Ben anlayamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zbam

Üye
Geçen tüm pelerinlerine sadece bu sunucuya özel yaptınız pelerin sahipleri haklı olarak itiraz etti dediniz ki nft bunlar değiştiremeyiz zaten baştan öyleydi.Tamam dedik.
Bugün tekrar açtınız her servera bu doğruydu zaten ama anlamadığım şey neden hiç bir dediğinizin arkasında duramıyorsunuz oyunun son 1 aylık sürecü türk siyaseti gibi biz aslında öyle demedik olabilir demiştik gelmeyecek demedik düşünülmüyor dedik kandırıldık.....
Oyundan yakın süreçteki beklentilerim;
1 :ROW Asistan 23 saat 59 dakikaya çıkarıldı.(Biz 23 saat 59 dakika olmayacak demedik 7/24 kullanılamayacak dedik)
2:Toplamda 6 şar adet haggard ve haddar channelı sadece 1. channellarda ROW çalışmıyor( Bİz her yerde olmayacak demiştik bakın her yerde yok)
3:Markete Eklenecek Slot taşı 199 RC kostümlere Enchantment basabilmek için 2. slotu açar Enchantmentları Tarrondan elde edebilirsiniz(E bu p2w oldu.Almak zorunda değilsiniz arkadaşlar zaten Enchantmentlar Gold ile npcden alınıyor herkes alabilir)
Daha devam edebilirim de neyse..

RickSancheZz

Üye
valla pelerin konusunda , pelerin sahibi arkadaşlar adına sevindim, ama yönetimin bir dediğinin bir dediğiyle tutmaması beni üzüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt