Bazı kişilerin sürekli başarılı upgrade yapması

gamerpharmacist

Üye
Arcana ile yapılan her şey %100 geçmiyor mesela bak daha şimdi oldu bu olay

Adam 8 tane bastı hepsine mi kullandı bende arcana ile item bastım ve yananlarda oldu ama böyle geçmesi süphelendiriyor
Ekli dosyayı görüntüle 13354

Upgrade to +7 yazıyor hem +7 de yanmış demek oluyor bu oyun yönetimine göre yazmıyor olması gerekiyordu bunlar ? Gerekli açıklamaları bekliyoruz şeffaf bir şekilde.

Zamanlara bakarsak bu arkadas icin 3 saniyede bir basma kuralini uygulasa, en az %50 ile item basmis ki ince hesapla ustunde cikar altinda cikmaz. 30 itemden 3 tane basamayan varken, bu kadar degerli itemlerin +%50 oranla gecmesi gerçekten akillari karistiriyor

Akroo

Üye
Ya Arkadaşlar geçen gün konu açtım ne rng'ymiş ben 4 tane itemi arka arkaya +4 e yakıyorum 7 tane +6 itemden 1 tane +7 alamıyorum ama adamlar 7 tane arka arkaya +7 basıyor daha neler var 2 tane üst üste +8 basan var tek seferde +8 basanlar zaten gırla var bende de baya bir ss var ama atmaya gerek yok zaten herkes görüyor basılanları yakılanları saniyelere bakarakta ne kadar itemin yandığını tahmin edebiliyorsun ki ne oda yanılgı olabilir adam ard arda basmak zorunda değil belki de bekliyor arada yani 1 dk arayla +7 basması bu adamın arada item yaktığı anlamına gelmiyor herkes arada item yakmıştır diyor yakmıyor birader geçen birisi 4 tane es +7e ard arda bastı pm attım sordum hepsi geçti hiç yakmadım diyor sorsan rng olumsuz tarafları hep bize yansıyor zindandan çift drop alanlar var ama 6 aydır hiçbir şey alamayan tonla oyuncu var

Misanthropicl

Üye
Ben kesinlikle buna iki ihtimal veriyorum ya birileri algoritmayi cozdu oyun bugindan faydalaniyor ya da bazi hesaplar ilk olusturuldugunda asiri sansli hesaplar. Ben bazen 60 70 tane dandik tailoring kiyafetlerinde +4den +5 e geciriken 10larca yakabiliyorum. Kulaga belki sacma gelecek ama +5 e gecirmeye korkuyorum artik yesil kagit ile basilanlari. Cok komik ama oyle gercekten. Bakin item craft ederken 30-40 tane basimda 2 tane enchant aliyorum ya da hic almiyorum ama bazi hesaplar goruyorum ki adam 20 tane de 6 tane aldim diyor. Bu rng ise bana da arada bir oyle yapmasi lazim ama ben her seferinde 40 da 1 40 da 2 50 de 3 alirken pazardan 10 tane birden enchant satan adam goruyorum. Bu hem ayni meslegi kasan bana haksiz rekabet yaratiyor hem de piyasayi dusurdugunden dolayi yine bana zarar veriyor. Sunu sansa dayali degil de zorlugu ve maliyeti artirarak opsiyon olarak sunabilirdiniz ama yine RNG karsimizda... Adam 1200 tane basip da 10 mu aldi yoksa 40 da 10 mu aldi ? Bence 40 da 10 oluyor. Ya benim hesap lanetli ya da birileri yazilimin acigindan faydalaniyor. Ya da gercekten birileri 1500 tane craft edip 10 tane yakaliyor biz kuruntu yapiyoruz. Kuruntu bana pek mantikli gelmiyor. Bu arada yonetime top atanlar olmus yonetimin bile isteye birilerine fayda saglamasi hic mantikli degil birilerine fayda saglayacak olsa gizliden yapar ve biz farkinda bile olmayiz. Gozumuze soka soka neden yapilsin biseyler. Ayrica kendi oyunlarini neden batirmak istesinler. Bence en mantiksizi bu dusunce. Ama birileri gercekten biseyleri cozmus bence ve biz surunuyorunuz.

Akroo

Üye
Ben kesinlikle buna iki ihtimal veriyorum ya birileri algoritmayi cozdu oyun bugindan faydalaniyor ya da bazi hesaplar ilk olusturuldugunda asiri sansli hesaplar. Ben bazen 60 70 tane dandik tailoring kiyafetlerinde +4den +5 e geciriken 10larca yakabiliyorum. Kulaga belki sacma gelecek ama +5 e gecirmeye korkuyorum artik yesil kagit ile basilanlari. Cok komik ama oyle gercekten. Bakin item craft ederken 30-40 tane basimda 2 tane enchant aliyorum ya da hic almiyorum ama bazi hesaplar goruyorum ki adam 20 tane de 6 tane aldim diyor. Bu rng ise bana da arada bir oyle yapmasi lazim ama ben her seferinde 40 da 1 40 da 2 50 de 3 alirken pazardan 10 tane birden enchant satan adam goruyorum. Bu hem ayni meslegi kasan bana haksiz rekabet yaratiyor hem de piyasayi dusurdugunden dolayi yine bana zarar veriyor. Sunu sansa dayali degil de zorlugu ve maliyeti artirarak opsiyon olarak sunabilirdiniz ama yine RNG karsimizda... Adam 1200 tane basip da 10 mu aldi yoksa 40 da 10 mu aldi ? Bence 40 da 10 oluyor. Ya benim hesap lanetli ya da birileri yazilimin acigindan faydalaniyor. Ya da gercekten birileri 1500 tane craft edip 10 tane yakaliyor biz kuruntu yapiyoruz. Kuruntu bana pek mantikli gelmiyor. Bu arada yonetime top atanlar olmus yonetimin bile isteye birilerine fayda saglamasi hic mantikli degil birilerine fayda saglayacak olsa gizliden yapar ve biz farkinda bile olmayiz. Gozumuze soka soka neden yapilsin biseyler. Ayrica kendi oyunlarini neden batirmak istesinler. Bence en mantiksizi bu dusunce. Ama birileri gercekten biseyleri cozmus bence ve biz surunuyorunuz.
kardeşim az önce birisi yine tek itemi +8 yaptı ben ise ondan önce 7 tane +6 yaktım tekrardan +7e basmaya çalışırken yok kardeşim burada var bir şey ya biz korkunç şanssısız yada birileri çözdü ve basıyor item yok aga geçmiyor +4 +5 +6 hele +7e item geçiremiyorum inat ettim ama geçmiyor son upgradem oldu itemleri de sattım karakteride ilana koyuyorum sağolsunlar bana bu stres yetti

Jacques

Üye
Eğer chate dikkat ederseniz bazı kişiler sürekli arka arkaya başarılı upgradeler yapıyor hiç item patlatmıyorlar. Oyuncular arasında da Rise yönetimi bazı kişi/klanlara böyle hak tandığı yönünden dedikodular dolaşmakta umarım bu olay doğru değildir ama bir kişi gelip arka arkaya 4 5 tane +7 epic item basması hiç doğal değil benden size tavsiye chati az kontrol edin.

Dün aldığım ss bu ifşa amaçlı olmadığı için isimleri kapattım. Bu ve benzeri olaylar için açıklama bekliyoruz çünkü biz 1 dolu çantadan bazen bir tane bile +7 gelmiyorken bazı kişilerin arka arkaya 4 5 tane +7 basması hiç normal değil eğer bu doğru ise oyunun patlaması an meseledir.

Resimdeki arka arka 4 tane başarılı upgrade yapılmış hali sansürledim isterseniz orijinal halinide atabilirim.

Ekli dosyayı görüntüle 13350
20 tane +6 yakmadığı ne malum yanan +6 lar yazıyor mu?

N3v3N

Üye
Malum oyun ilk ciktiginda MANNER sistemi vardı. Ne kadar çoksa o kadar çok drop ve upgrade şansın vardı. Sonra kapattilar bu sistemi, süs niyetine duruyor...

Bizde de gizli bir manner sistemi var mı acaba diye düşünmüyor değilim.

Ben çok eleştiriyorum varsa benimki 0 dir :D

Ries

Yönetici
Game Master
Malum oyun ilk ciktiginda MANNER sistemi vardı. Ne kadar çoksa o kadar çok drop ve upgrade şansın vardı. Sonra kapattilar bu sistemi, süs niyetine duruyor...

Bizde de gizli bir manner sistemi var mı acaba diye düşünmüyor değilim.

Ben çok eleştiriyorum varsa benimki 0 dir :D
Bizde bahsettiğiniz gibi bir sistem yoktur. Tüm oyuncular eşit şans değerine sahiptir.

nydrian

Üye
Arkadaşlar bu işi sistemli yapmak lazim tecrübe edinmek lazım.Benim arkadaşım da yapıyor adam upgrade yapmak icin 20 gb lik +7 item topluyor.Not : ekonomiyi takip edip hangi itemi 7 ye atip atmayacağını analiz etmen lazım.Ve istisnasisiz her itemi 7 den 8 e arcana scroll ile atiyor.her yaptiğı upgrade i canlı yayın acıyor discorddan bize izliyoruz hepsini.20 gb yi yaktığı da oldu ilk bastığı 8 de oldu 5 inci 6.ci da oldu 2 3 tane arcanalı 7 hazırlayıp basmaya kalkarsan zararla cıkman muhtemel.Ama adam 12 13 adet +7 toplayıp basıyor.yansa da basacak itemi var bi yerde geçiyor 1 tanesi gecerse zararını büyük ölçüde cıkarıyor.Hepsi yandığı da oluyor tabi.Risk almadan büyük paralar kazanılmıyor malesef.Kimsenin kimseye kıyak gectiği yok tamamiyle şans bu iş.Rise online yetkililerini bir cok konuda eleştiriyorum fakat bu iş sistem ve şans işi.sen 2 3 gb lik item koymuşsun.Adam 30 gb lik koymuş illaki o adamin itemi yansada bir yerde gececek.Geceleri 100 120 gb yakani gördüm. illaki siz de denk gelmişsiniz dir arkadaşlar.

Misanthropicl

Üye
Arkadaşlar bu işi sistemli yapmak lazim tecrübe edinmek lazım.Benim arkadaşım da yapıyor adam upgrade yapmak icin 20 gb lik +7 item topluyor.Not : ekonomiyi takip edip hangi itemi 7 ye atip atmayacağını analiz etmen lazım.Ve istisnasisiz her itemi 7 den 8 e arcana scroll ile atiyor.her yaptiğı upgrade i canlı yayın acıyor discorddan bize izliyoruz hepsini.20 gb yi yaktığı da oldu ilk bastığı 8 de oldu 5 inci 6.ci da oldu 2 3 tane arcanalı 7 hazırlayıp basmaya kalkarsan zararla cıkman muhtemel.Ama adam 12 13 adet +7 toplayıp basıyor.yansa da basacak itemi var bi yerde geçiyor 1 tanesi gecerse zararını büyük ölçüde cıkarıyor.Hepsi yandığı da oluyor tabi.Risk almadan büyük paralar kazanılmıyor malesef.Kimsenin kimseye kıyak gectiği yok tamamiyle şans bu iş.Rise online yetkililerini bir cok konuda eleştiriyorum fakat bu iş sistem ve şans işi.sen 2 3 gb lik item koymuşsun.Adam 30 gb lik koymuş illaki o adamin itemi yansada bir yerde gececek.Geceleri 100 120 gb yakani gördüm. illaki siz de denk gelmişsiniz dir arkadaşlar.
Bak dedigin gibi tek kalem 100 gb sifir ceken varsa dedigin gibi asla gam yemem. Cunku kendim belki 1000 lerce dandik kiyafet basan biri olarak 40 tane de +4 e yakiyorum onlarca. Artik illallah ettim asla + basmiyorum cunku gecmiyor. Bunun bastigin miktar ile ilgili olmadigini yakmalik diye birseyin olmadigini defalarca soylediler. Yonetim konusunda sana katilmakla birlikte sorunun direkt algoritmada oldugunu dusunuyorum. Sistemin ne oldugunu elbette aciklamalarini beklemiyoruz ancak problem yaratacak bir konu varsa aciliyetle cozmelerini istiyoruz. Herkesin dilegi de korkusu da bu sadece.

Crafter DendroctonuS

Üye
açıkcası RNG ye gerçekten inanmıyorum 2 unique alanlar mı dersin defalarca üst üste +7 veya +8 epik item basan mı dersin neler neler var :D bu işte başka bir iş varmış gibi duruyor RNG aylarca bazı oyunculara magus ring için bile vurmazken bazı oyunculara aylardır resmen yağdırıyor :D

Lady

Üye
Sayın GM forum ve oyun kurallarını okumadım da bir şey söylemek istiyorum aslında önce fikrinize bilginize danışayım dedim .. bu söylediğinize inanmadığımızı belirtsek bir suç günah işlemiş oluyor muyuz yani cezai bir yaptırımı var mıdır bu dediğinize itibar etmememizin

Yok ise, hayır tüm oyuncuların eşit şans değerine sahip olduğuna inanmıyoruz.
Var ise, GM sözüne inanmamak suçtur ban sebebidir ise - evet haklısınız GM bey :)
Vah garibim ülke insanım ne hale gelmiş. Neye inandığını söylemeye forumda bile korkar olmuş.
Korkmayın burası öyle bir platform değil. En fazla yazınızı silerler gerekli görürlerse.
Bu arada oyuncuların eşit şans değerlerine sahip olduklarını düşünüyorum.
Karakter sekmesinde saygınlık diye bir alan var ama o da aktif değil.

