Estağfurullah suçlama felan söz konusu değil, ki böyle bir hakkımız da yok zaten hesap oluştururken her şeyi kabul ederek başlıyoruz okumuyoruz da fikrimiz var en azınbdan - ben daha önceki rng başlıklarında da bu Rng mekanizmasına dair fikirlerimi orada belirtmiştim, düz bir bakış açısıyla ispat ve izahatının olmayacağı bu konuda güdülen politikalarınıza sıradan çinko karbon oyuncular gibi değil de; milli piyango - şans oyunlarını aslında o kadar da şans oyunu olmayacağı yoksa ederinin o kadar olmayacağı mantığı ile; oyun için gb item değeri , yeni oyuncuların oyuna kazandırılması vb gibi türlü iyi niyetli politikalarla hareket edilebileceği şeklinde düşündüğümü söylemiştim. Ben bir kanaat önderi miyim de insanlar benim peşime düşsün, her söylediğimi doğru kabul etsin aynı fikirde olsun ortalığı karıştırayım kaos çıkarayım

Toplumu yönlendirecek bir dezenformasyona yol açacak şeyler mi söylüyorum, şahsi kanaatimi ifade ediyorum. Ne siz oturup bana bunun böyle olmadığını ne ben size bunun böyle olduğunu ispat edecek imkana sahip değiliz. Siz işiniz gereği söyleyebilecekleriniz var söyleyemekleriniz var .. bu da anlaşılır bir durum ee bizim de derdimiz bu oyuna gönül verenler severek oynayanlar olarak ses duyurmak.. Bu kadar otokrat tehditkar bir son cümle yerine hani ne bileyim, sayın kullanıcı bu konuda rahat olunuz gibi bir dil daha hoş olurdu sanki. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür burada ben bir iddiada bulunmuyorum. Dikkat ederseniz ... kullandığım kelimeler .. inanmıyoruz .. düşünmüyoruz gibi fikir belli eden ifadeler. Haa ben keskin ifadelerle: Oyunculara haksızlık yapılmaktadır. Oyuncu kayırılmaktadır. Şu da ispatıdır Gibi net suçlayıcı ifadelerde bulunsam dediğiniz doğru olabilir ha öyle konuşan çok kişi var onları bile anlayışla karşılıyorsunuz, bu noktada ben size anlayış konusunda hakkınızı teslim edeyim siz de bana aslında o kadar kızılacak birşeyler söylemediğim konusunda hakkımı teslim ediniz .. iyi geceler iyi çalışmalar diliyorum.