BECOMEaGOD
Üye

Arkadaşlar Karakter dual 8 Spike , oyunun verdiği armorlar , Dex 8 Takı Setle Oynanmıştır .
2K Seçeneği mevcuttur.
Son düzenleme:
Teşekkürlerelinize sağlık beyler güzel movie olmuş![]()
teşekkürler..süper video olmuş kardesim.
Oyuna yeni başlayan birisi olarka an itibari ile oyunu bıraktım ama videoyu izlerken oynama şevki geldi
Arkadaşlar Karakter dual 8 Spike , oyunun verdiği armorlar , Dex 8 Takı Setle Oynanmıştır .
2K Seçeneği mevcuttur.
Tahminen söylüyorum cd ve kaynak değeri yüzünden olabilirHocam meraktan soruyorum. Videoda potla oynamışsın minör yerine , sebebi nedir ?
Hocam şöyle sötlüyeyim kendi açimdan can potu + sag tık minor oynuyorum aralarda yediğim damageye göre minorle hp topluyorum skillerin zaten fazla mana kullnım değeri yok o yüzden bu şekilde kombinliyorum full minor + can potu combinide yapabilirsin fakat daha yorucu ve neredeyse aynı kapıya çıkıyor , birde sürekli karakterin can ve mana değeri farklı dikkat ettiysen arada tank asasa çeviriyorum ki oyun yeni ve itemler çok düşük olduğu için can full dex 2900 lerde oluyor böyle itemli adamlarla vs atamıyorsun yediğin hasarı toplama şansın çok az oluyor bu yüzden damagemden kısıyorum fakat güzel hp ve mana kazanıyor senin oynanış şekline göre şekillendirebilirsin kendini .Hocam meraktan soruyorum. Videoda potla oynamışsın minör yerine , sebebi nedir ?
full minorde güzel oluyor fena değil ama araya can potunu daha dikkatli kullanman gerekiyor aslinda aynı kapıya çıkıyor can potu + araya 2-3 tık minor atınca zaten mana havuzu 1 vs için yeterli fazla uzun sürmüyor vs ler . Şuan için bence en mantıklısı can potunun yanına minor atmak gibi .Tahminen söylüyorum cd ve kaynak değeri yüzünden olabilir
Solo bir oyuncuysan çok zorlayabiliyor oyun seni ama pes etme bence keyifli bir oyun ekip bulmakta çok zor değil insanlarla iletişim kurmakta sorun yaşamıyosan güneşli günler görebilirsinOyuna yeni başlayan birisi olarka an itibari ile oyunu bıraktım ama videoyu izlerken oynama şevki geldi![]()
Kesin ban yicem ama ırıspı gibi tüm discordlar var herkesle konuşuyorum. Oyun oynamak konusunda sorun yok 24 saati mi ayırabilirim ama oyunda ki insanların TL derdi önce ekibi sorna beni yavaş yavaş bitiriyor. Sanırım bir süre videoları takip ederek mental sağlığımı kazanmaya çalışacağım olmadı valorant falan oynarımSolo bir oyuncuysan çok zorlayabiliyor oyun seni ama pes etme bence keyifli bir oyun ekip bulmakta çok zor değil insanlarla iletişim kurmakta sorun yaşamıyosan güneşli günler görebilirsin![]()
teşekkürlersssssKeyif vermiş![]()