Ries

Yönetici
Game Master
Sayın GM forum ve oyun kurallarını okumadım da bir şey söylemek istiyorum aslında önce fikrinize bilginize danışayım dedim .. bu söylediğinize inanmadığımızı belirtsek bir suç günah işlemiş oluyor muyuz yani cezai bir yaptırımı var mıdır bu dediğinize itibar etmememizin

Yok ise, hayır tüm oyuncuların eşit şans değerine sahip olduğuna inanmıyoruz.
Var ise, GM sözüne inanmamak suçtur ban sebebidir ise - evet haklısınız GM bey :)
Eğer sistemimizin doğru şekilde çalıştığını beyan ettiğimiz halde siz hala inanmıyorsanız, bu durum tamamen sizin endişenizdir. Sizin niyetinizin bu yönde olmadığını anlasak bile, bize karşı bir suçlamada bulunduğunuz ile ilgili diğer insanlar bir fikir edinebilir. Sağlıklı iletişim kurarak bir anlaşma sağlayabiliriz. Ancak, toplumda huzursuzluk yaratabilecek ifadeler kullanmanız sizi zor durumda bırakabilir

Faraza

Üye
Eğer sistemimizin doğru şekilde çalıştığını beyan ettiğimiz halde siz hala inanmıyorsanız, bu durum tamamen sizin endişenizdir. Sizin niyetinizin bu yönde olmadığını anlasak bile, bize karşı bir suçlamada bulunduğunuz ile ilgili diğer insanlar bir fikir edinebilir. Sağlıklı iletişim kurarak bir anlaşma sağlayabiliriz. Ancak, toplumda huzursuzluk yaratabilecek ifadeler kullanmanız sizi zor durumda bırakabilir

.

Son düzenleme:

Ries

Yönetici
Game Master
Estağfurullah suçlama felan söz konusu değil, ki böyle bir hakkımız da yok zaten hesap oluştururken her şeyi kabul ederek başlıyoruz okumuyoruz da fikrimiz var en azınbdan - ben daha önceki rng başlıklarında da bu Rng mekanizmasına dair fikirlerimi orada belirtmiştim, düz bir bakış açısıyla ispat ve izahatının olmayacağı bu konuda güdülen politikalarınıza sıradan çinko karbon oyuncular gibi değil de; milli piyango - şans oyunlarını aslında o kadar da şans oyunu olmayacağı yoksa ederinin o kadar olmayacağı mantığı ile; oyun için gb item değeri , yeni oyuncuların oyuna kazandırılması vb gibi türlü iyi niyetli politikalarla hareket edilebileceği şeklinde düşündüğümü söylemiştim. Ben bir kanaat önderi miyim de insanlar benim peşime düşsün, her söylediğimi doğru kabul etsin aynı fikirde olsun ortalığı karıştırayım kaos çıkarayım :) Toplumu yönlendirecek bir dezenformasyona yol açacak şeyler mi söylüyorum, şahsi kanaatimi ifade ediyorum. Ne siz oturup bana bunun böyle olmadığını ne ben size bunun böyle olduğunu ispat edecek imkana sahip değiliz. Siz işiniz gereği söyleyebilecekleriniz var söyleyemekleriniz var .. bu da anlaşılır bir durum ee bizim de derdimiz bu oyuna gönül verenler severek oynayanlar olarak ses duyurmak.. Bu kadar otokrat tehditkar bir son cümle yerine hani ne bileyim, sayın kullanıcı bu konuda rahat olunuz gibi bir dil daha hoş olurdu sanki. Müddei iddiasını ispatlamakla yükümlüdür burada ben bir iddiada bulunmuyorum. Dikkat ederseniz ... kullandığım kelimeler .. inanmıyoruz .. düşünmüyoruz gibi fikir belli eden ifadeler. Haa ben keskin ifadelerle: Oyunculara haksızlık yapılmaktadır. Oyuncu kayırılmaktadır. Şu da ispatıdır Gibi net suçlayıcı ifadelerde bulunsam dediğiniz doğru olabilir ha öyle konuşan çok kişi var onları bile anlayışla karşılıyorsunuz, bu noktada ben size anlayış konusunda hakkınızı teslim edeyim siz de bana aslında o kadar kızılacak birşeyler söylemediğim konusunda hakkımı teslim ediniz .. iyi geceler iyi çalışmalar diliyorum.
Teşekkür ederim, iyi geceler.

osmangaziforum

Üye
ben birkeresinde iki kez üst üste 6 dan +7 ye heartseeker geçirmiştim :) ama sonrada çok yaktığım oldu

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt