar yazmışsınız açık kalsın.

https://forum.riseonlineworld.com/k...rumlar-upgrade-oranlari-hk.17649/#post-120776 diğer bir konu.

meraklimahmut

Üye
Arkadaşlar değer değmez bilemeyiz ama ya hepsine Arcana Scroll kullanıyorsa?

SEISMO

Üye
bi yerde yanılgınız var +6dan 7 ye denıyor yanı +6lar yandıgında gorunmuyor fakat gectıgınde sız ust uste gectıgını dusunuyorsunuz :) kaç adet +6dan 7ye denedıgını kaçta kaç geçtiğini bilmiyoruz bence durum bu.

Riseoyuncu

Üye
Arkadaşlar değer değmez bilemeyiz ama ya hepsine Arcana Scroll kullanıyorsa?
Arcana ile yapılan her şey %100 geçmiyor mesela bak daha şimdi oldu bu olay

Adam 8 tane bastı hepsine mi kullandı bende arcana ile item bastım ve yananlarda oldu ama böyle geçmesi süphelendiriyor
2.png

Upgrade to +7 yazıyor hem +7 de yanmış demek oluyor bu oyun yönetimine göre yazmıyor olması gerekiyordu bunlar ? Gerekli açıklamaları bekliyoruz şeffaf bir şekilde.

ResulÇ

Üye

Adam 8 tane bastı hepsine mi kullandı bende arcana ile item bastım ve yananlarda oldu ama böyle geçmesi süphelendiriyor
Ekli dosyayı görüntüle 13354

Upgrade to +7 yazıyor hem +7 de yanmış demek oluyor bu oyun yönetimine göre yazmıyor olması gerekiyordu bunlar ? Gerekli açıklamaları bekliyoruz şeffaf bir şekilde.
Bunun ss bende aldim paylasmayi dusunuyordum. Bu kadarda olmaz gercekten bug mu buldu millet yoksa cok mu sansli cozemedim

GrejuwalTRl

Üye
BU OVERLİMİT nickli arkadaşı sürekli görüyorum upgrade yaparken sürekli geçiyor :D valla kardesim paran para olsun ne diyelim biz +6 5 6 parça elite itemi +7 ye atarken 1 tanesi geçse diyoruz ama sonuc hüsran :D

Vision

Senior Moderatör
Eğer chate dikkat ederseniz bazı kişiler sürekli arka arkaya başarılı upgradeler yapıyor hiç item patlatmıyorlar. Oyuncular arasında da Rise yönetimi bazı kişi/klanlara böyle hak tandığı yönünden dedikodular dolaşmakta umarım bu olay doğru değildir ama bir kişi gelip arka arkaya 4 5 tane +7 epic item basması hiç doğal değil benden size tavsiye chati az kontrol edin.

Dün aldığım ss bu ifşa amaçlı olmadığı için isimleri kapattım. Bu ve benzeri olaylar için açıklama bekliyoruz çünkü biz 1 dolu çantadan bazen bir tane bile +7 gelmiyorken bazı kişilerin arka arkaya 4 5 tane +7 basması hiç normal değil eğer bu doğru ise oyunun patlaması an meseledir.

Resimdeki arka arka 4 tane başarılı upgrade yapılmış hali sansürledim isterseniz orijinal halinide atabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 13350
Kaç tane +6 eşyadan bu eşyaların geçtiğini biliyor muyuz? Hayır. Üst üste hiç eşya yakmadan da geçirmiş olabilir, düşük bir şans ama sonuçta RNG sistemi böyle bir şey. Daha önce çok kez söylediğimiz gibi belirli bir oyuncu grubuna daha fazla upgrade şansı verilmiyor.

Balerion

Üye
Kaç tane +6 eşyadan bu eşyaların geçtiğini biliyor muyuz? Hayır. Üst üste hiç eşya yakmadan da geçirmiş olabilir, düşük bir şans ama sonuçta RNG sistemi böyle bir şey. Daha önce çok kez söylediğimiz gibi belirli bir oyuncu grubuna daha fazla upgrade şansı verilmiyor.
Aynen knk rng sistemi öyle bir şey:

Ries

Yönetici
Game Master

+7 yandı görünen eşyalarda ilgili eşya +8'e basılırken yanmış oluyor.

Opus Magnum

Üye
Mesele ne kadar sık bastığı değil, timestamplere bakın. Aralarında çok az saniye farkı varsa o zaman şüphelenmek lazım.

meraklimahmut

Üye
Madem bu kadar şüphecisiniz. Lütfen o kişiye yazın gelsin buraya durumu anlatsın. Arcana mı kullanıyor, dümdüz mü basıyor? Ne yapıyorsa artık öğrenelim :)

ziebenbk

Üye
+7 ye basarken yakılanların gözükmediğinden bahsediliyor da arkadaş upgradenin yapıldığı dakika ve saniyelere bakar mısınız? resmen ardı ardına atılmış. Arada kaç tane yandı bilmiyoruz demek biraz aklımızla dalga geçmek

Balerion

Üye
Madem bu kadar şüphecisiniz. Lütfen o kişiye yazın gelsin buraya durumu anlatsın. Arcana mı kullanıyor, dümdüz mü basıyor? Ne yapıyorsa artık öğrenelim :)
Hocam ben oyunda kimsenin gm destekli falan oldugunu dusunmuyorum ama senin söyledigin şey o kadar saçma ki. Adam harbiden gm destekli olsa buraya gelip evet ben gm destekliyim bana özel upgrade oranları ayarlanıyor mu diyecek

meraklimahmut

Üye
Hocam ben oyunda kimsenin gm destekli falan oldugunu dusunmuyorum ama senin söyledigin şey o kadar saçma ki. Adam harbiden gm destekli olsa buraya gelip evet ben gm destekliyim bana özel upgrade oranları ayarlanıyor mu diyecek
Yani bende onu demek istiyorum. İtham edilen şeyler çok çok büyük şeyler. Çamur at izi kalsın olmaz öyle. Herkesten çok eleştiriyorum belki de yapımcıları fakat bu şekilde eleştiri doğru değil.

O zaman bende bir iddia atayım ortaya ve diyorum ki yüzlerce binlerce GBS oyuna sokuluyor yapımcı tarafından. Takibini yapabilecek varsa buyursun yapsın. Yapamayacaksa da adamlara çamuru atmış oldum.

Yazılımsal olarak her şeyi yapabileceklerini biliyoruz ama yapmadıklarını umuyoruz, düşünüyoruz. Aksi halde bu oyunu oynamanın bir anlamı yok.

Misanthropicl

Üye
Ben tailor item basan biriyim bazen 25-30 tane +5den 2 tane +6 geciyor en dandik low clas kiyafetten bahsediyorum. Yazdigin olayi ayrica ben de fark ettim buna bir ekleme de cekilis icin yapayim. Isim vermiycem iki hesap yakaladim cekilislerde o hafta ust uste kazanan oldular bu da biline. Sonra globalden siz hayirdir bu hafta bu isimler goturdu gbleri yazinca o hesaplari bir daha cekiliste asla gormedim. Yenileri geldi muhtemelen onlarin takip etmiyorum artik girmiyorum da cekilise.

Son düzenleme:

turku6az

Üye

Bu resim üzerinden açıklamak gerekirse;

xxx kişisi Bluewing +7 "itemini" yükseltmeyi başaramadı.

xxx kişisi başarılı bir şekilde Hatred's Blade +7 itemi elde etti.

En sağlıklı çeviriler bu şekilde oluyor.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt