Öneri Bazı skillerdeki animasyon/kullanım uyumsuzluğu

wanderlei

Üye
Merhaba,

Ben bir priest oyuncusuyum, son yama ile yerinden skill kullandığında buga girme olayının düzeltildiği belirtiliyor ancak halen bazı skillerin animasyon ve kullanım farklılığı sıkıntılara neden oluyor. Mesela torture, buff, ac ya da heal skillerini kullanırken karakter skill kullanım animasyonunu tamamladığı anda hareket ederseniz skilli kullanmıyor, ya bilgi penceresinde skill kullanılıyor şeklinde sarı uyarı kalıyor ya da failed şeklinde uyarı geliyor. Aynı şey tüm skiller için geçerli. Exp kasarken bunlar bir yere kadar görmezden gelinebilir ya da idare edilebilir fakat pvp esnasında priest sık sık yer değiştiren ve seri skill kullanma gayreti içine giren bir job. Bu nedenle skillerin kullanılma süresinin bir nebze kısaltılması gerektiğini düşünüyorum. Skill kullanımının hem animasyon ile senkronize olması hem de bilgi penceresinde kullanıldığına ilişkin uyarı geldiği anda bitmiş olması lazım.

Bu durumun iyileştirilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Sorun ile ilgili görsel (video) paylaşabilirseniz geliştirici ekip durumu daha iyi anlayabilir ve hızlı çözüm getirebilir.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt