gameparodi
Üye

güzel bir farm oldu şanslıydık . beğendiyseniz beğenip abone olmayı hor görmeyelim dostlar, içeriklerim devam edecek.
haklısın kankaBıktım yayıncılar dan slot buluyoruz kesiyoruz paylasıyorsunuz slot yok heryer dolu bir de abarta abarta başlık atıyorsunuz
deme öyle demeyarın droplar gg xD
çok güldüm yorumun için teşekkür ederim çok iyidi buYoutuber: Evvet arkadaşlar bugün X slotunu farmlıyoruz (video kapağına drop resimleri)
Youtuber iç sesi: Videoya 10 bin izlenmeye 1000 TL'yi cebe atarım temizzzz
Dropları gören Rise Gmleri : Sen şimdi naneyi yimedin mi X slotu
Videoyu izleyip ertesi gün Farma giden oyuncular: Yeni konu aç > 8 saat X slotu farmı yaptım hiçbir şey atmadı bu ne biçim oyun
kesinlikle katılıyorum dostum her cümlene . ben şahsım adına özellikle bazı şeyleri gösterebilmek maksatlı çekiyorum yoksa şunu kestik ş u kadar kastık bitti gitti der kapatırım videoyu tabi bu elimden geldiğince oluyor ilerde daha iyi şeyler yaparız teşekkürler yorumun için <3Ben bu arkadaşın günlük videolarını izliyorum bence faydalı mesela cursed farmı yapıyor ama görev itemiyle cursed arasındaki farkı da gösteriyor bu fark bana cursed farmlamama gerek olmadığı 1gb nin o iteme değmeyeceğini gösterdi. Eğer gmlerinde youtuberdan görüp nerf attığını düşünüyorsan oyunu bırakmalısın demekki hiç profesyonel iş yürütmüyorlar bu her alanda sıkıntı![]()
kesinlikle katılıyorum dostum her cümlene . ben şahsım adına özellikle bazı şeyleri gösterebilmek maksatlı çekiyorum yoksa şunu kestik ş u kadar kastık bitti gitti der kapatırım videoyu tabi bu elimden geldiğince oluyor ilerde daha iyi şeyler yaparız teşekkürler yorumun için <3Ben bu arkadaşın günlük videolarını izliyorum bence faydalı mesela cursed farmı yapıyor ama görev itemiyle cursed arasındaki farkı da gösteriyor bu fark bana cursed farmlamama gerek olmadığı 1gb nin o iteme değmeyeceğini gösterdi. Eğer gmlerinde youtuberdan görüp nerf attığını düşünüyorsan oyunu bırakmalısın demekki hiç profesyonel iş yürütmüyorlar bu her alanda sıkıntı![]()
Ahahaha harika yorum mizah olduğu kadar da gerçek.Youtuber: Evvet arkadaşlar bugün X slotunu farmlıyoruz (video kapağına drop resimleri)
Youtuber iç sesi: Videoya 10 bin izlenmeye 1000 TL'yi cebe atarım temizzzz
Dropları gören Rise Gmleri : Sen şimdi naneyi yimedin mi X slotu
Videoyu izleyip ertesi gün Farma giden oyuncular: Yeni konu aç > 8 saat X slotu farmı yaptım hiçbir şey atmadı bu ne biçim oyun
kesinlikleAhahaha harika yorum mizah olduğu kadar da gerçek.
farm konusunda bp bira ön planda doğru ama artıları eksileri konuşulur , drop oranları ile ilgili bir oturmuş düzen olmadıgı için ekipçe farm biraz sıkıntı bence ve bana yaramadıgı sevmediğim için solo farm tercih ediyorum. aslında her karakter solo farm yapabiliyor ama her slotta değil , her jopun avantajları ve dezavantajları var zaten zamanla oturur bunlar benceSenin şu yaptığın solo yaptığin farmı biz 8 kişi dv nin en büyük mobalarından(archdemon,undeadking,deathlord) yapamıyoruz. Oyunun ayarı dengesi yok, madem öyle olsun istiyorlar bi clan adam açıcaz bpleri solo duo farm atıcaz, zaten bp harici farmda çöp karakter oldu.Sadece bu slotta değil rock grubu moblardada ortalama böyle farmlar yapılıyor diger classlar için farm zaten işkence oyun tam bp online oldu![]()